Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2009 - Anul XIV, nr. 218 (4204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petiţii trăsnite

A cerut 18 miliarde de lei pentru că este folosit pe post de „antenă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din cele mai diverse motive, de la gafe copilăreşti până la probleme de sănătate ale autorilor, autorităţile sunt asaltate tot mai des cu nenumărate petiţii în care sunt solicitate sau prezentate probleme care se apropie de domeniul “science fiction”. Din această categorie fac parte şi două materiale care au fost adresate, cu ceva timp în urmă, autorităţilor rădăuţene.
Un cetăţean din Brodina solicita statului român 18 miliarde de lei pentru plata unor servicii de antenă. I.P. susţinea că, încă din urmă cu mai bine de zece ani, a fost transformat într-o antenă care preia şi retransmite fluxuri de informaţii, fiind folosit de serviciile secrete din România, dar şi de F.B.I., C.I.A., Secret Service precum şi de NATO sau de ONU.
“200 de mii de lei, acesta este costul unei ore pentru servicii de telecomunicaţii speciale. După o serie de calcule pe care le-am făcut, a reieşit că statul român trebuie să-mi plătească 18 miliarde de lei pentru munca mea din anul 1994 , când am fost activat ca antenă, şi până acum”, spune I.P.

 

„Antenă” pentru C.I.A., F.B.I., NATO şi ONU

Conform celor spuse de către bărbatul care era pensionat pe motive de sănătate, totul începuse încă din anul 1994, când i-a fost instalat pe creier “un mulaj din cristale de cuarţ” şi a primit cod de identificare-K1BX3.
De atunci, după cum a scris I.P. în materialul adresat autorităţilor, a fost folosit pentru transmiterea informaţiilor din categoria Top Secret, atât de către serviciile speciale din ţară, dar şi de C.I.A., F.B.I., Secret Service sau de NATO şi ONU.
“Începând cu 22 august 1994, cu aprobarea Centrului de Medicină Aerospaţială Bucureşti, mi s-au făcut centrograme ale creierului pentru stabilirea valorică a întregii activităţi neuro-musculare şi endocrine şi mi s-a instalat un mulaj din cristale de cuarţ care a fost conectat la centrul de comandă al armatei, unde are loc trierea şi stabilirea valorică a tuturor angajaţilor. Apoi am fost utilizat în transferul de informaţii codificate din interiorul şi exteriorul ţării. Pe scurt, activitatea mea constă în rol de staţie, în transferul de informaţii din interiorul şi exteriorul ţării, în combaterea criminalităţii şi a delicvenţei juvenile, a traficului cu substanţe interzise, sunt folosit în triajul oştirii române, în reglarea stărilor critice de energie a personalului ce deserveşte staţiile pilot (SPIC) şi a celor de biolocaţie, în statistica economică a României şi înregistrarea ei pe internet”, afirma cetăţeanul din Brodina.

 

„O oră de stat în câmp gravitaţional invers costă 200 mii lei”

Pensionarul mai arată că la “activitatea sa de antenă” mai participă şi familia.
“În afară de mine mai participă la aceste activităţi soţia, fiica mea, precum şi părinţii mei. Vă fac cunoscut că o oră de stat în câmp gravitaţional invers pentru desfăşurarea acestor activităţi costă 200 mii lei. Solicit drepturi civile şi militare în raport cu pregătirea profesională şi activitatea desfăşurată în întreaga perioadă şi despăgubiri, de la aceste instituţii care consideră această activitate un mijloc de proiecţie în vivo şi pe terminalele infracţionale a unor persoane care îşi permit totul”.
Cum solicitările pensionarului din comuna suceveană depăşeau limitele normalului şi mai mult, după ce I.P. a fost ascultat cu atenţie de către poliţiştii rădăuţeni, aceştia l-au convins, cu mult tact, să se interneze într-o clinică din municipiul Suceava.



Municipiul Rădăuţi, „port la Marea Baltică”

Cea de-a doua scrisoare atestă, într-un fel, că municipiul Rădăuţi este port la Marea Baltică. Mai exact, primăria rădăuţeană a primit o invitaţie la un congres cu tema „Rolul puterilor locale baltice în lupta contra mareelor negre”. După gafele de la Bucureşti, unde în faţa mulţimilor, oaspeţi cu ştaif din Vest au spus “Hello Budapest!”, sau momentul jenant unde la o întâlnire oficială drapelul României a fost confundat cu cel ce aparţine Federaţiei Ruse, s-ar părea că administraţia rădăuţeană nu a avut de ce să se mire pentru că a fost invitată la o conferinţă cu tema “Rolul puterilor locale baltice în lupta contra mareelor negre”.
Invitaţia fost trimisă de către Camera Puterilor Locale, organism ce ţine de Congresul Puterilor Locale şi Regionale Europene, la congresul ce urma să se desfăşoare la Helsinki.
În invitaţia semnată de către preşedintele Congresului Puterilor Locale şi Regionale Europene, Halvdan Skara, se sublinia importanţa participării la această întrunire, iar în celelalte documente ataşate invitaţiei , era prezentat programul conferinţei, temele abordate, fişa de înscriere cât şi alte probleme de amănunt. Pentru că municipiul Rădăuţi este traversat doar de pâraiele Topliţa şi Suceviţa şi pentru că până la Marea Baltică sunt sute de kilometri, administraţia locală a decis să nu dea curs invitaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A cerut 18 miliarde de lei pentru că este folosit pe post de „antenă”.
 Vizualizări articol: 3171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
A cerut 18 miliarde de lei pentru că este folosit pe post de „antenă”4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uuuuffff... trimis de
(17 sep 2009, 11:42:53
Poate are dreptate omu^ cine stie...
2.   Mda trimis de
(17 sep 2009, 12:12:30
daca mai dam si bani la nebuni de astia ne-am dus dracu ca statlaughing))
3.   ... trimis de
(17 sep 2009, 16:09:48
Asta ar fi bun de politician.

Diferenta dintre cetateanul respectiv si edilii nostri nu este prea mare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei