Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Mîrza îl acuză pe Flutur că a făcut judeţul de râs cu mita electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Imaginile de la Moara, în care şeful de campanie PD-L la nivel naţional, senatorul Gheorghe Flutur, apare alături de vicepreşedintele Vasile Ilie, care împarte bani unor persoane pe lângă care trece, sunt considerate de preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, motiv de ruşine pentru suceveni.

Liderul PSD a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru acest lucru ar trebui să-i fie ruşine lui Gheorghe Flutur şi sucevenilor, nu pentru că fundaţia Armonia, al cărei preşedinte este, care a editat 32 de cărţi şi a sponsorizat intervenţii chirurgicale şi burse şcolare pentru câteva persoane care aveau nevoie de ajutor.

„Dosarul meu la DNA este o făcătură a lui Flutur şi o probez cu documente. Sucevenilor nu are de ce să le fie ruşine pentru ce am făcut eu, ruşinea sucevenilor este Gheorghe Flutur. De ieri, cu el încep toate ştirile, cu mita electorală pe care a dat-o la Moara. A fost patronul nelegiuirilor în această campanie electorală, cu discursul său agresiv, cu marşuri şi discursuri fasciste, cu agresivitatea pe care a promovat-o”, a declarat Gavril Mîrza.

 

Mîrza: „Flutur i-a minţit pe toţi, inclusiv pe colaboratorii săi”

Totodată, acesta a spus că are informaţii că şi liderii PD-L de la Bucureşti ar fi nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă la Suceava: „am înţeles că se vor debarasa de el”.

Un semnal în acest sens ar fi, după Gavril Mîrza, şi faptul că la final de campanie nici unul dintre liderii PD-L de la nivel central nu ar mai veni la Suceava, deşi ar fi avut vizitele de susţinere programate.

„Nu mai calcă prin judeţ nimeni de la Bucureşti, le este ruşine cu el”, a spus Mîrza.

De asemenea, el a afirmat că, dacă s-ar putea vorbi de izolarea judeţului Suceava, aceasta ar fi provocată doar de senatorul Flutur, de duritatea şi agresivitatea acestuia.

Mîrza a scos în evidenţă parteneriatele judeţului cu regiuni din Europa, iniţiate şi derulate în mandatele sale de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi promisiunile neonorate ale senatorului, din campania electorală din 2004.

„Flutur este cel mai mare mincinos din Bucovina şi din judeţ şi văd că a devenit foarte milostiv cu bisericile în ceasul al 12-lea. Este un prefăcut şi un fariseu, i-a minţit pe toţi, inclusiv pe colaboratorii săi. Tot mai mulţi dintre ei se întreabă acum dacă n-au greşit când i-au acordat încrederea lor”, a mai spus Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl acuză pe Flutur că a făcut judeţul de râs cu mita electorală.
 Vizualizări articol: 2218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mîrza îl acuză pe Flutur că a făcut judeţul de râs cu mita electorală3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unii gresesc din naivitae trimis de
(29 mai 2008, 12:03:12
Nu este frumos ca a dat bani in campanie electorala dar daca eram si eu in preajma m/as fi bucurat sa primesc bani nu pixuri rosii, brelocuri si brichete. Cat despre mersul la biserica l/am vazut personal de multe ori in biserica la Gura Humorului pe Flutur si nu cum se mentioneaza in ceasul al 12/lea.

O fi ca nu e bun dar atatia ani nici altii nu au facut nimic. Si parca mai ieri Marza zicea ca nu mai spune nimic de Flutur. Daca are o asa memorie scurta si minte mai bine unul care da bani in preajma bisericilor.
2.   Baronul trimis de
(29 mai 2008, 12:10:36
singurul baron de suceava,patat pana in varful capului,dl Marza,AMR 3 zile!
3.   MONITORUL = PSD PNL trimis de
(29 mai 2008, 12:15:32
Ce credibilitate mai are acest ziar?

In aceasta campanie s-a cam vazut ce-i cu acest ziar...

Rusine!

Cine vorbeste...
4.   $$ trimis de
(29 mai 2008, 12:57:51
Oare cum se va comporta Flutur dupa ce va castiga alegerile ? Dar ceilalti din PD-L ?

In primul rand isi vor reface conturile cu valuta, apoi vor strange bani pentru viitoarea campanie. Iar acesti bani sunt din buzunarul nostru
5.   De retinut trimis de
(29 mai 2008, 13:07:01
Domnule Mirza sa retineti un lucru ca domnul Flutur a dat bani nu a luat ca dumnavoastra ca sunteti un bun colector!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dumneavoastra este la Felix ,Sovata ,Herculane, adica cu pensionarii pe va rog sa ne lasati sa ne facem viata nu sunteti constient ca va trecut TIMPUL .A ASA CA LA ODIHNA CU DUMNEAVOASTRA!!!!!!!!
5.1  RE: De retinut trimis de
(29 mai 2008, 13:31:38
Esti analfabet, neica "nimeni".... Invata, mai intai, sa scrii corect romaneste si nu te adanci in domeniile gandirii ca ai sa te ineci....
5.2  RE: De retinut trimis de
(29 mai 2008, 21:29:43
Mai EU esti prost rau,de unde are Flutur bani de aruncat la toata lumea dela Gripa Aviara si daca tot esti prost ,cita padure a defrisat Flutur pentru mutrele sale afisate pe toti copacii si la wc publice pe toate gardurile judetului.Lozinca PENTRU O MARFA BUNA NU ESTE NEVOIE DE RECLAMA.Dar aici e disperarea ca se termina viata politica a lui Flutur si urmeaza dosarele de urmarire.

6.   Fluturele... trimis de
(29 mai 2008, 13:08:47
Fluturele provine dintr-un vierme si, ca orice insecta, zboara, la fel cum zboara si vorbele gaunoase ale acestui farseur care se doreste a fi baronul judetului.....
6.1  RE: Fluturele... trimis de
(29 mai 2008, 21:56:16
si tu iei m u i e ca orice idiot
7.   3 zile trimis de
(29 mai 2008, 13:17:08
domnule Marza au mai ramas doar 3 zile si e gata,ieisti la pensie,de ce va ingrijorati,va odihniti si dvs dupa o munca asidua la colhoz,la CJ unde v-ati construit o avere de peste 50 milioane euro sia ti distrus judetul.Numai respetc!
7.1  RE: 3 zile trimis de
(29 mai 2008, 13:37:55
Se scrie " si-ati...", asta asa, pentru inceputul tau de cultura generala.....

Ne mai miram de ce treburile in tara asta merg asa cum merg......O adunatura de semianalfabeti voteaza niste smecheri.....
8.   Mirza trimis de
(29 mai 2008, 13:31:43
bolsevicule de mirza ...nici atita bun simt nu ai ..vorbesti de mita cind un om da bani la biserica..antecristule...cind a-ti dat mici din carne de cal si b\ere pe gratis ..ce a fost nerusinatule...cind nepotii tai a cumparat teren cu 2 mil. euro si l-a vindut cu 9 miul.euro ce a fost porcovane..ceasul a sunat...la puscarie cu voi.....
9.   Gramatica trimis de
(29 mai 2008, 13:37:46
DAN=LIPSA DE IOD IN ORGANISM=CRETIN!
10.   Pateu trimis de
(29 mai 2008, 13:48:14
Nu Mirzule, rusinea sucevenilor poarta un singur nume: Gavril Mirza, acest comunist/sef - pe viata si-ar dori el - la CJ. Ce ai facut pentru Suceava, umflatule? Pentru oras, pentru judet, pentru coltul asta de rai, atat de frumos si atat de necunoscut? Imi vin prieteni din strainatate, din SUA, din Canada, ii plimb prin judet si pleaca impresionati pana la lacrimi. Si una din intrebarile lor, repetata de multe ori, este: "de ce n-am stiut de voi pana acum, de ce nu se spune nimic despre Bucovina?" De ce in ofertele agentiilor de turism Romania si/sau Bucovina sunt prea putin vizibile, si in aceeasi categorie cu Papua - Noua Guinee, Malaezia si altele?

Chiar asa, DE CE? Ce ai facut tu Mirzo, cu ce ai ajutat judetul Suceava sa devina cunoscut in Europa, in lume. Avem monumente UNESCO aici, avem locuri si obiective turistice UNICE. Si ce daca?
10.1  RE: Pateu trimis de
(29 mai 2008, 13:51:15
Continuare:

Astea nu conteaza. Probabil gandirea ta sufocata de soric si slanina nu poate merge pana acolo, pana la a-si imagina Suceava ca pe un pol turistic al Europei...

Mult respect primarului din Gura Humorului, dac-ar fi toti ca el. Insa cu o floare nu se face primavara in tot judetul. Si nici cu trei trandafiri comunisti ofiliti. Asta ar trebui sa stii si tu, Mirzo, impreuna cu colegii tai penali Nastase, Iliescu, Mitrea...
10.2  RE: Pateu trimis de
(29 mai 2008, 21:34:08
Penalul tau e Flutur Gheorghe s-au Gheorghe Flutur asa cum a furat si la referedum asa v-a fura totdeauna.Aveti incredere in tradatori.
10.3  RE: Pateu trimis de
(29 mai 2008, 22:53:23
Incult mai esti, ca si PSD-istii sefi ai tai: in 3 cuvinte ai gafat de 2 ori "sau", si nu "s-au", apoi "va fura" si nu "v-a fura". Marzu Darzu si cu Dontu Tontu ai tai o vor lua pe drumul Bejen..iei. Oricum, era si cazul. NE-AM SATURAT de aceleasi mutre acre.
11.   AMR 3 zile pana expira PSD!!! trimis de
(29 mai 2008, 14:02:01
rusine Marza, esti cel mai hot din judet si mai vb de altii!!!!
12.   Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 14:28:26
Sa dea Dumnezeu sa se faca investigatii !!!Se vor speria cei de la DNA.Desigur,trebuie sa investigheze profesionisti!!!Aseara la Bucovina TV i-am pus niste intrebari lui Marza,dar,din pacate,acestea nu i-au fost puse de catre moderator...

Asadar:

Ce specialist in domeniul aviatiei din Consiliul Judetean sau ce firma de consultanta in probleme de aviatie ati folosit domnule Marza in demararea proiectului modernizarii aeropotului?

Exista un studiu de poluare sonora si a nivelului vibratiilor?

Ce impact are modernizarea aeroportului asupra locuitorilor din zona?

La ce suma se ridica echipamentele de navigatie care trebuie achizitionate?

De unde vor veni specialistii pentru trainingul celor 3000 de piloti?

Exista o macheta a aeroportului modernizat?

Ce sume sunt necesare pentru exproprierile din zona?

De ce s-a luat hotararea de asociere a Consiliului Judetean cu AM NYC CORPORATION pe 26 mai 2008????????
12.1  RE: Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 14:30:25
Modernizarea aeroportului este un proiect de mare anvergura,care gestionat prost poate sa ne inglobeze in datorii si sa ramana nefinalizat....etc....

Cu privire la asocierea Consiliului Judetean Suceava cu firma AM NYC CORPORATION,ramane ca organele statului sa stabileasca daca este opotuna si legala sau nu.
12.2  RE: Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 14:36:35
Cred ca aseara v-a luat gura pe dinainte domnule Marza.Spuneati ca va fi si o zona libera la Salcea.Din acest considerent Burghelea Dan pacaleste taranii din zona luandu-le terenurile la pret de nimic?Dumneavoastra stiti pentru cine a luat aceste terenuri asa-i?Dar eu stiu ca nu ne putet spune.Poate vor afla organele abilitate.

Ati facut un accident in tinerete domnule Marza pe care l-ati masluit?Pacat de victima pentru ca nu-i mai puteti da viata.Nu va mustra constiinta?
12.3  RE: Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 14:39:01
DIN PUNCTUL DUMNEAVOASTRA DOMNULE MARZA ACESTEA SUNT FAPTE BUNE ASA-I?TREBUIE SA FIM MANDRII DE DUMNEAVOASTRA,NU?
12.4  RE: Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 15:25:42
Mai fato da desteapta esti! De unde ai aparut??? Ai stat atatia ani ascunsa unde????

Auzi tu, cu cate mii de euro ai cotizat pentru campanie??? Ce post bunut ti-ai cumparat??? V-a face Fluturasul tau dragut studii si va administra banii foarte bine. Iti va umple contul, te va plimba prin lume, iar peste patru ani veti veni cu scuze si cu noi minciuni. Mai nou ai trecut la atac. Se vede cat de disperati sunteti. Ati bagat o multime de bani in campanie si se cam simte la cont de aceea faceti orice numai sa castigati.
12.5  RE: Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 15:30:17
Suntem foarte linistiti,asta va spun ca sa nu va stresati prea tare!:))))))))))))N-am platit un leu la PD-L(apropo,la voi asa se face?),nu candidez pe nici o functie!!!Vom vedea cine va castiga.Voi doar vedeti-va de treaba!:)))
12.6  RE: Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 16:41:46
Flutur a facut judetul de ras, daca Gabriela cauta sa devieze de la subiect n-are decat, dar, acest aventurier trebuie oprit si-l vom opri pe 1 iunie cand va primi ceea ce merita, un vot de blam si multe suturi in fund. Sa auzim de PD-Laturile aste la pastele gainilor lui Flutur. Flutur si cu sleahta lui, sa se duca ......... in Afganistan.
12.7  RE: Special...pentru MARZA... trimis de
(29 mai 2008, 21:29:22
Daca acele bus-uri pline cu trandafiri impartite de oamenii lui Marza, nu inseamna cumpararea voturilor,atunci ce fel de fapta este?Daca oamenii PSD din Arges(Vacaroiu & Serban Nicolae),dau cate 10 ron amaratilor citez:"sa aiba de o bere",astfel de fapte cum se numesc?Dar,cum Marza si Bejenariu,Mitrea si Ady Zambaccian sunt sfinti,totul este posibil la alegeri.
13.   Unde greseste Mirza ? trimis de
(29 mai 2008, 15:05:26
Tot ce scrie aici despre Flutur e adevarat(acum o stie o tara intreaga,toata massmedia a comentat idiotenia lui Zarone(de unde sa-l duca bobul de minte la mai mult ?). Apropo de bob,cred ca de acum n-o sa-l mai apelez Zarone ,ala era doar prost ,nu si rau de rupe lantul,asa ca spre a nu-i intina memoria omului blind si prost ,care a fost Zarone il voi numi de acum inainte BOBU(emil),un personaj la fel de prost ca Zarone(aici nu se schimba nimic),dar rau ,agresiv si deosebit de slugarnic exact ca aviarul nostru.Asadar Mirza ,ca sa arate toate acestea,nu trebuia el sa vorbeasca de funie in casa PSDului,ci trebuia sa bage la inaintare unul mai tinar,fara fata de hirsit in rele.In rest ceea ce a facut acum Bobu,e floare la butoniera fata de alte fapte penale si morale mult mai grave,atita doar ca abuzind in campanie de asemenea practici s-a descalificat si cred ca de aici i se va trage(pina i-o trage definitiv Crucisatorul Traian,ce-i trimite la furat,pe raspunderea lor)
14.   (continuare) trimis de
(29 mai 2008, 15:28:57
Dar iata de ce face mult mai vinovat (in 5 pasi,spuneam asta de acum 2-3 saptamini,iar acum vi le reamintesc doar):PASUL I DEFRISAREA PADURILOR SUCEVEI.iN PERIOADA DEOSEBIT DE FASTA PENTRU EL,DAR DEVASTATOARE PENTRU PADURILE BUCOVINEI(1997-2OO1-DIRECTOR LA DIRECTIA sILVICA sUCEAVA;2005-2007-MINISTRU,Mafia condusa de el a ras de pe trupul Bucovinei peste 500 hectare de padure si a exploatat ilegal peste 150.000 m.c.de lemn(nici ocupantul rus nu si-a batut joc in halul asta de noi).PASUL II -De cum a ajuns ministru a taiat toate subventiile si a dat ordinul interzicerii desfacerii produselor agricole si animale de catre micii producatori,culminind cu ceea ce l-a descalificat total:gresie,faianta si apa curenta la stini.A trebuit sa vina ministrul liberal si sa anuleze ordinile cretine ale lui ..Bobu. PASUL III-Programul Fermierul,care a imbogatit camarila PD-Laturilor(Popescu,Pardau,Du Liteanu,Nita si altii,asta doar aici in Sv,inmultiti cu 40 de judete si vedeti excrocheria
15.   (continuare II) trimis de
(29 mai 2008, 15:48:09
PASUL IV- RENTA VIAGERA -constind in acordarea sumei de 100 de Euro anual pe hectar,batrinilor care-si arendeaza sau vind pamintul.Uniunea Europeana a interzis renta viagera ca fiind ilegala(stia si Bobu ,dar ce era sa mai promita in campania electorala din 2004,prostind lumea cum incearca si in 2008,plus ca samsarii lui au cumparat aproape de-moaca ,zeci de mii de hectare,nenorocind si lasind fara bani,cam 50.000 de oameni in virsta ce-l blestema fara incetare,dar in neghiobia lui spera ca sa-l mai voteze odata,promitindu-le ca de data aceasta,rezolva el cu UE ,dar se vor trezi cu M in fata). PASUL V- GRIPA AVIARA,infirmata de UE ca ar fi fost in Romania,cu urmari catastrofale pentru unii,peste 1.500.000 pasari ucise,dar extraordinar de benefice,pentru firmele (mai trebuie ghicit ale cui?)ce au incasat aproape 100 milioane de E,pentru apa chioara (dezinfectant!!!).Dat in judecata trebuie sa plateasca doar la Brasov 9o miliarde ,pe care spera sa le suporte bugetul,adica noi.!?
16.   Siiiiigur.... trimis de
(29 mai 2008, 15:50:57
Uite draga cine s-a gasit sa vorbeasca de mita..... PD-L da mita... De parca PSD nu!!! Hai fiti seriosilaughing)))))) Ca nu va mai crede nimeni, daramite sa va voteze.... La cat obraz are Marza, ma mir ca nu are rusine... Shame on you!!!!!
17.   Ultimul PAS trimis de
(29 mai 2008, 16:01:51
Ultimul Pas il va face sigur ajutat de Sucevenisurpriseri la BT,ori la CJ,depinde numai de votul nostru si de atentia cu care vor fi supravegheate alegerile(daca se vrea acest lucru),pentru ca la cit de disperat este recurge la orice mijloace,oricit de ilegale sau penale ar fi.Trebuie sa fi nebun de-a binelea sa bagi atitia bani intr-o campanie(la un calcul sumar ,din banii,cinstiti ,cistigati ca Presedinte al CJ,abia in 4(patru)mandate si-ar putea recupera 1/2din banii cheltuiti acum cu disperare>In caz de reusita spera sa-i recupereze,cu virf si indesat in mandatul pentru care se lupta ca o fiara incoltita>Va las sa judecati dvs. cum va arata judetul dupa 4 ani de aviara PD-lista,caci pe el va avea cine sa-l judece pina la urma.Va repet : cei(putini)care mai tin la el.NU-l votati ca-i faceti rau,nu bine ,pentru ca toate se platesc in viata....
18.   Votant trimis de
(29 mai 2008, 16:41:03
este nevoie de schimbare.... colcaie CJ de activisti PCR....
19.   Flutur=rusinea judetului=moartea gainilor trimis de
(29 mai 2008, 16:53:35
Acum ne stie o tara intreaga, datorita magariilor lui Fluturas SS si va spun ca a trebuit sa ma rusinez, cand fiind 2 zile la Cluj, prietenii si oameni de ocazie m-au intrebat daca mai avem multi bombalai de asemenea calibru la Suceava. Stiti ce am aflat la Cluj? Funar este asteptat la primaria Clujului, oamenii il prefera, s-au saturat de acest Boc-Poc-Poloboc si latraii din PD-Laturile lui Baselu. Urmaresc cu interes si alegerile din Cluj chiar daca sondajele "independente" il scot deja primar pe "doi la metru". Sa vezi lovituri pe 1 iunie, ai sa cauti un latrau cu lumanarea si greu ai sa gasesti.
20.   Hai sa ne mai si amuzam... trimis de
(29 mai 2008, 16:53:58
Cu cine?Veti intreba ,obositi de-atita combatut pe forum si nu numai,patrunsi de importanta,evenimentului ce se apropie :AMR 3 zile,vorba draga PD-Laturilor sucevene.Voiam sa va spun un banc,dar pina sa-l gasesc(sa fie scurt si sa ajunga totusi unde trebuie!),tot sarmana Gabrela ne scoate din incrincenarea electorala provocata de turbatii ce-o au in mijlocul lor(ce profita de mijlocul ei,si chiar mai sus).Plina de rusine,pe care -o arunca peste tot,dar ,ca si impuscata ,lipsita de dovezi,nefericita se arunca(ca orice parasuta ),unde nu te-ar duce gindul pentru nimic in lume,nu la probleme de zbor ce-ar putea sa nu-i fie straine ,mai ales dupa locale,(nu,nu spalaturi draga,alegeri)si dupa competentele in domeniul modernizarii aeroportului(deformatie profesionala,de parasuta consacrata),la (legati-va centurile)...nivelul vibratiilor.In ruptul capului n-as fi crezut ca,la cite i-au trecut prin mina,foloseste si..vibratorul.E rindul meu sa strig :Rusine PD-laturilor barbati(si nu prea)
21.   Haha trimis de
(29 mai 2008, 16:59:50
cei din psd sunt niste comunisti. nu mai scapam de ei???
21.1  RE: Haha trimis de
(29 mai 2008, 17:29:39
Mergeti la vot si vom scapa de ei.Pentru Presedinte al Consiliului Judetean nu exista turul 2!!!!!

Va rugam sa mergeti la vot!!!!!
22.   Pt cetateanul trimis de
(29 mai 2008, 17:01:36
prostovane, ce ai vrea sa apara in ziare? pentru ce is facute ziarele, tampit la superlativ ce esti? ce treaba are campania electorala cu monitorul? ziarulisi face treaba, iar campania...la fel.
23.   ... trimis de
(29 mai 2008, 17:02:51
Ei si uite asa a ajuns judetul nostru si la stirile televizate. Chestia cu Flutur si Vasile Ilie dand bani unor oameni este tare de tot, mai ales ca afost filmata. Probabil ca se credeau in 1001 de nopti, pentru ca numai acolo printii aruncau cu bani in stanga si dreapta pentru a demonstra cat de bogati sunt. Se pare ca acest lucru nu le-a cazut bine baronilor locali de la PSD si din aceasta cauza tot fac scandal.
24.   Recomandare pentru FAULT trimis de
(29 mai 2008, 17:40:06
Mai FAULT,nici MIrza nu-ti mai citeste prostiile nu mai este timp fa-ti bagajele si vezi sa nu-ti uiti ciornele! Incearca si in 2016 poate o sa fii mai copt.
25.   Jos pesedisto-comunistii trimis de
(29 mai 2008, 17:46:06
bai papagal comunisto-pesedist MACHIAVELLI si tu STAN PATITU,bai ****arilor,ba limbistilor,de unde ati aparut voi ma din buzunarul drept a tovarasului Mirza,fost nemernic si presedinte al CJS suceava?Kakat ati mancat timp de 16 ani dar de acum ve-ti manca putina ...ie de la puscariasi,nemernicilor.HOOOOO PSD
25.1  RE: Jos pesedisto-comunistii trimis de
(29 mai 2008, 18:29:51
Faptul ca sunt pe forum nu inseamna ca sunt PSD-ist. Ma lasa rece limbajul tau de cartier, ma baiat de baiat. Ca esti sau nu un om politic te priveste personal si direct, dar nu ne baga pe toti in mocilla asta care se numeste politica in Romania. Mi se rupe de Marza,de Flutur ,de Dontu si altii ca ei. Eu vreau schimbarea in bine,astept ceva de la cei care au pretentia ca sunt mai cu 7 OUA decat noi ceilalti. Ca iti convine sau nu ceea ce scriu nu ma intereseaza. Adevarul deranjeaza, jigneste,calomniaza. Asa-i la romani. Nu suntem in stare sa privim situatia reala si ne vom balaci in noroi la nesfarsit. Mai stim si noi cate ceva din culisele de partid, asa ca nu mai incercati sa ne duceti cu presul. Urcati voi pe el si tiva in Alaska. Poate va ingheata d-zeu si nu va mai treziti niciodata sa mai nenorociti un popor intreg.
26.   Jos pesedisto-comunistii trimis de
(29 mai 2008, 17:49:17
asea nea Vasile,bine iai spus mancatoruli asta de kakat FAULT,ce vrei bai,niste tarani,slugi de a fost presedintelui CJS Mirza nemernicul.josssssssssssss PSD ullllllllllllll,jos Mirzaaaaaaaaa
27.   Era sa mor... de plictiseala trimis de
(29 mai 2008, 18:55:10
Mah FAULTe, ai o logica in scris, aproape impenetrabila... unii ar spune chiar absenta. Pe langa faptu ca esti un dezastru stilistic, dezinformezi: nu este adevarat ca Flutur a defrisat vreo padure cat a fost director. Tu nu poti proba asta, anchetatorii care l-au verificat cand s-a inscris in PNL in 2000 (ministru padurilor de atunci fiind PNTCD-ist) n-au putut proba nimic, anchetatorii trimisi de Cozmanca, Ilie Sarbu, Nastase etc (cand Flutur era o voce prea activa a opozitiei pt gustul lor) n-au putut proba asta. Ce te face pe tine sa-ti imaginezi ca tu poti proba tampeniile pe care scoti cu ocazia fiecarui comentariu mediocru pe care-l faci? Renta viagera se practica in tari din Uniune, in niciun caz nu e ilegala. Pasarile ucise?! Lumea din Tulcea il apreciaza pentru asta. Intr-o situatie ca aia se intervine in forta. Uita-te cum s-a procedat in Franta sau Olanda cand s-au confruntat cu epidemia aia.

Ai profilu psihologic al ratatului de 40 de ani care inca bea la C
27.1  RE: Era sa mor... de plictiseala trimis de
(29 mai 2008, 18:57:51
Pacat ca mi-au trunchiat comentariul: spuneam ca ai profilu psihologic al ratatului de 40 de ani care inca bea ieftin la Central.

Felicitari: ai atins in sfarsit stadiul de Cel mai Ignorat si Plictisitor Comentator pe acest forum.
28.   Daca e de bani... trimis de
(29 mai 2008, 20:11:27
eu si colegii mei am primit bani de la cineva din PSD sa rupem dimineata afisele pdl din obcini dupa ce treceau aia de la partid si le lipeau.Acu eu nu tin nici cu porcu nici cu fluturele si imi pare rau ca mi-am batut joc de banii dati pe afise da' tipu ala ne dadea cate 90ron pe sapt ca sa rupem afise pdl.asa ca si psd da spaga...ca sa nu mai vorbesc de aia de la cortul psd din Obcini care iau 50 ron sa imparta pliante. am vrut si eu da nu ne-au lasat aia ca era pont de bani
29.   Corect trimis de
(29 mai 2008, 20:19:00
Bai da liberal mai este stolojan !Asta n-a fost comunist? Ne place noua sa culpabilizam la gramada , toti democratii s-au nascut dupa 1989? Electoratul roman e naiv SE LASA DUS DE VAL IN SLUJBA PROFITORILOR POLITICI IN DIFERENT DE CULOARE! NEMA NIVEL DE TRAI ,TINERII NOSTRI CEI MAI DESTEPTI LUCREAZA LA FIRME DE RENUME,ALTII PRIN iTALIA,sPANIA,ALTII NE FAC IMAGINE NEGATIVA. iN TARA NE SFASIEM INTRE NOI CA HIENELE. TRIST DAR DUREROS DE ADEVARAT!NE MERITAM SOARTA PENTRU CA NE LASAM MANIPULATI DE UNII SAU DE ALTII!
29.1  RE: Corect trimis de
(29 mai 2008, 21:40:38
Daca nu era acest om numit Stolojan in 1991 (septembrie) sa nationalizeze valuta,nu aveau ce fura cei din PSD in guvernarea Vacaroiu(1992-1996).La acea vreme,Romania nu avea rezerve valutare(BNR) si erau toate "sansele" sa intram in colaps financiar,de unde nici "dreacu" nu ne mai scotea.Acest om numit Stolojan, fost (EXPERT) financiar la Banca Mondiala ptr Europa centrala si de EST vreme de 7 ani,a lucrat pe vremea lui Ceausescu la Ministerul de Finante.Este adevarat.Dar cei din PNTCD,PNL,PSD,PRM,PC,UDMR,etc, au lucrat inainte de 89?
30.   Corect? trimis de
(29 mai 2008, 21:14:39
Toti se erijeaza in mari democrato-liberali,oare ce curent politic o fi si asta,dar in fond urmaresc sa obtina puterea politica pentru a conduce destinele acestui judet.Cum au promovat in functii anumite persoane din sfera portocalie care au condus judetul in ultimii patru ani,pe ce criterii,nicidecum pe baza de profesionalism.

Din aceasta cauza tinerii nostrii sunt obligati sa plece si sa lucreze pentru firme straine, ca doar nu pot fi slugile unor incompetenti,care au promovat in functii pe criterii politice si dupa suma de bani pe care a cotizat-o.

Votati social democratia,pentru binele nostru al tuturor.
31.   EXCLUS PSD trimis de
(29 mai 2008, 21:34:18
MI-E SI LEHAMITE SI SCARBA SA-MI MAI AMINTESC DE TOATE SPAGILE,ABUZURILE SI SCANDALURILE IN CARE A FOST IMPLICAT ASTA A LU` MARZA, ACOLITII SI TERFELOGII ASTIA DE LA PSD.NISTE PUTORI SLINOASE CHITITE NUMA` PE CIOLAN. MAI DEGRABA VOTEZ CU BIN LADEN, SAU KKK. AIA AU UN DRAM DE ONOARE SI CRED IN CEVA ..ASTIA DE LA PSD NU MAI AU NICI UN D-ZEU! DE ACEEA SI EU VOTEZ PD-L!!
32.   Recomandare si pentru STAN PATITU trimis de
(29 mai 2008, 21:37:06
Mai STAN,mai ai citeva ore ca sa pricepi PATITU. Tu ai sa fii STAN iar domnul MIRZA BRAN. Aveti sanse sa aduceti investitori de la Hollywood. Succes !
32.1  RE: Recomandare si pentru STAN PATITU trimis de
(30 mai 2008, 07:48:58
Mai Vasilica, eu am sa fiu tot eu, Marza ramane tot Marza, iar tu si tot neamul vostru de pupincuristi PD-Latrai tot niste neamuri proaste ramaneti. Comunisti ati fost si naravurile nu le-ati lepadat, securisti ati fost si santeti, prostovani ati fost si o sa fiti mult incolo, fascisto-stalinisti sunteti, ce mai vreti? S veniti la putere? Da voi sunteti batuti in cap rau de tot, cine va mai voteaza in afara de voi intre voi. Iar pe mine si pe Marza n-aveti decat sa ne beliti coceanu, bombalailor.
33.   Flutur trimis de
(29 mai 2008, 21:41:14
LUI FLUTUR DACA-I PUI MUSTATA SEAMANA CU HITLER ......DEMAGOGIE IEFTINA...
34.   Spuneti NU hotiei si conruptiei trimis de
(29 mai 2008, 22:05:45
Votand PDL spuneti NU hotiei si conruptiei care bantuie judetul Suceava de cand tovarasul Mirza si clanul lui de infractori au cotropit zona.
34.1  RE: Spuneti NU hotiei si conruptiei trimis de
(30 mai 2008, 07:48:49
Mai,nenorocitule,cand ai de gand sa te potolesti? Promit ....Promit
35.   Mirza, rusinea sucevei! trimis de
(29 mai 2008, 22:14:30
Toavrase Mirza, cata mita "neeloctorala" ai impins matalutza pentru 130 hectare de pamant la Radauti? Cata mita te-a costat viala pe care ai manglit-o de la stat pe 5000 de dolari? Padurile de la Dorna, pe numele lui fii-tu, cata mita te-a costat? Dar Conacul si pamantul de la Dornesti, tot pe numele lui fii-tu, cata mita a necesitat? . La afacerea de la Metro, cata mita a iesit? Dar de la firmele capusa pe care le are familionul tau....cata mita iese?

Tu esti RUSINEA Sucevei. Mai ai cateva zile, dupa aia, dispari de la CJ si ..apari la DNA.
36.   Hotie si coruptie=stim noi cine trimis de
(29 mai 2008, 23:29:21
- d-le Briceag,documentati-va mai bine,nici de vorbit de paduri la Dorna,au cumparat ei altii paduri de la batrini cu o nimica toata,dupa care le-au taiat.Iar despre pamintul de la Dornesti,acest pamint este proprietatea statului,iar cei care folosesc terenul platesc chirie si impozite statului roman.
36.1  RE: Hotie si coruptie=stim noi cine trimis de
(30 mai 2008, 07:01:31
Cine sunteti "voi", care voi?

Tu chiar nu vezi jaful pe care l-au facut comunistii de ieri, capitalistii de azi. In viziunea mea, ei nu au fost nici comunisti adevarati si nici capitalisti nu sunt. Ei sunt adevarati infractori uniti in PSD/PCR pentru furt si protectie.

Poate candva vreodata, cineva destept, va gasi o alta modalitate de a alege conducatorii obstii, nu din partide politice, care dezvolta conruptia, ci pe baza de examen si punctaj, precum in invatamant. Iar legislatia, sa le dea dreptul cetatenilor sa destituie din functie zoaiele.

37.   Dezvoltarea aeroportului trimis de
(30 mai 2008, 00:40:13
Doamna Gabriela ,Mirza si-a,, tras" cel mai tare,, specialist" din aviatie ,este un individ prost crescut,un imbecil paralel cu tot ce inseamna dezvoltare ,este seful sectorului marketing- tehnic al aeroportului ing....? Alisavetei Claudiu Vasile .Nu cred ca a auzit de asa ceva ,(macheta aeroportului).Trist este ca pe acest individ il tine inbrate cel care acum ceva timp in urma spuneai ca a fost coleg cu sotul tau si care are un titlu pompos ,comandor Asmarandei Dan ,amindoi foarte priceputi la invirteli. Cit despre sistemele de navigatie sunt achizitionate si instalate de catre ROMATSA .
37.1  RE: Dezvoltarea aeroportului trimis de
(30 mai 2008, 10:58:32
Sincer nu stiu despre cine este vorba.Cat despre Asmarandei Dan,sotul meu a zburat in tinerete cu el.Ca pilot era O.K.Ma ingrijoreaza prosteala asta cu AM NYC CORPORASION,dar ma bucura faptul ca cei din PD-L au facut un apel ca organele abilitate sa se sesizeze.Mai este putin si daca totul se va desfasura legal domnul Flutur va fi Presedintele Consiliului Judetean si atunci altfel vor sta lucrurile.

Mergeti oameni buni la vot pentru ca pentru Presedinte al Consiliului Judetean nu exista turul 2!!!!!
38.   Mita electorala trimis de
(30 mai 2008, 01:50:24
d mirza de ce nu vrei mataluta sa esi la pensie sa ti plimbi nepoteii si sa ai timp sa ti vezi realizarile de 18 ani de cind esti la CJ ca viata e scurta si inca 4 ani e mult ptr tine
39.   Haida, haida la furat trimis de
(30 mai 2008, 07:14:44
La sf�rsitul anului 2002, patrimoniul Hergheliei Radauti, inclusiv cele 730 de hectare de teren, au fost preluate, �n baza ordonantei de urgenta 786/29.10.2002 de catre Directia Silvica Suceava, condusa de un membru PSD.

�n primavara anului 2003 este cedata suprafata de 124,98 hectare teren arabil �n masa compacta, de cea mai buna calitate, firmei la care este actionar fiul lui Gavril M�rza, Mircea M�rza.

Firma se numeste Nord Intermed Consulting Group SRL Cacica si a cumparat la un pret simbolic si Ferma Dornesti a fostului IAS.

Terenul a fost atribuit t�narului M�rza de catre Agentia Domeniilor Statului Suceava �n mod ilegal, deoarece nu avea acest teren �n administrare, fapt constatat si de ancheta Corpului de control al Ministerului Agriculturii.

39.1  RE: Haida, haida la furat trimis de
(30 mai 2008, 11:14:04
Sa vedeti cand se va ajunge la fisetele cu documentele de gestiune economico-financiara de la Consiliul Judetean.Ai de capul meu.........
40.   F A U L T trimis de
(30 mai 2008, 07:43:02
FAULT, trecand peste faptul ca esti misogin, constat ca esti fara prea multa scoala... Desigur, ai putea sa faci cateva facultati dar sunt convins ca tot prost o sa ramai.

Asta pentru ca jignesti si aduci acuze nefondate si fara a avea vre'o proba/argument.

Esti jalnic in logica si gandire. Puti a ****.
41.   Pentru ** faultatul** la minte *FAULT* trimis de
(30 mai 2008, 09:46:52
Chiar nu ne dorim o schimbare de mentalitate nici dupa 18 ani mai FAULT ? Cred ca domnul Mirza are nevoie de concediu , un concediu mare , sa lase Suceava sa se dezvolte . Ajunje , a mincat destul acest om ( din buzunarele si mintile sucevenilor ) , chiar nu se mai satura ? Avem nevoie de schimbare , de idei noi , de suflu nou la presedentia consiliului judetean , sa mai schimbam destinatia banilor si pentru ceva util oamenilor din Suceava . Cred ca meritam si noi mai mult , sa demonstram ca Bucovina are potentialul sa arate cine este si ce poate cu adevarat.

N-ai cu cine ba , n-ai cu cine....
42.   Rusine trimis de
(30 mai 2008, 10:16:21
Sa/i fie rusine lui Flutur ca a dat numai bani de pomana ca resturile la cersetori la biserica, ca la Bucuresti Marean Vanghelie a dat telefoane mobile mergand chiar acasa la cetateni...multe au mai bfost din ce bani?

43.   Ce fel de telefoane? trimis de
(30 mai 2008, 20:01:02
Sagem a dat Almanahe.Cel mai "tare" telefon de pe piata din Ferentari.La Suceava in fata pietii din centru,rudele lui Almanahe(tiganii),vand telefoane fraierilor.Am auzit ca unul si-a cumparat telefonul lui care i-a fost furat in urma cu 5 zile.SA NE ADUCA SI NOUA TELEFOANE.
44.   Greu de priceput,d-apoi de facut trimis de
(30 mai 2008, 22:42:51
Sucevene,e chiar asa greu de priceput ca nu schimbarea lui Mirza este problema majora a noastra,merita schimbat si noi meritam ceva mai bun dupa atitia ani,dar iata ca apare o problema cu mult mai grava :cu cine-l schimbam ? Facem schimbare de dragul schimbarii atita timp cit partidele vin in fata noastra dispretuindu-ne(si discreditindu-se)si ne arunca pe masa cu tot dispretul de care sunt in stare : "Astia sunt cei mai buni oameni ai nostri si voi n-aveti de cit (sunteti obligati)sa alegeti unul din ei,pina la urma ,nici nu ne intereseaza care,ca oricum noi o sa picam la pace".Ei,daca tie iti mai vine a te lupta pentru ca unul din ei sa invinga (si)cu ajutorul tau,ma vei avea adversar declarat,pentru ca eu refuz acest lucru(dovada ca nu-l sustin pe niciunul va fi lipsa mea de la vot, pentru a-mi putea manifesta macar astfel scirba si dezgustul ce mi-l provoaca asemenea propuneri "indecente"moral si politic ale unor partide -gasti,tip societati inchise,specifice mafiotilor !
45.   Obligatie si drept trimis de
(31 mai 2008, 00:48:45
FAULT, gresesti ne duc�ndu-te la vot. Ai dreptul sa votezi si obligatia de a te implica in viata cetatii(optand pentru cineva), iar dupa alegeri minoritatea se va supune majoritatii. Dar sa fie o majoritate reala nu una "minora", ca cea de la Referendumul cu base. Asa s-au creat "puteri" false si s-au obtinut "drepturi" imorale. Un vot, de o parte sau alta, conteaza enorm, iar tu vei putea avea constiinta curata: TI-AI EXPRIMAT VOINTA/VOTUL SI ESTI CASTIGATOR/PERDANT(majoritar/m si vei putea sa "combati" sau sa sustii PUTEREA (momentului) Stiu ca si absenteismul e o forma de protest, dar se profita de acest fenomen si tot noi pierdem. SUCCES LA VOTARE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei