Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2009 - Anul XIV, nr. 109 (4095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimbări

Examenul de titularizare se susţine la nivel local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Schimbări de ultimă oră şi pe ultima sută de metri făcute de către ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, în ceea ce priveşte mişcarea personalului didactic.

Şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că „anul acesta nu vom mai avea concurs naţional de titularizare. Titularizarea în învăţământ se va da la nivel local, acesta fiind un prim pas către descentralizare”.

Inspectorul general Carcalete a mai spus că „examenul va avea loc aproximativ în aceeaşi perioadă în care ar fi trebuit să se susţină şi la nivel naţional, adică în luna iulie”.

Adjunctul IŞJ Daniel Hrenciuc a spus că „vor fi organizate centre la nivel local, tot local se vor elabora şi subiectele, la fel şi corectura tezelor”.

 

366 de posturi titularizabile

Înscrierea la titularizare se va face în perioada 5-19 iunie 2009. Până pe 5 iunie, la IŞJ vor fi afişate din nou posturile titularizabile din acest an. Este vorba despre un număr de 366 de catedre titularizabile. La educaţie fizică şi sport se înregistrează cele mai multe posturi titularizabile, şi anume 48 de catedre, educatoarele vor beneficia de 41 de posturi ce urmează să fie scoase la concurs, în timp ce alte 30 de catedre titularizabile sunt la învăţători. În învăţământul special sunt vacante 23 de posturi titularizabile. Pentru disciplinele tehnice se vor scoate la concurs 20 de catedre vacante, cu o viabilitate mai mare de patru ani, în timp ce la religie şi artă sunt vacante câte zece catedre în şcolile din judeţul Suceava. La limba engleză se vor scoate la concurs patru catedre, iar la istorie este vacant un singur post titularizabil pentru anul şcolar viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Examenul de titularizare se susţine la nivel local .
 Vizualizări articol: 3179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Examenul de titularizare se susţine la nivel local3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei