Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

„1 an fără grija facturii de gaze naturale şi energie electrică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E.ON Moldova Furnizare şi E.ON Gaz România organizează, în perioada 1 iunie – 13 octombrie, concursul „1 an fără grija facturii de gaze naturale şi energie electrică”, care are ca obiectiv încurajarea clienţilor de a plăti facturile prin bancă, a anunţat într-o conferinţă de presă director Comunicare E.ON Moldova, Georgeta Dinu. Cele două companii îşi vor premia clienţii care vor alege modalităţile de plată oferite de bănci.

Pentru a se putea înscrie la concurs, clienţii vor primi în lunile iunie şi iulie, împreună cu factura de gaz, respectiv tipărit pe verso facturii de energie electrică, talonul de participare la campania „1 an fără grija facturii de gaze naturale şi energie electrică”.

Clienţii vor completa taloanele şi le vor trimite la adresa menţionată până pe data de 31 octombrie, iar pentru a fi validat ca şi câştigător, fiecare participant va trebui să plătească minim patru facturi de gaz şi două facturi de energie electrică în perioada 1 iunie – 31 octombrie, folosind una dintre modalităţile oferite de BRD şi POS–uri (la comercianţii care afişează însemnele Simplis Facturi), ROBO BRD, Multimatele din cadrul Self Bank–urilor ING, ING Plăţi Expres, opţiunea debit direct, serviciile de plăţi online BRD NET şi Home Bank ING, prin virament bancar, direct din cont în conturile deschise de E.ON Moldova şi E.ON Gaz România la BRD şi ING sau prin telefon apelând serviciul Vocalis BRD.

Marele premiu constă în scutirea de plata facturilor de energie electrică şi gaz timp de un an de zile şi multe alte premii constând în excursii în Austria, telefoane mobile, aparate electrocasnice, LCD-uri oferite de ING şi bani în cont de la BRD.

Extragerea va avea loc pe 5 decembrie, iar regulamentul concursului va putea fi consultat în casieriile E.ON şi centrele de relaţii clienţi, cât şi pe site-urile E.ON Moldova (de la 1 iulie 2008) şi E.ON Gaz România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „1 an fără grija facturii de gaze naturale şi energie electrică”.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
„1 an fără grija facturii de gaze naturale şi energie electrică”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte isteti trimis de
(29 mai 2008, 12:02:53
Ultimul lucru de care nu mai pot cei de la e.on gaze si electricitate sant premiile acordate consumatorilor.Tot la profitul lor se gandesc.Cu cat mai putini casieri cu atat profitul mai mare.Corect ar fii cu cat scad cheltuielile cu salariile din pretul energiei si gazelor cu atat sa scada si pretul suportat de cetatean.
2.   ... trimis de
(29 mai 2008, 12:09:30
Ptiu, drace! Si eu care, judecand dupa titlu, or sa mai ieftineasca kilowattul si metrul cub de gaz!

Teapa!
3.   "Castigator la E.on" trimis de
(29 mai 2008, 13:59:27
Stati sa vedeti tarasenie! Mi-am pus izolatie termica la casa! Pentru ca a scazut, cum era si firesc, consumul de gaz metan, am primit o notificare de la e.on Gaz prin care ma informeaza ca: deoarece mi-a scazut consumul de gaz metan, se modifica tariful de plata pentru metrul cub, acesta fiind bineinteles mai mare decit cel practicat anterior. N-am facut nici o afacere! Ce am dat pe izolatia casei in speranta scaderii cheltuielilor cu gazul, au stiut sa compenseze cei de la e.on prin majorarea tarifului practicat. Toate acestea fara a se modifica in nici un fel contractul de furnizare!

"Succes" la concurs!
4.   Chiar n-au gasit alta banca? trimis de
(29 mai 2008, 16:02:11
Nu am nimic cu BRD Suceava dar e groaznic sa incerci sa faci plati. Dupa vreo doua trei experiente triste ( nr. de ordine 715 si striga sa se prezinte 650 la orele 16.00, INCREDIBIL!! nu s-a prezentat nimeni la vreo 20 de pozitii, sa innebunesti nu alta) am hotarat sa platesc gazul pe Traian Vuia la sediu si curentul la Posta Romana. Chiar nu inteleg de ce nu au ales o banca cu servicii de calitate.
4.1  RE: Chiar n-au gasit alta banca? trimis de
(30 mai 2008, 17:56:59
draga ovidiu, vreau sa-ti spun ca numerele alea sunt cea mai desteapta chesteie inventata. mai du-te si tu prin alte tari si ai sa vezi...

romanul e obisnuit sa stea ca prostul la o coada interminabila si zice ca asa merge mai repede....foarte prost...comunismul asta numai bune ne-a inplementat.de ce sa stai la o coada din aia unde toti se imping si te calca, sau eventual te mai si injura ca te-ai bagat in fata, cand poti sa stai pe scaun tot atata timp sau chiar mai putin. ia-ti si tu un ziar data viitoare si o sa-ti treaca timpul mai repede...is daca nici asa nu-ti convine e treaba ta..eu cred ca ma degraba merg si platesc la o banca in oras decat pe traian buia sau la posta unde se uita aia la mine de parca i-am stricat eu ziua..
5.   Pierdeti, cu brd si e-gaz ! trimis de
(29 mai 2008, 20:00:39
A venit randul sucevenilor sa fie pacaliti de cei de la BRD si E-gaz!In alte judete ,s-a inceput din septembrie anul trecut,dar de castigat -n-au castigat decat cei cu ....initiativa !Nu va pierdeti timpul cu ac."concurs"-ca -au castigatorul-CUNOSCUT !
6.   Punct de vedere trimis de
(30 mai 2008, 07:16:34
Nu am nimic cu cei care platesc facturile la banci, dar tinand cont de faptul ca toate facturile au o data scadenta (omul avand la dispozitie cam doua saptamani de la data la care s-a emis factura) nu inteleg de ce toti sucevenii, pe data de 15 ale lunii, cu mic, cu mare, dau navala la banca sa-si achite facturile, si mai fac si scandal ca acolo e bataie de joc.Nu vedeti ca bancile s-au transformat in puncte de incasare facturi? Vai de bietii clienti care chiar au operatiuni bancare (rate, carduri etc), pai aia chiar dispera. Apropo de experienta trista a d-lui cu nr de ordine 715 de la BRD, facturile se platesc la robotul de la intrare, sau chiar la bancomat, sau mai sunt o multe modalitati pe care bancile le pun la dispozitie si care sunt mult mai comode (sunt prezentate in articolul de mai sus). Asa suntem noi, obisnuiti cu cozile de pe vremea raposatului, si daca cumva vreo institutie incearca sa implementeze nr de ordine, folosite cu succes in occident,asta automat e bataie de joc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei