Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă – PNL

Cacialmaua marca FLUTUR

La începerea campaniei electorale s-a făcut vâlvă cu intrarea în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean a unui sucevean pe listele Partidului Naţional Democrat Creştin care a avut neşansa să îl cheme Gheorghe Flutur.

Atunci senatorul PD-L Gheorghe Flutur s-a victimizat, invocând o maşinaţiune a adversarilor politici. După părerea lui, nici un alt om de pe planetă cu acelaşi nume ca al domniei sale nu are voie să candideze vreodată, pentru Flutur Constituţia şi drepturile omului fiind doar mofturi.

„Lui Ghorghe Flutur i-a fost frică de acest candidat, pentru că domnia sa în ultimul an şi jumătate a schimbat 3 partide şi este evident că electoratul este bulversat de traseismul lui politic”- a declarat Iulian Angheluş, vicepreşedintele organizaţiei Municipale Suceava a PNL, candidat pentru Consiliul Local Suceava.

Suspectă a fost retragerea bruscă din cursa electorală a acestui Gheorghe Flutur surpriză, mai ales că retragerea a fost solicitată chiar de preşedintele partidului care l-a aruncat în cursă, pe motiv că nu ar fi membru al PNDC. De fapt, această retragere a fost făcută sub presiune, evident fiind interesul direct al senatorului Gheorghe Flutur. Evidenţa ne arată însă că lista de consilieri judeţeni PNDC este deschisă chiar de .... Gheorghe Flutur. Deci, omul este membru PNDC.

Ne întrebăm cât a plătit Gheorghe Flutur, directorul campaniei naţionale a PD-L pentru înlăturarea acestui „obstacol” şi cui? O fi plătit la o icoană făcătoare de minuni şi i s-a realizat visul? Poate la Moara?

Violenţa repetată şi gratuită, mita electorală, fuga de dezbateri publice, campania opulentă, refuzarea realităţii a fost din păcate pentru judeţul Suceava proiectul politic al unor lideri ai PD-L.

Dacă şeful campaniei naţionale PD-L Gheorghe Flutur nu va fi sancţionat de către colegii săi de partid, va trebui sancţionat de către electorat pe 1 iunie.

 

Biroul de presă PNL Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cacialmaua marca FLUTUR.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cacialmaua marca FLUTUR3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pnl trimis de
(29 mai 2008, 13:37:14
voi vorbiti jigodiilor...mai sunt rei zile si nu se va mai auzi de pnl ca si de taranisti...hahalelelor..slugi
2.   Rusne.... trimis de
(29 mai 2008, 14:42:58
Chiar nu mai aveti pic de rusine PNL-istilor blatisti???????????
2.1  RE: Rusne.... trimis de
(29 mai 2008, 18:06:53
Gabriela nu vrei sa faci un ban? Lasa mesaj.
2.2  RE: Rusne.... trimis de
(29 mai 2008, 21:51:04
Ma Nene, care te ascunzi sub pseudonimul "GABRIELA", vad ca le stii pe toate de cand a inceput campania electorala. Dupa cum vezi PNL-ul demonstreaza clar ca acest flutur din Solca este membru PNDC. Ceea ce demonstreaza ca i-ai pupat in fund degeaba pe cei de la PNL si PSD; mai exact un tip inteligent de la PNDC, pe numele sau Ilisei, a gasit o solutie simpla de a face rost de bani pentru propria campanie de la voi, PDL-ul. Si voi, speriati, ca si in alte cazuri, ati fugit repede cu malaiul, la fel ca in alte cazuri - a se vedea Stupca unde se spune ca Flutur l-a cumparat de la PSD pe actualul primar cu vreo 6 miliarde. Cunosc pe cineva caruia ati vrut sa-i dati 2 miliarde insa v-a tras teapa. Imi pare rau, am crezut ca este o chestie partidul asta insa m-am convins ca este doar o adunatura de smecheri din celelalte partide, oameni care spera in ciolanul vostru.
3.   SE aude ca la Solca trimis de
(29 mai 2008, 21:10:56
Toata Solca vorbeste de istetimea celor ce i-au subtiat (se spune cu vreo 300.000 de euro !) teschereaua lui Zarone.L-au prins ca-i disperat,anterior tot acolo oferise unei candidate o suma asemanatoare ,dar aceasta ar fi refuzat,speriata de suma colosala. Va dati seama ca sumele acestea ,chiar daca-s luate de la sponsori,trebuie recuperate in vre-un fel si sa ajunga inapoi la cei care crezind ca Zarone -i cal cistigator ,au mizat pe o gloaba politica iesita din gratiile conducerii de la Bucuresti. Cum ar spune Gabriela : Ah, ce-mi place !!! P.S. Am postat gratiile in loc de gratziile,dar acum nu regret ,sper sa se obisnuiasca incet -incet si cu primele ....(daca au iesit din unele ,sa intre dupa altele),
3.1  RE: SE aude ca la Solca trimis de
(29 mai 2008, 23:01:28
RUSINE SA-TI FIE GOLANULE!!!!EXACT CAT DE CORECT GANDESTI,ASA SA TE AJUTE DUMNEZEU!!!!

RUSINE!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei