Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Traian Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL

Joi, 29 Mai 2008 (13:55:38)


Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, deputatul Adrian Năstase, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, la Reghin, că nu l-a considerat niciodată pe Traian Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Traian Băsescu este un personaj extrem de special, el, în calitate de preşedinte al PDL, pentru că nu l-am considerat niciodată preşedinte al României, a fost în permanenţă preşedinte al PDL, s-a manifestat ca atare. Nu ştiu dacă pe Emil Boc l-aţi auzit în campania asta electorală, el ca preşedinte al PDL n-a existat. Cel care s-a manifestat ca atare, ca preşedinte al PDL, a fost Traian Băsescu. 50% din mesajele de campanie au venit din ceea ce a spus Traian Băsescu", a afirmat Năstase.

Acesta a susţinut că, în marea majoritatea a judeţelor, PDL a venit cu o campanie agresivă în loc de proiecte şi că felul în care acest partid îşi promovează candidaţii l-a pus pe gânduri. Năstase a apreciat că multe dintre incidentele din campanie se datorează proastei organizări legate de afişaj, astfel că au apărut confruntări între reprezentanţii unor partide diferite.

"Adeseori, lipsa proiectelor s-a manifestat prin violenţă. Mi s-a părut dezolantă, mai ales din partea PDL, lipsa de proiecte. În marea majoritate a judeţelor, PDL a venit cu o campanie extrem de agresivă, cu o opulenţă evidentă în ceea ce priveşte afişele. Pe mine, m-a pus pe gânduri felul în care acest partid îşi promovează candidaţii", a spus Năstase.

El a adăugat că nu ar fi de acord cu formula folosită de Traian Băsescu la un moment dat, respectiv "blat", dar că acesta îl reprezintă foarte bine şi reprezintă filozofia politică a acestuia.

"Traian Băsescu are un limbaj pe care şi l-a desăvârşit de-a lungul anilor, pregătindu-se pentru politică. Am înţeles că el are capacitatea de a învăţa şi, tot învăţând, a ajuns la momentul în care a început să folosească cuvinte care să exprime convingător ideile solide pe care le-a fecundat de-a lungul acestor ani. Şi cuvântul «blat» într-un fel îl reprezintă foarte bine şi reprezintă filozofia lui politică", a mai spus Năstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Traian Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL .
 Vizualizări articol: 455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Năstase: Nu l-am considerat niciodată pe Traian Băsescu preşedinte al României, ci doar al PDL1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fr trimis de
(29 mai 2008, 22:57:44
Nici romanii nu l-au considerat vreodata pe Nastase ca om

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei