Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Profesori şi elevi de la un centru de examen pentru bacalaureat, cercetaţi de procurori

Vineri, 22 August 2008 (18:37:55)

Şase profesori şi trei elevi de la un centru de examen din judeţul Vaslui sunt cercetaţi de procurori pentru dare şi luare de mită, după ce ar fi fraudat examenul de bacalaureat din sesiunea iunie 2008, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Potrivit datelor furnizate, vineri, de conducerea Parchetului Tribunalului Vaslui reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), cele nouă persoane sunt cercetate de organele de anchetă în urma unei plângeri formulate de un elev care a susţinut examenul de bacalaureat în centrul de la Zorleni.

De altfel, cei şase profesori fac parte din comisia de examinare de la Zorleni, iar cei trei elevi au dat bacalaureatul în iunie în acelaşi centru.

"Din ceea ce mi-a comunicat prim-procurorul adjunct Sorin Armeanu, în plângere se arată că cei trei elevi s-ar fi ocupat de strângerea unei anumite sume de bani de la cei care susţineau examenul de bacalaureat, respectiv 4.000 de lei, pe care, ulterior, ar fi dat-o comisiei de examinare cu scopul de a fi lăsaţi să copieze. Acest lucru nu presupune automat că şi sunt vinovate persoanele acuzate. Oricum, personal, nu cred că membrii comisiei ar fi primit acea sumă, în condiţiile în care preşedintele comisiei, de exemplu, este cadru universitar şi are un salariu de 6.000 de lei", a declarat Florin Ciurariu, inspectorul general al ISJ Vaslui.

Conducerea Parchetului Tribunalului Vaslui nu au putut preciza oficialilor ISJ Vaslui o dată la care va fi finalizat dosarul în care sunt cercetate cele nouă persoane, dat fiind că cei acuzaţi nu au fost încă audiaţi de procurori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Profesori şi elevi de la un centru de examen pentru bacalaureat, cercetaţi de procurori.
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui: Profesori şi elevi de la un centru de examen pentru bacalaureat, cercetaţi de procurori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe reacu trimis de
(22 aug 2008, 20:01:18
ma fratilor prin alte judete se mai prinde cate unul dar la sv nimic dle toti is corecti de la iacobescu in sus(sau jos).astia-s imuni fratilor extraterestri.daca ii atingi mori.avegti grija.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei