Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2009 - Anul XIV, nr. 109 (4095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbări

Numirile noilor directori, la foc automat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Instituţiile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului vor avea directori noi din această săptămână. În data de 14 mai, persoanele nominalizate de partide pentru a ocupa funcţiile de şefi la Direcţia pentru Tineret şi la cluburile sportive municipale şi orăşeneşti îşi vor prezenta planul de management la Bucureşti, la ministerul de resort. Directorul tinerilor din Suceava va fi Ovidiu Milici, nominalizat pentru funcţie de PSD.

Între 15 şi 20 mai este planificat la interviu directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Alexandru Lăzăreanu, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului, probabil Elena Oanea, în data de 14 mai, iar în 18 mai îşi vor prezenta planurile de management cei nominalizaţi pentru Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Casa Judeţeană de Pensii, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale.

În data de 19 mai merg la „concurs” viitorii directori ai Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor, Inspectoratului pentru Regim Silvic şi de Vânătoare, Centrului Judeţean de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Oficiului Judeţean de Consultanţă Agricolă, Oficiului pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, Oficiului de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Oficiului de Studii Pedologice şi Direcţiei Silvice Judeţene.

În zilele de 21 şi 22 mai sunt programaţi nominalizaţii la funcţiile de directori din instituţiile subordonate Ministerului Mediului, respectiv Agenţia de Protecţia Mediului, Comisariatul Gărzii de Mediu şi Direcţia de Ape Regionale şi Judeţene.

 

Prin participarea, conform legii, la audieri, Prefectura îşi epuizează bugetul pentru deplasări

Şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare, cel al Direcţiei de Statistică, al unităţii teritoriale a Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale şi cel al Inspectoratului de Stat în Construcţii se vor prezenta la Bucureşti în data de 19 mai.

Încă nu au fost stabilite datele la care vor avea prezentări viitorii directori de la Poştă şi cei din subordinea Ministerului Finanţelor Publice - Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Direcţiile regionale şi judeţene pentru accize şi operaţiuni şi al secţiei judeţene a Gărzii Financiare.

În comisiile de audiere vor fi prezenţi şi funcţionari ai Prefecturii Suceava - subprefectul Eugen Girigan, Florin Sinescu, Floarea Şalar şi Cristian Moroşan. Cheltuielile legate de aceste deplasări vor epuiza bugetul alocat de Prefectură delegaţiilor şi deplasărilor pentru 2009, chiar şi în condiţiile în care, conform legii, membrii în comisiile de examen nu mai primesc indemnizaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numirile noilor directori, la foc automat.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 11 voturi
Numirile noilor directori, la foc automat1.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei