Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizite cu forţa

Uşile Spitalului Suceava, scoase din balamale de pacienţi şi rudele acestora

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Securizarea Spitalului Suceava, prin montarea de camere video în anumite sectoare şi instalarea de sisteme de închidere şi deschidere a uşilor pe bază de cartelă electromagnetică, va limita accesul persoanelor neautorizate în unitate cu aproximativ 90%.

Aşa a apreciat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Tiberiu Brădăţan, care a arătat că au fost demarate lucrările de securizare a unităţii, investiţie în valoare de aproximativ 100.000 lei.

Medicul a subliniat că, din păcate, situaţia securizării unităţii nu va rezolva şi problema lipsei de civilizaţie a pacienţilor şi a aparţinătorilor acestora, care forţează frecvent uşile de acces, stricându-le.

 

Necivilizaţi

„Săptămâna trecută, o uşă aproape că a fost scoasă din balamale. Scrie că accesul este interzis, deci ar trebui să fie foarte clar că nu au voie să intre, dar ei tot trag de ele. După securizare, nu vom mai permite aşa ceva, vor exista repercusiuni”, a avertizat responsabilul de relaţiile cu presa al Spitalului Suceava.

Medicul a adăugat că unitatea pe care o reprezintă are în vedere şi realizarea unui contract cu o firmă de pază şi protecţie, care să limiteze accesul pe principalele uşi de intrare în incintă.

Măsura ar permite, totodată, şi rezolvarea  problemei legate de securitatea personalului sanitar, care de multe ori este supus riscului de a fi agresat fizic de pacienţi sau aparţinători recalcitranţi.

„Spitalul a mai avut un contract cu jandarmii, dar pe o perioadă foarte scurtă de timp. În acel interval, însă, situaţia a fost foarte bună. Şi cu poliţia comunitară a existat un contract, dar nu s-a dovedit a fi o soluţie satisfăcătoare” a punctat dr. Tiberiu Brădăţan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uşile Spitalului Suceava, scoase din balamale de pacienţi şi rudele acestora.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Uşile Spitalului Suceava, scoase din balamale de pacienţi şi rudele acestora3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(22 aug 2008, 11:38:12
In urma cu ceva timp am fost la camera de garda, erau vreo 5 persoane cu membrele rupte si alte 2 cu alte necazuri. A trebuit sa asteptam vreo ora sa se gandeasca si sa apara medicul de garda. In acel moment nu trebuiau rupte usile, trebuia aruncat spitalul in aer. Oamenii il asteptatu suferind ...iar el se distra cine stie pe unde....
1.1  RE: ??? trimis de
(22 aug 2008, 19:04:42
ce stii tu despre clasificarea gradului de urgenta a pacientilor fie ei si din accidente, bombe sa-ti pui tu in cur,fie el si paros!!!!!
1.2  RE: ??? trimis de
(23 aug 2008, 21:41:37
Sa va ia dracul cu Spitalul (SV) vostru cu tot, in frunte cu managera voastra de ,, da in gropi,,
2.   Pestele de la cap se strica trimis de
(22 aug 2008, 12:32:16
aveti dreptate ..... mai bine ar urmari personalul din spital sa vada ce fac la schimbul lor .....cunosc persoane care au mers la urgenta au stat acolo mult si bine ,cind le-a venit rindu erau morti ......
2.1  RE: Pestele de la cap se strica trimis de
(22 aug 2008, 21:15:05
Si cei de la morga tre' sa castige o paine, nu? Medicul ala care a venit dupa doua ore a salvat 2 vieti in timpu' asta prostul satului ce esti. Daca te-ai imbatat ca porcu' si te-ai belit nu tre' sa stea dupa tine tot personalu' medical ca asa vrei tu... Habar nu aveti ce inseamna medicina de urgenta si comentati ca tampitii!!Si afara se asteapta mult la urgente...ati vazut prea multe filme si puneti botu' ca fraerii!...si Rambo omoara 1000 de vietnamezi si nu are nici o zgarietura...ar trebui si soldatii nostri sa faca la fel, nu?!!!
3.   Oameni care nu gandesc trimis de
(22 aug 2008, 13:46:36
Oameni buni nu astea sunt masurile care trebuie luate(adica montarea de camere video si instalarea de sisteme pe baza de cartela electromagnetica) ci cu totul altele.

Spitalul SUCEAVA este distrus in totalitate si cred k prin asta am zis totul.

Mor oameni cu zile, mergi cu o boala si vii cu alta, aparatura lipseste, cadrele medicale nu sunt de competenta etc ,etc, insa normal ei se gandesc numai la ei, la siguranta lor.

SPER SA SE FACA CEVA, SA SE I-A MASURILE NECESARE.
4.   Bome la fundul doctorilor trimis de
(22 aug 2008, 13:59:32
Eu zic ca ar trebui urmarite jigodiile astea de doctori de 2 bani care nu-si fac treaba cu toate ca lumea le baga o multime de bani in buzunar .. Ii doare undeva de pacienti .. un prieten de-al meu a avut acuma cateva zile un accident de masina si jigodiile alea pur si simplu nu`l bagau in seama .. cum dracu sa nu rupi usile ? cum **** mamii lor au atata sange in ei incat sa nu le pese de acei oameni care pur si simplu stau in mainele lor . Eu zic ca mai bine s-ar pune o bomba la fundul doctorilor decat camere de filmat. DOCTORII DE SUCEAVA .. JIGODII CA INTODEAUNA.
4.1  RE: Bome la fundul doctorilor trimis de
(22 aug 2008, 19:09:53
jigodie esti tu ,daca vorbesti de toti doctorii din suceava,si daca tot vrei sa fii tratat cum vrei tu fate doctor,sau cineva drag tie,ca sa ai si tu jigodia ta draga
4.2  RE: Bome la fundul doctorilor trimis de
(22 aug 2008, 21:17:41
Bou' care a avut accident era venit din Italia nu...?! Pai trebuia sa-l lase sa crape... ca nu mai ai loc de jmecherii astia
5.   Medicii trimis de
(22 aug 2008, 14:10:25
Daca intaradevar vreti sa descoperiti o jigodie va rog sa va deplasati la Spitalul Falticeni atunci cand e de garda doctorul SERBAN, cu asta am spus totul.
6.   Ca sobolanii trimis de
(22 aug 2008, 14:53:23
mai bine ar face ceva cu spitalul de vizavi(peste drum) , ca acolo mi s-a parut o situatie jalnica...am fost cu un prieten acolo pt o consultatie si a fost trimis la dermatologie... cind am ajuns acolo , ce sa constati :un beci de iti era mai mare greata sa intri:apa curge din tevi de te maninca toti sobolanii acolo intr-o noapte .BRAVO SUCEAVA FRUMOS SPITAL""

7.   Ca sobolanii trimis de
(22 aug 2008, 15:07:38
Da ai fffffffffffffffffff mare dreptate.Cica beciul ala de care zici tu ,adica subsolul spitalului constituie pentru ei URGENTA.

Ei nu au decat sa stea acolo cu sobolanii k doar practic asta sunt si ei (sobolani imputiti si escroci) ,insa oamenii nu au de ce sa indure calvarul ala o data ce finanteaza Casa de Sanatate.

Mereu se plang k nu sunt bani ,insa dupa cum am vazut in articol declarat chiar de ei vorbesc de sume enorme de bani(100.000 lei iar costa investitia dorita)

Si toate astea sunt nimicuri pe langa ce o sa fie daca nu se i-au masuri la timp.
8.   ... trimis de
(22 aug 2008, 15:10:21
Va rog nu va legati de spitalul vechi... Acela e patrimoniu de stat, cladire istorica, asa cum a declarat directorul muzeelor si d-nul prefect.Dak ei nu se opuneau demult era ridicata pe acel loc clinica de urgente.
9.   Buna dimineata! trimis de
(22 aug 2008, 16:18:27
Daca asta-i subiect pentru articol de gazeta, inseamna ca aici, la noi, este noapte polara! Dar lasati odata pentru Dumnezeu, tinere domnite jurnaliste, perierea desantata a noii conduceri a spitalului si intrati in realitate, fiindca asa nu imbunatatiti starea de lucruri, dar va decredibilizati ca profesioniste in jurnalism!Domnisoara Cristina Turcu, ati citit postarile la acest articol, credeti ca toti care-au scris asa sunt nebuni si ca cititorii Monitorului sunt adusi cu pluta si cred, cuvant cu cuvant, numai ceeace scrieti dvs.? Daca se monteaza un singur surub la un geam, uriasele merite apartin actualei conduceri in frunte cu, evident, doamna dr. Motan, se subantelege si trebuie mediatizate, dar gravele probleme le ascundem, ca astia "e prosti" si nu-si dau seama! Respectuos va rog, treziti-va, realitatea e alta decat ce-ati visat! Buna dimineata!
10.   ACADEMIC trimis de
(22 aug 2008, 17:32:42
VORBESTI FRUMOS RADULE DAR PARUL PE SPATELE PISICII PE CAND? SI POATE CA SARE VREO ASCHIE SI PRIN CREIERASUL MITITEL AL CRISTINEI T
11.   Unul care stie trimis de
(22 aug 2008, 21:40:29
Ce fac uni medici din UPU, mai ales cind sunt de garda.??? Va pot spune eu... De exemplu dr.Curca din UPU si-o pune cu dr.Burca de la neurologie, iar voi stati ca fraieri asteptand la rand langa usa din UPUdoua ore.

12.   ... trimis de
(22 aug 2008, 23:01:08
Da de unde stii fraiere???? te-a pus sa tii lumanarea si te ofticai??? Ti-e ciuda k tu stai la curul grasanii de acasa???
13.   Ce va urma? trimis de
(22 aug 2008, 23:53:46
SPAGA CA SA POTI INTRA! AI BANI ,AI ZILE -NU AI COCO ,AI MERLITO- simplu ca la mall
14.   Pentru ROMY trimis de
(23 aug 2008, 21:53:46
Fraer esti tu cand stai pe langa usile cabinetelor medicale.Iar de unde stiu??? Intamplator ma aflam prin zona cand i-am filmat.Daca ti neaparat iti pot transmite si imagini daca esti interesat...

14.1  RE: Pentru ROMY trimis de
(24 aug 2008, 08:22:01
Domna reporter! Cu insistenta va rog sa ganditi ce subiecte alegeti si ce articole scrieti, pentru ca asa cum puteti sa observati, ati INTOXICAT cetatenii municipiului Suceava cu prostii legate de Spitalul Suceava.In realitate ,sunt probleme grave in aceasta institutie pe care nu le-ati amintitit, dar in schimb ati scos pozitiv in evidenta toate FLEACURILE, care au fost realizate cu banii nostrii ,dar nejustificat. DE CE NU SPUNETI CA IN SPITALUL SUCEAVA EXISTA CONTROLUL MINISTRULUI, pentru gravele abateri comise de conducerea unitatii? De ce ascundeti? Astept sa raspundeti!!
14.2  RE: Pentru ROMY trimis de
(24 aug 2008, 13:19:46
Spuneti, ca cetatenii sa cunoasca cum se fac licitatiile si cum se castiga acestea in Spitalul Suceava. Cum cheltuiesc banii nostrii de catre acesti incompetenti !!!, bani care trebuiesc cheltuiti pentru servicii medicale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei