Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzii

Donţu enumeră „cele şapte păcate” ale lui Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, a enumerat ieri „cele şapte păcate” ale contracandidatului său de la PD-L, primarul în exerciţiu Ion Lungu, care îl vor duce în situaţia de „a pierde alegerile”.

Donţu a început cu frica de dezbateri, arătând că l-a sunat personal pe Lungu pentru a-l invita la o dezbatere publică, însă acesta a refuzat. „Sucevenii merită un decont al administraţiei ultimilor patru ani în municipiul Suceava”, a precizat Donţu, care a continuat cu alte două „păcate” ale lui Lungu, şi anume că nu locuieşte în municipiul Suceava, ci în Salcea, şi că a trădat PNL din postura de lider.

 

„Invit sucevenii să meargă la vot să schimbe primarul, pentru ca eu, mai apoi, să pot schimba oraşul”

„Nepotismul. Faptul că fratele geamăn al domniei sale se află în Consiliul de Administraţie al ACET. Minciuna cu apa de Berchişeşti în Burdujeni în zilele inaugurării şi minciunile cu abonamentele gratuite pe transport acordate pensionarilor care au fost iniţiate şi acordate de PSD. Afacerile de familie. Am arătat şi a recunoscut afacerile la şcoli, punctul termic Obcini 3 şi la digul de la Berchişeşti. Afaceri de partid, inclusiv lideri ai altui partid au venit aici şi au spus de afacerile cu locurile de joacă la nivel naţional care funcţionează ca într-o reţea, afacerile cu curăţenia cu drumurile, şi am dovedit public afacerile cu pavele care în alte zone se montează la jumătate de preţ, iar aici la preţ dublu”, a enumerat Donţu.

El a concluzionat că „garantat s-a furat”, precizând că va veni cu amănunte în termen de 90 de zile de la instalarea sa în funcţia de primar.

„Iată de ce invit sucevenii să meargă la vot să schimbe primarul, pentru ca eu mai apoi să pot schimba oraşul”, a mai spus Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu enumeră „cele şapte păcate” ale lui Lungu.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Donţu enumeră „cele şapte păcate” ale lui Lungu2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si daca trimis de
(29 mai 2008, 11:14:38
,,Iata de ce invit sucevenii sa mearga la vot sa schimbe primarul, pentru ca eu mai apoi sa pot schimba orasul", a mai spus Dontu.

Si daca e sa schimb primarul, cine ti-a spus ca tu vei veni in locul lui, istetule? Poate o votez pe Zarojanca, da? Ia te rog frumos nu ne mai insulta in felul asta, pentru ca se numeste insulta cand te autonumesti noul primar fara sa ne intrebi pe noi mai intai! Comunistule!
1.1  RE: Si daca trimis de
(29 mai 2008, 11:20:04
Subscriu la cele de mai sus...

Iar ca idee generala, m-am saturat CA CAmpania electorala sa se rezume exclusiv la a arunCA CAte si mai cate ****uri dintr-o curte in alta. In urmatorul mileniu poate, vom avea si noi o campanie civilizata, bazata pe ceva concret, nu pe ****uri *

(*toate cacofoniile de mai sus au fost clar intentionate, pentru a sublinia faptul CA CAmpania electorala este plina de CA CA)
1.2  RE: Si daca trimis de
(29 mai 2008, 17:26:51
De dontu- eu unu m-am saturat, mai bine votez- pe- Angela-Primar.
2.   ... trimis de
(29 mai 2008, 11:19:20
El a concluzionat ca ,,garantat s-a furat". Acum tu reprezinti si justitia nemernicule?! Tu tragi concluzii? Hai ca de-acum ai sarit calul! Dupa cum te strofoci cu acuzatiile astea zilnice, am impresia ca vrei sa candidezi la functia de procuror sef si nu de primar. Mi se pare mie sau ai gresit sala de examen?

De separarea puterilor in Stat ai auzit vreodata? Sau Mirza nu stie sa te invete asa ceva?
3.   Pacatele unui pion rosu in cerul gurii trimis de
(29 mai 2008, 11:20:05
Cele 7 pacate ale lui Dontu - Clontu ....

-dorinta sa nerealizata ca prin intermediul Bursei de marfuri sa aduca autobuze second-hand de tip MAZ la pretul de la Iasi !!!

-dorinta de a impiedica realizarea utilitatilor pentru viitor spital de urgenta in conditiile in care investitia de 91 mil euro vine din partea ministerului ...

-dorinta de a pavela Suceava cu pavele identice ca cele din fata Obiectiv de pe Curtzea Domneasca la un pret de 3 ori mai mare decat cel real ...

-dorinta de a falimenta inca o data TPL-ul pentru a reface numarul de maxi-taxi in oras , undeva la 200 ...

-dorinta de realiza sapatamanal in centrul Sucevei Targuri ale Cameri de Comert si Industrie , prezentari de camioane , mici , macarale si de ce nu vapoare pentru viitoarea zona de agrement de la Bazar pana la CET ...

-dorinta de a desfiinta echipa FC Cetatea Suceava pentru a-i face loc echipei patronate de Bosancu din cartierul Itcani !!!!!

-aducerea in primaria
4.   Continuare trimis de
(29 mai 2008, 11:22:05
-aducerea in primaria Suceava a vechii echipe de mesiariasi in tzepe :

BUJOR si CHIRIBUCA !
5.   ... trimis de
(29 mai 2008, 11:22:19
",,Nepotismul. Faptul ca fratele geaman al domniei sale se afla �n Consiliul de Administratie al ACET"

Dar sotia lui Mirza ce functie are in CJ? Asta cum se cheama, "nevestism"?
5.1  RE: ... trimis de
(29 mai 2008, 13:58:58
Doamna Mirza se ocupa cu cafeaua, intelegi?:))) De aia o platim de la buget, sa urce la etajul doi cafeaua pt sotul sau! Si castiga bine, ca e sef!
6.   In plus trimis de
(29 mai 2008, 11:22:26
...Lungu o fi facut el ce o fi facut, dar Dontu, dupa fatza lui, zici ca a pedofilit tot ce a prins...parerea mea
7.   OARE CHIAR NIMENI NU-L INTREABA? trimis de
(29 mai 2008, 11:26:15
CUM SA VREA B.O.U.L. DE DONTU PROCUROR SEF,SAU ORICE ALTA FUNCTIE CAND EL NU A TERMINAT FACULTATEA?

CHIAR NIMENI NU-I CERE DIPLOMA?
8.   NEPOTISMUL LUI CLONTU trimis de
(29 mai 2008, 11:27:47
OARE CUM SE NUMESTE FAPTUL CA SOTIA LUI DONTU,ASA ZISA DOAMAN ALINA CARE ESTE ASISTENTA MEDICALA LUCREAZA LA CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE?
8.1  RE: NEPOTISMUL LUI CLONTU trimis de
(29 mai 2008, 11:31:20
Cum am zis mai sus, "nevestism"happy
8.2  RE: NEPOTISMUL LUI CLONTU trimis de
(29 mai 2008, 21:46:47
Ce fata are acest Dontu!!!Este urat cu crengi!!Cine dracu o sa-l voteze?
9.   Eu votez trimis de
(29 mai 2008, 11:46:24
Eu il voi vota pe asta ca sa strice ce a facut Lungu si sa repare la loc mai ieftin si mai frumos.HA-HA-HA.El nu realizeaza ca e de un penibil dus pana la absurd,ca nu stie decat sa jigneasca si sa arunce cu gunoi in ceilalti adversari politici?
9.1  RE: Eu votez trimis de
(29 mai 2008, 17:52:12
Stiti cate sotii de ofiteri si sefi de servicii lucreaza in MAI? Aceste cuconete n-au nici o treaba cu posturile pe care le ocupa abuziv ,dar sunt retribuite ca si ofiterii si staaaaaaaaaaaaau cat e ziulica de lunga si...ce credeti...se plictisesc.Stiti cati sefi de servicii au fost schimbati din functii pentru a face loc preferintelor politice? Nepotism, nevestism, sau cum vreti sa-l denumiti acesta exista peste tot in institutiile publice,indiferen de guvernare.Doar traim in Romania. Stiti ca posturile de la APIA se dau numai pilelor tari si copii absolventi de facultati economice nu au loc de aceste lichele?
10.   Nea ovidiu trimis de
(29 mai 2008, 12:05:12
Ai facut o campanie negativa,bazata pe aruncarea cu noroi si praf in ochi de te doare mintea!Ce spui tu sa nu intri in turul 2?
10.1  RE: Nea ovidiu trimis de
(29 mai 2008, 13:59:56
Sigur nu intra!
11.   PARIU trimis de
(29 mai 2008, 12:08:41
MI-E MI-AR FIRUSINE CA SUNT SUCEVEANCA DACA B.O.U.L ASTA IA MAI MULT DE 100 DE VOTURI.INSEAMAN CA AU TREUT 18 ANI DEGEABA SI CA MARZA SI AI LUI NE-AU INDOBITOCIT PREA TARE IN TOTI ACESTI ANI

12.   MONITORUL = PSD PNL trimis de
(29 mai 2008, 12:23:08
Ce credibilitate mai are acest ziar?

In aceasta campanie s-a cam vazut ce-i cu acest ziar...

Rusine!
13.   Aveti perfecta dreptate trimis de
(29 mai 2008, 12:58:49
DONTULE LUMEA SA DESTEPTAT ESTI UN COMUNIST CA SI CEAUSESCU TOCMAI TU VORBEAI DE STUDII SUPERIOARE CIND TU NU AI TERMINAT NICI MACAR FACULTATEA,EU AS SOUNE SA TERMINI FACULTATEA APOI SA STUDIEZI CODUL BUNELOR MANIERE CA,COMPORTAMENTUL TAU CAM LASA DE DORIT PENTRU UN VIITOR PRIMAR.LUMEA SA DESTEPTAT DONTULE ASA CA IAL PE MIRZA SI PLECATIIIIII!!!NE-AM SATURAT DE VOI.SI INCA CEVA DONTULE,VALABIL SI PENTRU MIRZA CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA,CU TREI TRANDAFIRI NU AI CUM SA IESI PRIMAR.
14.   Un sfat pentru dontu trimis de
(29 mai 2008, 13:11:59
stai drak' in banca ta, daca era asa de bun taceai si faceai da' nu dai din papagal ca si cum ai fi in bazar si incepi sa urli sa te auda toti! FAPTE NU VORBE, ca de vorbe oamenii sunt satui nu crezi?
15.   Pa Dontule trimis de
(29 mai 2008, 13:12:32
Ia-ti dosarele, pixul, hainuta pe umar ca Mirza, si du-te-n lumea ta. Lasa-ne, ca tot ce ai facut in ultimele luni a fost sa arunci cu noroi. Atat. Nu ti-au iesit combinatiile cu autobuze second-hand Maz, cu pavelele tale scumpe, cu desfiintarea echipei de fotbal si de asta esti asa amarat...
16.   Primaru ia si a luat mita!!!! trimis de
(29 mai 2008, 13:40:36
Primaru ia si a luat mita!!!!

Sunt tare suparat pe primar si pe Jitariuc, arhitectu', ca a aprtobat modificari imporatne la apartamentul de sub mine si stam cu frica tot timpul, cu ,,drobul de sarre'', cum se spune! Daca va fi cutremur, si va fi.. sigur, va cadea apartamentele de deasupra. Suntem speriati si ne gindim cum au putut sa ia bani si sa aprobe asa mare nenorocire pentru noi!!?

17.   Dontule,prostule!!!!!!! trimis de
(29 mai 2008, 13:50:59
dontu sa se duca la stana cu fata aia a lui! e un invidios, un marlan si lipsit de maniere!!!!!!!! eu votez cu lungu. pentru ca nu se stie daca va face ceva sau nu cel/cea care poate-i va urma, daca vom vota pe altcineva. lungu si-a dat silinta cat a putut, nu va suparati. nu sunt adepta niciunui partid, numai ca riscam daca-l schimbam pe lungu. dontu sa se duca sa-i conduca pe prosti,pentru ca el insusi are o fata de prost, dupa fata lui nu poate fi credibil.

cat despre zarojanca,si asta va pierde,poate femeile o vor vota si o foarte mica parte din sexul masculin. asa ca,lugu va iesi primar.o sa vedeti.
18.   Dontule, prostule! trimis de
(29 mai 2008, 13:55:49
un viitor primar ar trebui sa afiseze o campanie eleganta, fara reprosuri fata de primarul actual, fara reclama proasta la adresa lui. oamenii educati,dupa cum vrea dontu prostu sa arata ca"e", ar trebui sa fie diplomati si rezervati. dontu e mitocan si grosolan.

si eu sunt inaintea lui la studii superioare, cu mult. asa ca,dontule, du-te unde ti-e locul,pentru ca la primarie nicidecum nu poti fi.
19.   Trandafirii... cat costa? trimis de
(29 mai 2008, 14:03:23
Nene Dontu, ieri v-ati luat de galetile de la pedelisti, dar voi cat ati dat nene pe toate felicitarile alea bagate in cutii de paste (numai eu am primit vreo 5... ca iti si pasa vezi Doamne de noi) si florile de ieri.

Bai nene, du-te cu trandafirii tai unde o'ntarcat murgul capra! Sunteti deja ENERVANTI peste orice masura! Scuipati si atat stiti! Ceva concret de la tine nu am auzit in toata campania, ca in rest... cine a auzit de tine????
20.   Apa trimis de
(29 mai 2008, 14:22:02
Dontule, fata de mort ce esti, la Burdujeni curge apa de la Berchisesti ! Si tu nu ai niciun merit din asta. Dupa tine daca ar fi curs apa rosie la robinete sigur ar fi fost de la Berchisesti.
21.   Pacat de fatza... trimis de
(29 mai 2008, 14:59:04
poate ar fi bun de primar..dar il tradeaza fatzalaughing) parca e basescu 2...betiv..cel mai prost din curtea scolii...
22.   Dontu, niciodata primar trimis de
(29 mai 2008, 15:06:42
Si tu ai un mare pacat, tov. Dontu, mai mare dec�t cele 7 ale primarului. Ca, candidezi. C�t despre apa din Burdujeni, e adevarat, nu era de la Berchisesti, era amestecata cu laturile din creierul tau cel prost.
23.   Decat dontu-mai bine, Angela-Primar. trimis de
(29 mai 2008, 17:22:47
Vorbe si iar vorbe, promisiunii desarte, atacurii urate, e unu m-am saturat-ajunge//////
24.   Linistiti-va ,oameni buni! trimis de
(29 mai 2008, 18:23:38
Ce a facut rau ca v-a invitat sa schimbati primarul?

Nu intelegeti ca el schimba orasul?

Adica pleaca la Falticeni.

Sau poate la Cajvana...
25.   TRANSPIRATUL trimis de
(29 mai 2008, 20:14:01
LUNGULE ITI SUNA CEASUL PESTE CITEVA ZILE.LA DNA,DNA.DNA,DNA CU TINE SI CU GASCA TA
26.   Nu te`as vota pe tine niciodata....doamne fereste! trimis de
(29 mai 2008, 21:20:41
nu te`as vota pe tine niciodata...chiar de`ar fi sa nu fie lungu primar....
27.   Gozo trimis de
(29 mai 2008, 21:28:47
GOZO frate, unde stai? Am cautat ieri tot orasul trandafiri si nu mai erau....Ai si 5 pliante?!!!! Vreau si eu... peste 4 ani vor fi valoroase
28.   Contra lui stefan cel mare trimis de
(29 mai 2008, 21:45:20
Desteptule,cite petreceri face preferatul tau de primar pe an si din ce bani?De 48 de ore a inchis circulatia prin centru pentru o petrecere,poate ultima!CCI nu foloseste bani publici!Timpitul tau,DA.Eu platesc impozit sa circul pe drumurile municipiului 365 zile,iar el ma obliga sa circul doar 200.Macar daca-l ducea capul sa marcheze locurile de parcare cit timp a inchis circulatia in centru,dar daca nu are,ce sa-i ceri!Referitor la pretul de pavele,nu sint specialist ca PRIMARUL,dar unul este pretul pentru pavele de trafic greu si altul pentru usor.Mai intervine si scaderea valorii materialelor pe masura trecerii anilor,din cauza concurentei.Eu nu pot sa acuz dealerul ca mi-a vindut acum 3 ani masina cu 16500 euro,iar astazi o vinde cu 13800 euro.Oricum,primar mai petrecaret pe banii comunitatii,mai afacerist si PROST cum este LUNGU,nu a mai avut SUCEAVA!Sa mearga la el la SALCEA sa faca petreceri,afaceri cu fratii lui si sa-i prosteasca pe contaranii lui!

28.1  RE: Contra lui stefan cel mare trimis de
(29 mai 2008, 22:03:56
Tepes , esti cumatru cu Bujor si Chiribuca ?

Ai dat-o in fursecuri si pixuri PSD-iste ...

Las-o la punctu mort ca nu tine .
29.   Dontu trimis de
(29 mai 2008, 21:51:11
UN NIMIC
30.   M-AM PLICTISIT trimis de
(30 mai 2008, 07:31:24
m-am saturat de fata asra de mort ce-i spune"dontu"!chiar daca a facut si ...altele d-l lungu,oricare ar face pt.fratii,surorile si toata neamurimea,daca ar fi in locul lui.este altul mai bun decat el?cine,tu dontule cu fata aia a ta,ce nu stim si cine esti tu ca mergi cu miloaga pe la toate firmele sa cotizeze la C.C?ca nu te inghite nimeni de scarbos ce esti!pe cine ,pe zarujanca ?raraita care pana spune o fraza rrrrrrrrrr te apuca somnul?nu tin cu nici un partid ,dar dintre toti care candideaza nu e nimeni mai bun decat lungu cel putin are fata de primar!PUNCT
31.   Ai rabdare trimis de
(30 mai 2008, 11:25:31
Ai putintica rabdare Dontule sa se incheie alegerile.Sa nu crezi ca minciunile,calomniile,jigniril pe care le-ai facut vor ramane nesanctionate!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei