Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Programe

Strategia PD-L în domeniul asistenţei sociale şi protecţiei copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, Marius Vatavu, a dezvălui ieri câteva direcţii strategice din programul democrat liberalilor în domeniul asistenţei sociale şi protecţiei copilului.

Prima direcţie, a arătat Vatavu, are în vedere „respectul salarial faţă de angajat”.

„Când spunem acest lucru ne referim la acordarea respectului cuvenit prin aplicarea legilor în vigoare, prin acordarea sporurilor salariale, zile libere şi altele care sunt prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă negociat la nivel naţional şi publicat în Monitorul Oficial. Din datele pe care noi le avem, deocamdată la această instituţie se dă un singur spor, şi acela minim. Noi o să avem în vedere, în momentul în care vom prelua Consiliul Judeţean, şi această problemă, pentru că nu putem cere performanţă atâta timp cât salarizarea este deficitară”, a spus Vatavu.

 

„Vom elimina discriminarea salarială”

El a arătat că a doua direcţie pe care va merge PD-L se referă la profesionalizarea angajaţilor prin asigurarea cursurilor de perfecţionare specifice problematicii persoanelor asistate, pentru a avea servicii de calitate. „O chestiune foarte importantă este că în această instituţie se face discriminare salarială, iar noi, când o să fim la guvernare, cu siguranţă vom elimina această problemă. Această chestiune se referă în primul rând la prevederile bugetare privind tichetele de masă şi avem date potrivit cărora unii angajaţi ai Consiliului Judeţean au primit tichete de masă, iar alţii care sunt la Direcţia pentru Protecţia Copilului nu au primit”, a mai spus Vatavu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strategia PD-L în domeniul asistenţei sociale şi protecţiei copilului.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia PD-L în domeniul asistenţei sociale şi protecţiei copilului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marius vatavu trimis de
(29 mai 2008, 12:08:57
domnule secretar ar fi foarte bine sa va bagati un pic si la directia copilului deoarece nu toti salariati sint la fel platiti si mai ales stimulati si nu au toti aceleasi drepturi in privinta concediului de odihna si dupa cum ati spus multe altele si sint salariati la directie ca iti vorbesc pe un ton de parca ar fi ei patroni si nu tot salariat ca si noi VA SUSTINRM FACETI VA RUGAM IN ACEASTA PRIVINTA DREPTATE dar cred ca ei va vor lam uri cu minciunile si superioritatea lor
1.1  RE: Marius vatavu trimis de
(29 mai 2008, 14:25:10
Slabe sanse sa dispara din anumite functii unele neveste/fii/fiice/cumetre din aceasta directie, care numai de asstenta sociala nu e! Daca e sa intre cineva acolo, sa faca ordine, ar iesi la iveala care a cui este!
2.   Protectia scaunelor! trimis de
(29 mai 2008, 15:19:42
Asa artrebui sa se numeasca aceasta institutie,unde orice este prioritar mai putin apararea intereselor copilului din sistemul de protectie.Copiii din asistenta maternala isi primesc sumele pentru hrana,nuasa cum prevede legea pana pe data de 5 alunii respective,ci cu aproape o luna intarziere.Bineinteles in cel mai fericit caz pentru ca deja de prin luna iunie,iulie nu mai au fondurisi ne amana pana prin decembrie,ca deh,cui nu-i convine avem ogroaza de solicitari pt.asistenti maternali,si uite-asa ti se pune pumnul in gura!
3.   Protectia trimis de
(29 mai 2008, 15:46:20
aveti perfecta dreptate dar parca la urma urmei nu conteaza si ziua cind iti dau bani dar nu sa marit barenul la hrana nici macar cu 10 lei ati vazut cit este uleiul de anul trecut sa dublat la pret si unde le mai pui si pe celelalte alimente piinea la fel si ce sa mai spunem si ei nici nimic nuti da la hrana daca le spui ceva imedit aveti dreptate de demisioneaza imediat daca nuti comvine iti ia copilul doar nu asteptam pina ne dau ei bani la copii le dam de mincare ca doar ei nu sint de vina si asa sint batuti de soarta fara de parinti responsabili dar chiar ca ar trebui cineva sa aiba putere si sa faca si un pic de control si pe acolo
4.   Ha ha ha acolo sunt toti rude si e condusa de PCR trimis de
(30 mai 2008, 00:01:27
huuuuuuuuuu,mai cumparati barabule de zece ori pretul?niste phutori acolo care ii doare in cot de copii, e facuta sa ia bani moca rubedeniile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei