Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2009 - Anul XIV, nr. 218 (4204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Un angajat de la Rosal, bătut măr în timpul serviciului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luat la bătaie în timp ce ridica gunoiul la casele din Burdujeni Sat. Asta i s-a întâmplat ieri dimineaţă unui angajat al firmei de salubrizare Rosal, care a ajuns la spital, plin de sânge, după ce a fost bătut de membrii unei familii, pentru că a refuzat să le ridice atunci sacii cu moloz scoşi la poartă.
“E absolut revoltător ce s-a întâmplat. Băiatul acesta a luat bătaie pentru că şi-a făcut treaba. Le-a ridicat gunoiul menajer şi le-a spus că sacii cu moloz şi resturile de rigips nu pot fi luate acum, pentru că braţul compactorului s-ar fi stricat de la greutatea acestora. La fel ca şi în alte cazuri, aceste deşeuri sunt ridicate ulterior, cu alte maşini, care permit depozitarea unor astfel de deşeuri din construcţii”, a declarat directorul firmei Rosal Suceava, Adrian Niculescu.
Tânărul agresat, Dumitru Lefter, a fost dus la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, acesta fiind în incapacitate de muncă pentru o perioadă de timp, pentru că, pe lângă contuziile de la loviturile primite, are şi un umăr luxat.
Principalii agresori ai angajatului Rosal au fost identificaţi de Poliţie ca fiind Ciprian şi Vladimir Stavarache, pe numele cărora va fi întocmit dosar penal, după ce Dumitru Lefter îşi va scoate certificat medico-legal, care să confirme cele întâmplate. Deocamdată, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional.

 

Ridicarea deşeurilor din construcţii nu intră în obligaţiile Rosal

Informat despre cele întâmplate, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a ţinut să le reamintească sucevenilor că, conform contractului de salubrizare, Rosal are obligaţia de a ridica doar deşeurile menajere şi stradale, nu şi cele din construcţii, care ar trebui să fie transportate de proprietari, ori să fie plătit acest serviciu, de fiecare în parte.
“Până acum, cei de la Rosal s-au arătat mai mult decât înţelegători, ridicând şi aceste deşeuri, mai ales dacă erau anunţaţi din timp, să poată veni cu utilaje corespunzătoare. Dar asemenea reacţii necontrolate ne pot determina să luăm măsuri de amendare a celor care mai depozitează deşeuri din construcţii laolaltă cu gunoiul menajer, mai ales că, în multe cazuri, e vorba de lucrări executate în locuinţe, fără autorizaţie de la primărie”, a adăugat Lucian Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un angajat de la Rosal, bătut măr în timpul serviciului.
 Vizualizări articol: 2416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un angajat de la Rosal, bătut măr în timpul serviciului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei