Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurenţă

PSD-iştii se bat să candideze la Siret

Vineri, 22 August 2008 (15:22:56)
Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD şi-a desemnat cea mai mare parte a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din toamnă. Social-democraţii au reuşit să facă departajarea candidaţilor în unul din cele două colegii considerate ca fief-uri PSD- Fălticeni şi Siret, în schimb nu au reuşit să convingă nici un membru de partid cu oarecare notorietate să candideze pentru Senat în colegiile Suceava şi Rădăuţi, apreciate ca perdante de potenţialii candidaţi.Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că pentru Camera Deputaţilor vor candida Ioan Stan şi Cătălin Nechifor la Fălticeni 1 şi 2, Ovidiu Donţu în Colegiul Suceava 1, Nicolae Bosancu în Suceava 2 (Burdujeni) şi Mirela Adomnicăi (Suceava 3- Şcheia), în Colegiul Rădăuţi 1- Mihai Frunză, în Rădăuţi 2 (Vicov) – Titi Petrea, Vatra Dornei- Petru Tărniceru, Gura Humorului- Cîmpulung Moldovenesc- Neculai Bereanu. La Senat, în Colegiul Fălticeni va candida Gavril Mîrza, iar în zona de munte, în Colegiul Vatra Dornei- Constantin Huţanu.Mîrza a precizat că încă nu s-au clarificat candidaturile pentru Senat în colegiile Suceava şi Rădăuţi şi cea pentru Camera Deputaţilor în zona Siret. Pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul Siret sunt prea mulţi candidaţi, cel puţin patru, conform surselor noastre, iar pentru Senat în colegiile Suceava şi Rădăuţi nu vrea să candideze nimeni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii se bat să candideze la Siret.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
PSD-iştii se bat să candideze la Siret4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dejectii trimis de
(22 aug 2008, 13:58:57
la gunoi cu voi pesedistilor

2.   Interesanta trimis de
(22 aug 2008, 14:43:21
Foarte interesanta este candidatura pentru Camera Deputatilor din colegiul G. Humor-C-lung Moldovenesc a ilustrului etc., etc., Nicolae Bereanu [cine-i asta?]. Reusita sigura, peste 100% !
3.   Candidaturi trimis de
(22 aug 2008, 17:39:07
felicitari pt viitorul senator C. Hutanu - un om deosebit care va face cinste Sucevei in Senatul Romaniei - cinste a facut si dornenilor cat a fost primar.
3.1  RE: Candidaturi trimis de
(22 aug 2008, 21:17:15
Ba,cetatene,poti sa bei apa de la chiuvetele dornenilor?ai vazut ce coada este la izvorul din parc?mai lasa-ne cu hutanu...
4.   Corectare trimis de
(22 aug 2008, 18:54:14
pentru mafiotul de mirzac , este un post la senat .(porcar sef) aia este pregatirea lui de baza. marzac sa fii senator cind o-i fii eu aviator.......
5.   Alegeri trimis de
(23 aug 2008, 02:47:41
Dragilor PSD-ISTI cum dracu ati ramas fara candidati? Daca ati gasit loc lui Titi Petrea maf. pamanturilor , lati uitat pe tovarasul Nistor atanasie , este el un gunoi al societatii , dar ar trebui sa-i gasiti si lui un loc in Sennat din partea PDSR-ULUI. A muncit omul suficient pentru el si societate alaturi de titisor. Merita omul sa mearga la somn in ultima parte a vietii. Vati batut joc de el si la-ti potcovit cu alaptat copii? S-a uitat ca a mai alaptat omul 3 copii si au iest cum au iesit?
6.   PSD=PCR trimis de
(23 aug 2008, 07:11:57
O sa ajungeti ca PRM sub 5%
7.   Marza si Falticeniul trimis de
(23 aug 2008, 16:15:30
NU inteleg legatura lui Marza cu Falticeniul! Cata nesimtire poate avea, in goana dupa putere, are nesimtirea sa candideze la colegiul Falticeni, desi nu are nici in clin nici in maneca cu aceasta zona. Poate doar aceea, ca atat cat a fost presedinte CJ Suceava, nu a acordat niciun ajutor acestui oras, si-a batut joc de el si de locuitorii acestuia. In rest, nimic nu ma mira la aceasta lista prezentata de PSD, sunt aceeasi comunisti cu care ne-am obisnuit din '90 incoace. Rusine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei