Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: La Bucureşti, PSD nu a ştiut să mobilizeze nemulţumirea populaţiei împotriva lui Băsescu

Joi, 29 Mai 2008 (13:54:00)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, la Reghin, că în Bucureşti există "o stare de nervozitate şi de nemulţumire faţă de Traian Băsescu", pe care însă consideră că PSD nu a ştiut să o folosească.
  "Am fi avut o foarte bună ocazie să facem acest lucru. Cei de la PDL încearcă să trasforme ceea ce trebuia să fie în Bucureşti o bătălie pro-Băsescu/anti-Băsescu într-o bătălie pro-Băsescu şi pro-Iliescu. Ceea ce este o formulă de a evita discuţia despre moştenirea dezastruoasă din Bucureşti", a spus Năstase, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Acesta a exemplificat nemulţumirile populaţiei "cu praful care se ridică din cauza bordurilor puse în Bucureşti" în ultimul timp, ceea ce creează un factor de poluare absolut incredibil, iar Bucureştiul este, în momentul de faţă, unul dintre cele mai poluate localităţi din ţară, însă aceste lucruri nu se discută.

"Chiar dacă nu se discută, au generat o nemulţumire imensă şi Traian Băsescu, împreună cu colegii lui, încearcă să menţină monopolul prin diversiuni, încearcă să menţină totuşi un control asupra dosarelor din Bucureşti, asupra aprobărilor din Bucureşti, asupra banilor din Bucureşti. Iar noi am impresia că n-am ştiut să mobilizăm această nemulţumire evidentă a populaţiei împotriva lui Traian Băsescu. Şi ea este direcţionată la nivelul sectoarelor, către unii şi alţii, la nivelul Bucureştiului, în legătură cu anumite proiecte", a mai spus Adrian Năstase.

Năstase a refuzat să răspundă pe cine va susţine PSD în turul doi în Bucureşti, în eventualitatea că propriul candidat, Cristian Diaconescu, nu se califică.

Năstase a spus că, în acest moment, preocuparea PSD este cum să îl susţină pe Diaconescu pentru primul tur şi nu are rost să intre în jocul cu "scenarii". Din acelaşi motiv, Năstase a refuzat să comenteze informaţiile despre o eventuală demisie a preşedintelui partidului, Mircea Geoană în cazul unui eşec al PSD în alegerile locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: La Bucureşti, PSD nu a ştiut să mobilizeze nemulţumirea populaţiei împotriva lui Băsescu .
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: La Bucureşti, PSD nu a ştiut să mobilizeze nemulţumirea populaţiei împotriva lui Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei