Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Conducere nouă la Direcţia Judeţeană pentru Tineret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şefi noi la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Tineret Suceava (DJT). De la începutul lunii august,  conducerea instituţiei, aflată sub tutela Autorităţii Naţionale pentru Tineret, a fost preluată de Simona Sofroni, director general, şi Ovidiu Milici, director adjunct.

Fostul director al DJT Suceava, Marius Boghian, a demisionat din funcţie la începutul lunii iulie, iar timp de 30 de zile a asigurat interimatul la conducerea instituţiei.

Simona Sofroni şi Ovidiu Milici au preluat prin concurs şefia DJT. Directorul general Simona Sofroni este profesor de limba şi literatura română la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava, iar Ovidiu Milici a fost purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Suceava.

Cei doi au preluat conducerea unei instituţii cu probleme financiare, cu un buget anual mic şi cu nici o tabără de agrement care să funcţioneze în momentul de faţă.

„Îmi propun să luăm lucrurile în ordine, încet, să rezolvăm cele mai importante probleme, fără a face promisiuni foarte, foarte mari, pentru că în mod categoric nu le vom putea îndeplini. Planurile trebuie să fie realiste”, a declarat directorul DJT, Simona Sofroni.

Potrivit directorului Sofroni şi adjunctului său Ovidiu Milici, eforturile vor fi canalizate pe refacerea infrastructurii la tabăra Bucşoaia, precum şi încercarea de a închiria clădirile care aparţin taberei Balada.

„Banii obţinuţi prin închirierea clădirilor din tabăra Balada ar putea fi utilizaţi pentru refacerea Taberei Bucşoaia”, a mai adăugat Simona Sofroni.

DJT Suceava are trei tabere în judeţ, Bucşoaia, Balada şi Rusca, şi nici una dintre acestea nu este deschisă la ora actuală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducere nouă la Direcţia Judeţeană pentru Tineret.
 Vizualizări articol: 2662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducere nouă la Direcţia Judeţeană pentru Tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari............. trimis de
(22 aug 2008, 11:43:22
mult succes noilor directori, bine ca a-ti scapat de buhaiul de Boghian, se dadea mare in pantofi mici, incepuse sa ii placa portbagajul plin la loganul rosu, mult succes noilor directori
1.1  RE: Felicitari............. trimis de
(23 aug 2008, 11:55:49
inca o data se dovedeste magaria si cat de josnice sunt cele 2 partide. iar cat despre comentariul de mai sus e josnic si parsiv. intamplarea face ca il cunosc pe acel boghian, sa spuna acesti doi PSDisto PNL-isti ce buget a dat guvernul PNL sau acea Autoritate pentru Tabere, au curaj sa zic ce presiuni au facut pe bietii oameni? cititi si vedeti au dat afara si pe Boghian de la Tabere si pe Carcalete de la Inspectorat , oare nu e mana lui Adomnitiei, oare nu el vrea sa curete PD-Listii? OAMENI BUNI URMEAZA O CAMPANIE GREA IAR ALIANTA "CIUMATA" PSD-PNL VA INCERCA SA DEA AFARA TOTI DIRECTORII CARE NU LE FAC LOR COMBINATIILE. PE ULTIMA SUTA DE METRI ORI FURA TOT SI PLEACA ACASA ORI FURA SI FOLOSESC BANII IN CAMPANIE.
1.2  RE: Felicitari............. trimis de
(23 aug 2008, 12:01:13
taberele au fost distruse de Mirela Adomnicai in momentul cand a lasat sa fure toti angajatii de acolo tot ce mai era de furat. sunt din frasin si stiu bine ce a facut aceasta doamna Adomnicai ca sa ajunga deputat. e o scorpie care face gargara o sa se covinga oamenii de ce fel de femeie e, iar acest milici eu un executant al lui Marza, baiatul de casa al familiei Marza. se vede inca o data ca PSD si PNL traiesc bine impreuna. doar ca in toamana aceasta cununie psd-pnl se va strica si lumea va sanctiona nesimtirea comunistilor.
1.3  RE: Felicitari............. trimis de
(23 aug 2008, 14:00:29
MAMA TA CE MAI FACE? SA-I SPUI C-AM IUBIT-O! APOI AI APARUT TU!
1.4  RE: Felicitari............. trimis de
(24 aug 2008, 09:11:35
jigodie comunista ti-ai iubit singur mama si a iesit prostia din tine si o scarba ca tine , jegule notoriu. monitorule lasi nemernicii sa scrie articole jignitoare. ar trebui filtrate aceste mesaje.
2.   Fleosc trimis de
(22 aug 2008, 13:27:57
fleosc
3.   Fan si paie trimis de
(22 aug 2008, 18:44:16
bravo orbule..ai ajuns si tu mare
4.   Mamilici trimis de
(22 aug 2008, 23:20:02
fraier am fost si pupincurist raman
5.   PNL SUCEAVA IN MAXIM 6 LUNI VA FI INGHITIT DE PD-L trimis de
(23 aug 2008, 12:06:21
O SA FIE O MARE SURPRIZA ATUNCI CAND PNL-UL VA ACCEPTA COLABORAREA SI GUVERNAREA CU PD-L. UIMIREA O SA FIE MARE CAND PREMIER VA FI STOLOJAN IAR TARICENUL VA FI CERCETAT PENAL SI SE VA DUCE ACOLO UNDE II E LOCUL. GARANTEZ CA PNL-ISTII VOR VENI IN GENUNCHI LA FLUTUR SI VOR INCERCA SA FIE PURIFICATI. AR FI O MARE GRESEALA SA FIE LUATI LA PDL OAMENI GEN zarujanu, steiciuc,oanea, lungu, etc SUNT NISTE OAMENI DE NIMIC, CARE AU URMARIT INTERESE SI SA DEA AFARA OAMENI. DUMNEZEU SI ELECTORATUL II VA PEDEPSI CRUNT.
6.   OVIDIU MILICI trimis de
(23 aug 2008, 14:16:49
Pe Ovidiu il cunosc de foarte multi ani. Are si defecte dar are si calitati, poate calitati mai multe decat defecte. M-am intalnit cu el zilele trecute si vad ca a ramas acelasi om :fara fite, fara aere, oricand dispus sa ajute daca poate. Ma intreb de ce oare il denigrati pe Milici? Nu e ruda cu mine, ma vad cu el din an in an dar am vazut ca s-a zbatut sa faca ceva chiar la CJ! De ce jigniti gratuit? Faptul ca a ajuns adjunct acolo credeti ca e mana partidului? Va spun eu: PSD-ISTII LUI I-AU TRAS-O IN BOT NON-STOP!S-o fi descurcat el cumva si il felicit pentru asta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei