Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2009 - Anul XIV, nr. 109 (4095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parlamentarii, invitaţi să participe la Jocurile sportive interparlamenatre europene, la Moscova

Miercuri, 13 Mai 2009 (17:28:01)
Grupurile parlamentare vor decide dacă deputaţii şi senatorii vor participa la prima ediţie a Jocurilor sportive interparlamenatre europene, ce se va desfăşura, în octombrie, la Moscova, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea (PSD).

Potrivit unui memorandum intern analizat de Birourile permanente ale Camerei şi Senatului, preşedintele Delegaţiei Parlamentului Federaţiei Ruse la APCE, Konstantin Kosachev, a transmis invitaţia ca o delegaţie a Parlamentului României să participe, la Moscova, la această întrecere sportivă interparlamenatră, care are secţiuni de mini-fotbal, tenis de câmp, tenis de masă, şah, golf, volei şi cros.

Fiecare delegaţie parlamenatră va fi formată din maximum 25 de persoane, din care opt participanţi pentru mini-fotbal, câte doi pentru tenis de câmp, tenis de masă, şah şi golf, opt particpanţi pentru volei, în timp ce pentru cros se va putea înscrie întreaga delegaţie.

Potrivit memorandumului, cheltuielile de cazare şi transport local vor fi acoperite de organizatori, Parlamentul României urmând să suporte doar cheltuielile de transport internaţional.

În programul acţiunii, care ar urma să aibă loc în perioada 1 octombrie-5 octombrie, sunt prevăzute întâlniri cu parlamentari şi membri ai guvernului rus şi cu primarul Moscovei, se mai arată în memorandum.

"Am transmis memorandumul grupurilor parlamenatre, ca să constatăm dacă este nevoie, în acest moment, de această chestiune. Este o iniţiativă din partea omologilor din structura parlamentară a Federaţiei Ruse pentru a participa la prima ediţie a Jocurilor sportive din istoria interparlamentară. Urmează dezbaterea în grupurile parlamenatre privind oportunitatea unei asemenea chestiuni", a explicat Valeriu Zgonea.

Dacă vor decide să participe, nominalizările pentru delegaţia română vor trebui făcute până la 25 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii, invitaţi să participe la Jocurile sportive interparlamenatre europene, la Moscova.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parlamentarii, invitaţi să participe la Jocurile sportive interparlamenatre europene, la Moscova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei