Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2009 - Anul XIV, nr. 109 (4095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Băut la volan, a omorât o femeie cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr din comuna Marginea s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru trei infracţiuni, după ce s-a urcat beat la volan, a accidentat mortal o femeie şi, profitând de faptul că era noapte, a fugit de la locul accidentului, încercând să scape de răspunderea penală.

Din nefericire pentru el, poliţiştii au reuşit să-i dea de urmă în aceeaşi noapte.

Luni seară, în jurul orei 22:00, pe Drumul Comunal „Satul Nou” de pe raza comunei Marginea, şoferul unui autoturism VW Golf a acroşat cu partea dreapta faţă a maşinii o femeie care se deplasa, alături de mai multe persoane, pe marginea drumului.

Victima, Domnica L., în vârstă de 66 de ani, localnică, a suferit leziuni grave, decedând la scurt timp.

În loc să oprească, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la maxim şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului în câteva minute de la producerea accidentului au demarat imediat cercetările, încercându-se identificarea şoferului vinovat.

Unul dintre martorii la accident a reuşit să reţină o parte din numărul de înmatriculare, lucru care i-a ajutat foarte mult pe oamenii legii, aceştia reuşind să-l găsească pe conducătorul auto fugar în aceeaşi noapte.

Şoferul cu pricina, susţin poliţiştii, se numeşte Gavril Halip, are 23 de ani, iar maşina cu care a provocat accidentul a fost găsită în garajul unei rude de-ale sale, de pe raza comunei Horodnic de Sus.

 

Consemnat la domiciliu de procurori

Pus de poliţişti să sufle în alcooltest, Gavril Halip a fost găsit cu o alcoolemie de 0,47 la mie în aerul expirat, fiind recoltate probe în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiul Rădăuţi faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 la mie şi părăsirea locului accidentului”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Gavril Halip şi l-au dus, ieri, în faţa procurorilor, care au dispus cercetarea tânărului din Marginea în stare de libertate, însă l-au obligat pe acesta să nu părăsească localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor şi să se pună, ori de câte ori este solicitat, la dispoziţia organelor de anchetă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut la volan, a omorât o femeie cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Băut la volan, a omorât o femeie cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romania!!!!!!! trimis de
(13 mai 2009, 11:50:58
3 capete de acuzare printre care OMOR din culpa si e cercetat in stare de libertate. procurorul ala ori e prost pana la dumnezeu, ori a luat spaga cat incape. eu sa fi fost ruda cu victima il nenoroceam pe procuror.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei