Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu i-a transmis şi în scris lui Tăriceanu observaţiile la proiectul canalului Bucureşti-Dunăre

Vineri, 22 August 2008 (13:43:23)

Fostul şef al statului Ion Iliescu i-a transmis premierului Călin Popescu-Tăriceanu o scrisoare în care face o serie de observaţii cu privire la proiectul canalului Bucureşti-Dunăre, pe care ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, doreşte să îl vadă realizat în perioada următoare.
  Tăriceanu i-a informat, vineri, despre scrisoare pe participanţii la reuniunea pe care a inţiat-o în scopul dezbaterii acestui proiect şi la care a invitat o serie de specialişti pentru a-şi spune punctul de vedere. Între participanţi se numără şi Ion Iliescu.

Premierul a remarcat la începutul acestei întâlniri că proiectul a iscat deja o "controversă".

"Am făcut această invitaţie şi vă mulţumesc că aţi onorat-o, pentru că e o temă care a generat să zicem o controversă, este vorba despre proiectul canalului Bucureşti-Dunăre. Domnul ministru Orban văd că are nişte propuneri şi nişte oferte de reluare sau şi de realizare a acestui proiect, definitivă. Pe acest subiect am discutat de câteva ori cu domnul preşedinte Iliescu şi mi-a trimis chiar o scrisoare cu proiectul în care ridică o serie de probleme. Am invitat, să spunem, cei mai buni specialişti în domeniu să facem o discuţie şi să tragem o concluzie", a spus Tăriceanu la începutul reuniunii.

Senatorul PSD Ion Iliescu se numără printre specialiştii care au fost invitaţi să participe, vineri, la Palatul Victoria, la o reuniune de lucru privind o serie de proiecte hidrotehnice, reuniune care se desfăşoară în prezenţa premierului Tăriceanu.

Atât premierul Tăriceanu, cât şi fostul şef al statului Ion Iliescu sunt specialişti în hidrotehnică.

Tăriceanu a absolvit, iar apoi a predat la Facultatea de Hidrotehnică a Universităţii de Construcţii din Bucureşti, lucrând în anii 1976-1977 ca inginer la Administraţia Naţională a Apelor. Ion Iliescu a debutat profesional în 1955, ca inginer proiectant la Institutul de Studii şi Proiectări Energetice din Bucureşti, iar în perioada 1979-1984 a condus Consiliul Naţional al Apelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu i-a transmis şi în scris lui Tăriceanu observaţiile la proiectul canalului Bucureşti-Dunăre.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu i-a transmis şi în scris lui Tăriceanu observaţiile la proiectul canalului Bucureşti-Dunăre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei