Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

C.V.Tudor: PRM va vota în favoarea urmăririi penale a lui Şereş, Păcuraru şi Mihăilescu

Vineri, 22 August 2008 (15:46:22)

Parlamentarii PRM vor vota în plenul Senatului în favoarea avizării începerii urmăririi penale a lui Codruţ Sereş (PC), Paul Păcuraru (PNL) şi Şerban Mihăilescu (PSD), a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
 
  El a spus că a făcut această precizare pentru a evita anumite "speculaţii necinstite", care s-au făcut după votul dat în Camera Deputaţilor în cazurile Năstase şi Mitrea.

Corneliu Vadim Tudor a susţinut că dosarele lui Păcuraru şi Sereş sunt "grave", în cel al senatorului conservator fiind chiar "lucruri de o gravitate ieşită din comun".

"Dacă e adevărat ce spun casetele SRI - sunt mii de ore de înregistare - un caz ca ăsta ar trebui să ducă direct la închisoare", a susţinut senatorul PRM referitor la Codruţ Sereş.

Preşedintele PRM a calificat drept straniu că Sereş, un tânăr de peste treizeci de ani, care are o facultate şi o familie, a fost "atât de naiv să îl manipuleze un mafiot", el precizând că se referă la Stamen Stancev.

"Să îl manipuleze ca pe un muţunache, ca pe un băiat de mingi, să îi dea ordine - să faci aia, uite ce cadouri ţi-am luat, vino la Viena la vila mea -, o mare ruşine pentru Parlamentul României", a spus Vadim Tudorereş.

În opinia sa, dosarul lui Sereş o să creeze mari probleme Alianţei PSD+PC, care nu va mai putea vorbi despre lupta împotriva corupţiei.

Senatul se va reuni în 25-28 august în sesiune extraordinară pentru cazurile Codruţ Şereş şi Paul Păcuraru. Dosarul lui Şerban Mihăilescu a fost trimis la Comisia juridică. Aceasta are termen sfârşitul lunii septembrie pentru finalizarea raportului în acest caz.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului C.V.Tudor: PRM va vota în favoarea urmăririi penale a lui Şereş, Păcuraru şi Mihăilescu.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C.V.Tudor: PRM va vota în favoarea urmăririi penale a lui Şereş, Păcuraru şi Mihăilescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei