Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi

Primul magazin Bricostore din Suceava, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din toamna acestui an, sucevenii vor avea la dispoziţie un magazin Bricostore, specializat în distribuirea produselor de bricolaj, utile în orice gospodărie, în cadrul primului mall din Suceava – Iulius Mall.

În cadrul magazinului Bricostore, amenajat pe o suprafaţă de 9000 de metri pătraţi, vor fi expuse peste 40.000 de articole de feronerie, instalaţii electrice, unelte, decoraţiuni, obiecte sanitare, materiale de construcţii şi pentru grădinărit şi produse exclusive, pe care clienţii nu le pot găsi în alte magazine de profil.

Reprezentanţii Iulius Group au declarat că parteneriatul cu grupul francez Bricostore, unul din cei mai mari retaileri de bricolaj, se datorează faptului că Suceava are un potenţial economic ridicat, lucru demonstrat şi de dezvoltarea pieţei imobiliare.

Pe lângă gama largă de produse „do it yourself”, magazinele Bricostore au devenit cunoscute printr-un raport avantajos  calitate- preţ, o gamă variată de servicii, precum închirieri de unelte, mixare vopsele, înrămare tablouri, drive-in pentru materiale de construcţii, precum şi sisteme de recompensare a fidelităţii clienţilor, pe bază de card.

Reprezentanţii Bricostore îşi propun ca în următorii doi ani să devină lideri pe piaţa de bricolaj din România, locaţia de la Iulius Mall Suceava fiind una dintre cele cinci pe care retailerul francez intenţionează să le deschidă în România, în cursul acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul magazin Bricostore din Suceava, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 3133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primul magazin Bricostore din Suceava, la Iulius Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din nou nelamurire trimis de
( 6 mai 2008, 12:15:50
pe autorizatia de constructie a mall-ului termenul de finalizare este pana in toamna lui 2009. s-a mai scris in ziar ca din toamna acestui an se va deschide iulius center, dar dupa cum decurge si constructia pare putin probabil sa fie adevarat. Deci, 2008 sau 2009?
1.1  RE: Din nou nelamurire trimis de
( 6 mai 2008, 12:41:35
2010laughing
2.   H trimis de
( 6 mai 2008, 13:18:38
eu sunt contrariu acestei idei
2.1  RE: H trimis de
( 6 mai 2008, 18:21:47
eu stau in bucuresti de 3 ani si pot sa confirm ca sunt de proasta calitate,mie mi se par scumpe produsele lor,cel putin in bucuresti
3.   Abureala trimis de
( 6 mai 2008, 15:27:35
Bricostore= ieftin si de proasta calitate. stau de 12 ani in Franta si cunosc problema,si nu sunt in nici un caz lideri in Europa. Doar in Franta sunt cel putin trei grupuri in fata lor. magazine pentru saraci!!! oricum ziarist de ****
3.1  RE: Abureala trimis de
( 6 mai 2008, 15:29:36
"rahat" asta reprezinta stelutele de la sfarsit
4.   ''bricolaj'' trimis de
( 6 mai 2008, 21:33:40
bricostore=magazin de produse de bricolaj!!!!!!!de cand dracu a intrat in dictionarul romanesc si cuvantul bricolaj????!!!!idiot de'' redactor''!!!!gaseste si tu o traducere mai pe intelesul lui badea Gheorghe de la Marginea sa stie si el ce se vinde acolo,in afara de ''produse de bricolaj''.Bai,idioti ca tine fac Romania aia de ras!!!!Redactor la Monitorul de Suceava!!!!!!Marsh!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei