Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădoi: Vreau să-mi încerc norocul într-un campionat mai puternic

Marţi, 6 Mai 2008 (16:51:59)

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea, că nu vrea să plece de la actuala sa formaţie fiindcă ar fi dezamăgit de coechipieri, ci pentru că vrea să-şi încerce norocul într-un campionat mai puternic.
  "S-a spus că vreau să plec de la Steaua fiindcă sunt dezamăgit de colegii mei. Nimic mai fals. Am spus deja motivele pentru care aş vrea să mă transfer. Consider că opt ani sunt suficienţi şi aş vrea să îmi încerc norocul într-un campionat mai puternic. De asemenea, n-am spus niciodată că după Campionatul European voi accepta prima ofertă", a precizat Rădoi.

Mirel Rădoi a declarat, duminică, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, că este hotărât ca, după opt ani petrecuţi la gruparea din Bulevardul Ghencea, să "o ia pe alte drumuri", subliniind că este dezamăgit de "ce se întâmplă în fotbalul românesc". În replică, finanţatorul Gigi Becali a spus că nu îi va permite lui Rădoi să plece de la echipa sa, adăugând că acesta se alintă când spune că vrea să părăsească gruparea din Bulevardul Ghencea.

Căpitanul stelist a afirmat că toate problemele de vestiar le discută direct cu colegii săi, nu bârfind. "Dacă am ceva să le spun colegilor mei, le spun în faţă, în vestiar, fiindcă nu sunt genul de persoană care să vorbească pe la spate. Tot ce avem de discutat la echipă, discutăm între noi şi nu prin terţe persoane", a spus Rădoi.

El a negat că ar fi jucat cu infiltraţii la derbiul cu Dinamo, în urma unor probleme medicale la coaste, aşa cum s-a vehiculat în mass-media, şi a adăugat că nu a riscat în niciun meci: "Nu am făcut infiltraţii nici măcar la antrenament. Dacă ar fi fost nevoie de aşa ceva, aş fi preferat să nu joc. Am făcut investigaţii medicale înainte de partidă, în urma cărora nu s-au constatat probleme. De asemenea, nu am riscat nimic nici în partida de la Galaţi, unde s-a spus că am evoluat pe propria răspundere. Atât la Galaţi, cât şi la meciul cu Dinamo, am avut acceptul medicului Radu Paligora de a intra pe teren".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădoi: Vreau să-mi încerc norocul într-un campionat mai puternic.
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rădoi: Vreau să-mi încerc norocul într-un campionat mai puternic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei