Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţărăniştii sunt convocaţi la două reuniuni duminică, doar una fiind recunoscută de conducerea PNŢCD

Vineri, 22 August 2008 (17:42:36)

Liderii centrali ai PNŢCD i-au convocat pe ţărănişti, duminică, la Sinaia, în şedinţa CNC, pentru a discuta despre colaborarea cu PNL, alegerile generale şi revigorarea partidului, în timp ce liderii care i se împotrivesc preşedintelui Marian Miluţ se reunesc în Congres extraordinar, la Bucureşti.
 
  Astfel, potrivit conducerii centrale a PNŢCD, organizaţiile din teritoriu şi majoritatea liderilor formaţiunii se vor reuni în şedinţa Comitetului Naţional de Conducere, duminică, la Sinaia.

Pe de altă parte, alţi membri PNŢCD au anunţat că se vor reuni în Capitală, într-un Congres extraordinar.

Conform unui comunicat de presă transmis de Biroul de presă al PNŢCD, "Comitetul Naţional de Conducere (CNC) al PNŢCD se va întruni duminică, 24 august, la Sinaia, într-o şedintă aprobată în unanimitate de Biroul Naţional de Conducere", cu participarea preşedintelui Marian Petre Miluţ, a prim-vicepreşedintelui Aurelian Pavelescu, a membrilor BNC, precum şi a reprezentanţilor din 42 de organizaţii judeţene.

Potrivit sursei citate, întrunirea de la Sinaia "este singura întâlnire statutară şi legală organizată de PNŢCD în data de 24 august", iar anunţarea în aceeaşi zi a unor alte evenimente ale PNŢCD este lovită de nulitate.

Ţărăniştii care se vor reuni la Sinaia vor discuta probleme legate de viitorul colaborării cu PNL în perspectiva alegerilor parlamentare, vor stabili candidaţii pentru alegeri şi vor discuta şi despre revigoarea partidului.

La rândul lor, membrii Comisiei de Organizare a Congresului Extraordinar al PNŢCD, susţin, tot într-un comunicat de presă, că "forul suprem de conducere al PNŢCD se va întruni la data la care a fost convocat, 24 august, prin voinţa majorităţii filialelor, în Bucureşti, la sala Mihail Jora a Societăţii Române de Radiodifuziune".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţărăniştii sunt convocaţi la două reuniuni duminică, doar una fiind recunoscută de conducerea PNŢCD.
 Vizualizări articol: 466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţărăniştii sunt convocaţi la două reuniuni duminică, doar una fiind recunoscută de conducerea PNŢCD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei