Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2009 - Anul XIV, nr. 218 (4204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Performanţă

Bucătarii restaurantului Taco Loco au obţinut locul I la un concurs internaţional de gătit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bucătarii restaurantului Taco Loco din Suceava şi-au demonstrat încă o dată măiestria, reuşind să câştige primul loc la un concurs internaţional de gătit care s-a desfăşurat în perioada 11 – 13 septembrie a.c., la Cluj-Napoca.
Echipa de trei bucătari a restaurantului sucevean a reuşit să convingă juriul, format din 14 arbitri, coordonaţi de renumitul bucătar Robert Rainford, realizatorul emisiunii culinare „Licence to Grill”, că sunt cei mai buni dintre toţi concurenţii prezenţi la concurs. Sucevenii au reuşit astfel să obţină primul loc la concursul în care echipele participante au trebuit să gătească la ceaun.
Cei trei bucătari suceveni, Marius Capverde, Cristi Federeac şi Cristi Prelipceanu, au reuşit să convingă juriul că sunt cei mai buni cu un borş de miel jintuit (borş de miel dres cu smântâna rămasă după prepararea urdei) şi cu o mâncărică de miel cu hribi şi smântână.
Practic, prin premiul obţinut la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la Cluj, bucătarii restaurantului Taco Loco şi-au demonstrat încă o dată valoarea şi talentul culinar, având în vedere că anul trecut au obţinut un premiu special pentru complexitate la un concurs internaţional organizat la Mamaia şi un loc trei la acelaşi concurs de la Cluj-Napoca.
De remarcat faptul că, pentru ediţia de anul acesta, bucătarii de la Taco Loco au ţinut în mod special să gătească mâncăruri tradiţionale, cu atât mai mult cu cât restaurantul a deschis o nouă locaţie unde sucevenii pot degusta astfel de bucate, respectiv Crâşma lui Moş Iordache, din incinta Muzeului Satului, de lângă Cetatea de Scaun a Sucevei.
Clienţii acestui restaurant au posibilitatea să se delecteze cu bucate tradiţionale româneşti, printre acestea numărându-se şi preparatele premiate la concursul de la Cluj-Napoca.
De precizat însă faptul că preparate precum borşul de miel jintuit pot fi consumate doar dacă se face o comandă specială cu o zi înainte, pentru a le da posibilitatea bucătarilor să aibă la dispoziţie toate ingredientele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucătarii restaurantului Taco Loco au obţinut locul I la un concurs internaţional de gătit.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Bucătarii restaurantului Taco Loco au obţinut locul I la un concurs internaţional de gătit4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari! trimis de
(17 sep 2009, 11:33:31
Parca nu-mi vine sa cred...in sfarsit aud si eu ceva de bine din orasul asta.Oricum mancarurile noastre traditionale le intrec pe cele din alte locuri,dar sa nu vorbim mai mult ca noi suntem oameni modesti..ce mai...Mult succes in continuare baietilor!Sa traiti bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei