Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2009 - Anul XIV, nr. 109 (4095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zgonea: S-ar putea ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe Codurile civil şi penal

Miercuri, 13 Mai 2009 (16:50:29)
Secretarul Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea (PSD) a declarat, miercuri, după şedinţa Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, că, din informaţiile sale, "Guvernul s-ar putea să-şi asume răspunderea" pe Codul Civil şi pe Codul penal.

"Din informaţiile noastre, Guvernul, pe aceste două Coduri, s-ar putea să-şi asume răspunderea", a arătat Zgonea, care a precizat doar că unul dintre preşedinţii camerelor legislative i-ar fi informat de acest lucru pe membrii Birourile permanente ale Camerei şi Senatului.

Secretarul Camerei Deputaţilor a făcut aceste precizări, după ce a anunţat că Birourile Permanente ale Camerei şi Senatului au decis ca atât Codul penal cât şi cel civil, în forma rezultată din dezbaterea subcomisiilor parlamenatre, să fie transmise Senatului, spre înregistrare, ca iniţiative legislative. "Cele două coduri , care au ieşit într-o formă diferită de cea iniţială, sunt asumate de membrii subcomisiilor",a explicat Zgonea.

El a mai spus că, după înregistrarea codurilor la Senat, vor decurge termenele de dezbatere a acestora în acest for legislativ.

Proiectul Codului Penal a fost adoptat, miercuri, în unanimitate în subcomisia parlamentară de specialitate, preşedintele acesteia, Victor Ponta, precizând că este un nou proiect faţă de cel venit de la Guvern, care va fi depus, la începutul săptămânii viitoare, la Senat, pentru dezbatere în plen.

Ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că Birourile Permanente comune ale celor două Camere au decis ca parlamentarii subcomisiilor pentru Codul civil şi Codul penal să depună, luni, la Senat, cele două proiecte ca iniţiative legislative.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zgonea: S-ar putea ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe Codurile civil şi penal.
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgonea: S-ar putea ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe Codurile civil şi penal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei