Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surpriză

IPS Pimen, scuze şi mulţumiri pentru Gavril Mîrza

Joi, 29 Mai 2008 (20:30:35)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza şi consilierii judeţeni PSD au fost, joi, binecuvântaţi de IPS Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, conducerea CJ primind atât mulţumiri, cât şi scuze din partea înaltului ierarh. La slujba de sfinţire a clădirii Centrului eparhial Suceava, dată în folosinţă gratuită Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, de Consiliul Judeţean, staff-ul PSD şi prefectul de Suceava, Alexandru Băişanu au beneficiat de atenţia IPS Pimen.“Oferta pentru dăruirea acestei case este mai veche. Domnul preşedinte Mîrza, cu ani în urmă, ne-a spus să acceptăm această casă. Eu am refuzat pentru că erau şi alte solicitări şi ca să nu se creadă că facem greutăţi. Iată că a venit şi momentul acesta de bunăvoinţă”, a declarat IPS Pimen, în faţa celor prezenţi. În ceea ce priveşte solicitarea de retrocedare a Fondului Bisericesc Ortodox din Bucovina, IPS a afirmat că “s-au perindat atâtea şi atâtea guverne şi nu s-a redat ceea ce a fost”. “La ultima discuţie cu domnul prefect acesta a arătat toată bunăvoinţa şi se caută soluţii pentru ca să se respecte legile. Nădăjduim că vor fi la guvernare şi oameni care vor înţelege că pe noi, în Bucovina, ne paşte o mare primejdie în ceea ce priveşte aceste păduri”, a afirmat şeful Bisericii Ortodoxe din Bucovina. Acesta şi-a mai exprimat speranţa că viitoarea conducere a judeţului şi a ţării va fi înţelegătoare pentru problemele bisericii şi a binecuvântat conducerea PSD şi reprezentantul Guvernului în teritoriu, pe prefectul Alexandru Băişanu.“Sperăm că vor veni oameni care vor înţelege legile şi adevărul, noi  suntem datori să-I mulţumim conducerii Consiliului Judeţean pentru această locuinţă şi să fim iertaţi pentru că am refuzat cu ani în urmă din motive pe care le-am amintit”, a încheiat IPS Pimen ceremonia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IPS Pimen, scuze şi mulţumiri pentru Gavril Mîrza.
 Vizualizări articol: 2738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPS Pimen, scuze şi mulţumiri pentru Gavril Mîrza0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sarutul Iudei... trimis de
(29 mai 2008, 20:52:02
Jenant,parinte...Penibil...Che astea le faci,probabil,in memoria miilor de preoti ortodocsi masacrati de criminalii comunisti ante-mergatori ai PSD-ului! De fapt,la ce te poti astepta de la un nemernic de turnator securist?! Ne incaleca toate sectele,iar tzapul troglodit sta si se linge cu de-alde Geoana...In lipsa lui Nastase cel pro-fund,merge si cu "prostanacul"...
2.   Rusine Pinem trimis de
(29 mai 2008, 22:47:13
Normal ca Pinem pupa in c ur PSD, doar e de al lor (sidorovici)...o carpa comunisto securista! in 2004 ii facea hoarde comuniste, si il defaima pe Nastase, ca apoi dupa 3 luni, daca ce ia dat (neconstitutional) 98.000 ha de padure sa il faca mare ctitor de biserici! Asta e Pinem, un lingusitor ordinar, care pupa in c ur pe oricine ii promite ca ii da padurea, care nu e a lor!

Acuma mai vrea sa distruga si padurile din judet...el, Nutu, Bradatan, Hrib....cele mai mari carii ale padurii! si inca ceva IPS Pimen= Ips (typographus) Pimen!

PS> Cum era hotararea Sinodului ....ca fetele bisericesti nu au voie sa faca, campanie electorala...?? Dar ce sa ii ceri unuia care nu crede in Dumnezeu!

Rusine rusine rusine!

Hai sictir!
3.   Colaborarea cu securitatea trimis de
(30 mai 2008, 10:12:50
dupa ce i s-a publicat dosarul de turnator normal ca Pimen a intrat in categoria lui gioana la "nici noi nu mai stim cati suntem" si e cuviincios sa multumeasca lui mirza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei