Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Rozopol: „Pot să îmi aduc aportul la o dezvoltare economică corectă a României”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Omul de afaceri sucevean Philip Rozopol şi-a anunţat, în mod oficial, candidatura din partea PNL Suceava la alegerile parlamentare programate în toamna acestui an. Rozopol a fost validat de Biroul interimar de conducere al PNL Suceava, el urmând să candideze pentru Camera Deputaţilor în colegiul electoral Gura Humorului  - Câmpulung Moldovenesc.
„Am decis să mă înscriu în PNL pentru că reprezintă partidul care poate asigura o dezvoltare economică sănătoasă a României. Ca om de afaceri, am văzut că în aceşti patru ani economia a mers înainte, chiar dacă uneori au existat mici sincope. Am înregistrat o creştere economică reală, pe care o simte şi populaţia”, a declarat Philip Rozopol.
El a subliniat că a ales să candideze pentru un loc în Camera Deputaţilor, considerând că forul legislativ va avea, în perioada următoare, un rol important în „finisarea” unor legi care să asigure cadrul legal unei dezvoltări economice coerente a României.
„În acest mod, ca om de afaceri mi-aş putea aduce aportul pentru elaborarea unor legi necesare unei dezvoltări economice corecte. Iar după o perioadă în care elementul politic a fost predominant în Parlamentul României, cred că este necesar ca elementul tehnocrat să fie majoritar în forul legislativ.  Am suficiente informaţii şi experienţă pentru a promova legi care să asigure o dezvoltare reală”, consideră liberalul sucevean.

„Candidatura reprezintă o provocare”
Rozopol a arătat că experienţa sa de până în prezent poate reprezenta un avantaj pentru promovarea unor legi care să asigure cadrul necesar dezvoltării mediului de afaceri.
El a explicat că nu a decis să intre în politică pentru propriul avantaj, decizia de a candida la alegerile parlamentare reprezentând „o provocare, mai ales că politica este un domeniu absolut nou pentru mine”.
Pe de altă parte, liberalul sucevean a adăugat că personal va sprijini dezvoltarea zonei Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, cu accent pe dezvoltarea turismului.
Philip Rozopol conduce în prezent una dintre cele mai importante firme sucevene, MTT Group. De remarcat că după revoluţia din 1989, Rozopol a activat doar în sistemul privat, ca reprezentant al unor firme multinaţionale şi apoi în cadrul firmelor proprietatea sa. Philip Rozopol a absolvit, în anul 1978, Facultatea de Horticultură din cadrul Universităţii de Agricultură din Bucureşti, iar după anul 1989 a absolvit numeroase cursuri de specializare în domeniul managementului şi marketingului, atât în ţară, cât şi în străinătate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol: „Pot să îmi aduc aportul la o dezvoltare economică corectă a României”.
 Vizualizări articol: 2084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Rozopol: „Pot să îmi aduc aportul la o dezvoltare economică corectă a României”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Personaj poluant trimis de
(22 aug 2008, 11:43:09
...individul are o afacere de ardere a deseurilor.operatie care o face in special noaptea cind garda de mediu doarme.si-a amplasat crematoriul in centrul urbei, imediat langa MOL.fumul de diferite culori si cu diverse mirosuri deranjeaza unitatile din zona...dar garda doarme. ar trebui sa-si mute hadurghia undeva pe malul prutului daca vrea sa-si aduca aportul la curatirea aerului din suceava, altfel pnl-ul ar trebui sa-l curete de pe buletinul de vot.
2.   Documentare mai buna si nu manipula observatorule trimis de
(22 aug 2008, 11:52:52
observatorul are stofa politica psd ista sau pdl ista care toata viata au supt la tata securista si care nu au facut un leu din propia munca ci din functii bugetare care se ocupa de prosti cu pile si cu spaga,fiind incurajati idiotii care ling si pup mana securistilor delapidatori ai tarii......oameni ca asta care au demonstrat ca sunt capabili prin inteligenta,munca si spirit intreprinzator trebuie incurajati pt a da rezultate si in economia tarii ,in nivelul nostru de trai mai bun in ultimul timp....bun pt cei ce muncesc nu pt putori si profitori
3.   ? trimis de
(22 aug 2008, 12:05:59
si morti arde si inhalam noi aerul?

3.1  RE: ? trimis de
(23 aug 2008, 02:00:56
Da,asa de tare tine nenea asta la Suceava,ca strange deseuri din toata tara si ni le arde colea,noua sub nas!!!!
4.   Dezastru !!!!!!!!! trimis de
(22 aug 2008, 12:09:37
Rozopol: ,,Pot sa �mi aduc aportul la o dezvoltare economica corecta a Rom�niei" Ma nene Rozopol , inainte de ati aduce aportul , pune mana pe carte ca esti de o incultura crasa ! La fel si ziaristul , el ar fi trebuit sa sesiseze gugumania si sa o scoata ! Degeaba ai absolvit o gramada de scoli ca lipsa de cultura elementara e evidenta ! Vad ca esti in varsta si pe vremea aia se facea oleaca de carte dar probabil ca chiuleai de la scoala si acum se vad rezultatele !
4.1  RE: Dezastru !!!!!!!!! trimis de
(22 aug 2008, 13:14:43
de acord. vedeti asta cu a aduce aportul pe la capitolul pleonasme
4.2  RE: Dezastru !!!!!!!!! trimis de
(22 aug 2008, 18:16:13
Mda, exact, aportul se da, nu se aduce, provine din fr. "aporter" care inseamna exact " a aduce"... Grea limba romana. Eu cred ca isi va aduce aportul la o dezvoltare culturalawinking
4.3  RE: Dezastru !!!!!!!!! trimis de
(22 aug 2008, 19:18:32
Sa-l aportam pe Philip Rozopol si pe jurnalist la curul vacii.Monsieur Philip ai o bila alba daca-mi conjugi verbul aporter la timpul prezent. Sau este prea greu? Atunci fiule nu iti mai " aduce aportul" . Adu ligheanul ca borasc. E corect? D' acord.
5.   Ce se impune? trimis de
(22 aug 2008, 12:10:03
Adoptarea LEGII LUSTRATIEI.

Astfel sigur scapam de asa zisul PHILIP (atentie, nu Filip).

Are un trecut mai mult decit ambiguu!!!
6.   Hopa mitica trimis de
(22 aug 2008, 12:59:05
grabitiva si alegeti ca isi aduce aportul incorect la dezvoltarea economica...doi lui si 1 noua hiiiiiiiiiiiiiiiii
7.   Candidat??? trimis de
(22 aug 2008, 13:17:44
Ce sa mai caute si asta acolo? Nu-i ajunge cate "afaceri" a facut? Sau acum ciolanul e mai gras si trebuie sa-l roada? Toti merg acolo la furat. Cine crede ca-i pasa de Suceava si de suceveni? Hotilor!!! Probabil ca vrea sa vanda niste rable de FIAT-uri si pe la Parlament!
8.   Ce face pnl ? trimis de
(22 aug 2008, 13:57:15
slab de tot ca om politic. ce se intimpla cu PNL de pune pe toti acesti candidati de doi bani ? Face jocul cuiva , aici la Suceava ? Tariceanu nu vede ca face fenechiu in teritoriu ?
9.   Aaaaaaaa trimis de
(22 aug 2008, 13:57:53
Succces domnule. Nu va cunosc, dar se pare ca sunteti printre putinii bogati ai sucevei cu afaceri transparente, spre deosebire de alti candidati gen onofrei...care din salariul de prefect va scoate 70-80 de mii de euro pt campania din toamna.

Si onofrei va fi tot un zambet si va avea un elan fantastic, sustinut de ceilalti doi gospodari portocalii, lungu si flutur, dar sigur nu va justifica de unde scoate el doua miliarde si jumate pt campanie.

Prefer un om de afaceri ca Rozopol decat un pocait jegos ca onofrei, indiferent de partid!!!
9.1  RE: Aaaaaaaa trimis de
(22 aug 2008, 14:29:58
Ai dreptate, si eu am incredere in oamenii de afaceri care stiu ce greu se fac banii si care nu traiesc din politica. Dupa parerea mea acestia nu depind de functiile politice, privesc detasat situatiile si au coloana vertebrala fiindca nu datoreaza nimanui nimic. Din pacate acestia sunt pre putini si restul care sunt tare multi vor sa-i inlature fiindca se tem de performanta si competitie. Numai ca domnulRozopol nu afacut nici o zi politica si acum vre sa fie deputat. Dupa parerea mea trebuia sa faca un stagiu in PNL, pentru ca altfel da impresia ca si-a cumparat candidatura.
10.   Si... trimis de
(22 aug 2008, 16:36:50
Si va fi ales? Daca pentru domnia sa candidatura e o provocare, suntem curiosi cine si cand l-a provocat, fiindca noi, nu! Numai nume de marca in colegiul Gura Humorului-Clung. Moldovenesc, atat din partea PNL, cat si a PSD!
11.   Mancati-as trimis de
(22 aug 2008, 17:02:44
asta nici nu e roman. Pai asa ma bag si eu sa candidez!
12.   Oare... trimis de
(22 aug 2008, 17:47:29
Nea ziaristu,ti-a scapat ce-a facut personajul intre 1978 si 1989,ce stat de plata a mai semnat in afara de ala de la sere!
12.1  RE: Oare... trimis de
(22 aug 2008, 19:05:43
A plantat copaci cu microfoane.
13.   Istoria mai citeaza cazuri trimis de
(22 aug 2008, 19:57:41
Sunt de o parsivenie rara. A fost sifonar? Unul ajuns mare sef la ITM caruia i se spune " bolsevicul" , cand a fost desconspirat ca turnator la SECU, a spus ca nu a dat decat referinte bune. Dar cine, aia a ma-si l-a pus sa dea referinte, fie bune, fie nebune? Era cumva la CADRE? Se pare ca PNL este intesat de lefegii la SECU.
14.   Nenea si-a adus aportul trimis de
(22 aug 2008, 21:22:28
Fanus Neagu este printul metaforei, iar nenea de la PNL printul pleonasmului...
15.   Mustele nu fac miere trimis de
(23 aug 2008, 01:29:37
Daca toate mustele ar face miere, ar fi si la kurul catelei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei