Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2009 - Anul XIV, nr. 109 (4095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Social-democratul Corjuc îi aruncă mănuşa democrat liberalului Luhan

Miercuri, 13 Mai 2009 (15:57:36)
Candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare din 7 iunie, Ioan Corjuc, plasat pe poziţia a 19-a pe lista naţională a partidului, îl provoacă pe contracandidatul său de la PD-L, Petru Luhan, locul opt pe lista partidului, la o dezbatere publică în urma căreia să se identifice idei comune care să se concretizeze într-un program de promovare a judeţului Suceava în spaţiul european. „Bătălia europeană trebuie purtată într-un alt mod, un mod prin care judeţul Suceava să poată ieşi câştigător. Drept pentru care propun să păşim într-o nouă eră a comunicării politice. Astfel, invit candidaţii la o masă rotundă la care să participe şi reprezentanţi ai societăţii civile, oameni de cultură şi reprezentanţi ai presei. Locaţia şi momentul de desfăşurare a acesteia îl putem stabili de comun acord, pe un teren neutru. La această masă rotundă dorim să identificăm idei comune care să se concretizeze într-un program de promovare a judeţului Suceava în spaţiul european. Candidaţii vor trebui să-şi asume răspunderea pentru acest program şi, în momentul în care vor ajunge în Parlamentul European, să-l promoveze pentru beneficiul întregului judeţ”, a spus Corjuc. El a amintit de propunerile sale de până acum care vizează susţinerea comercializării în supermarketuri a produselor agricole autohtone şi acordarea de facilităţi la angajarea tinerilor. „Mai sunt o mulţime de alte proiecte pe care le dorim implementate şi sunt sigur că putem identifica interese comune care să merite a fi promovate”, a mai spus Corjuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democratul Corjuc îi aruncă mănuşa democrat liberalului Luhan .
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social-democratul Corjuc îi aruncă mănuşa democrat liberalului Luhan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei