Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mai bogaţi

Tombola de la Loto a făcut fericiţi doi suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tombola Sărbătorilor de Paşte organizată de Loteria Română, care şi-a desemnat câştigătorii duminică, a făcut fericiţi doi suceveni, care au devenit mai bogaţi cu 10.000 de lei. Dintre cele 100 de bilete câştigătoare extrase din urnă, două au aparţinut unor suceveni, fiind vorba de Florin Dumbravă şi Daniela Ligurare. Biletele care au intrat în urna din care au fost extraşi cei 100 de câştigători au aparţinut jucătorilor de la tragerea specială loto 6/49 organizată cu ocazia sărbătorilor de Paşte.

Referitor la jocul loto 6/49, nici la ultima tragere nimeni nu a reuşit să ghicească cele şase numere norocoase, fiind deja a 14 săptămână de când marele pot nu este câştigat de nimeni.

În aceste condiţii, reportul s-a suplimentat, pentru tragerea de duminica viitoare fiind estimat un fond total de câştiguri de aproximativ şapte milioane de euro. O variantă simplă de joc la 6/49 revine la preţul de 4,4 lei, în timp ce la jocul „Noroc” varianta costă 2,2 lei.

Ultimul premiu de la 6/49, de aproximativ 12 milioane şi jumătate de euro, cel mai mare din istoria loteriei, a fost câştigat, la sfârşitul lunii ianuarie, de un cetăţean român de origine turcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tombola de la Loto a făcut fericiţi doi suceveni.
 Vizualizări articol: 2189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Tombola de la Loto a făcut fericiţi doi suceveni1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Teapa nationala trimis de
( 6 mai 2008, 12:08:05


Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!

Alt element foarte important! Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a pezentat Loteria Romana? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obijnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat impreuna.
2.   Teapa nationala -continuare trimis de
( 6 mai 2008, 12:12:33
De ce nu a fost prezentat si acest sistem? De ce nu s-a mentionat ca suflanta poate identifica orice bila? Are Loteria Romana ceva de ascuns?

Pai are! Iata cat de bine este pus la punct sistemul. Imaginea alaturata ne prezinta ce apare pe calculator in momentul cand bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricatie pana la culoare si setul de bile din care face parte! Atentie! Daca bila nu face parte din acelasi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK. Loteria Romana a aratat ca are doua seturi de bile. Deci daca sa spunem in suflanata sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pt ca nu sunt recunoscute de suflanta!

Si ca si cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe coliva o pune chiar producatorul sistemului. In cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul! Cu alte cuvinte masinaria asta poate juca corect sau nu.
3.   HOTIE trimis de
( 6 mai 2008, 12:21:15
CEL MAI BINE AR FI SA SE REVINA LA VECHIUL SISTEM IN CARE SE AMESTECAU SI SE EXTRAGEAU MANUAL BILELE .
4.   Nici moral, nici logic trimis de
( 6 mai 2008, 13:37:35
Existau suficiente argumente si pe timpul vechiului director sa supectam loteria romana de manevre necinstite la aceste jocuri, dar de cand a venit artista nu mai e nici o jena de nimeni; daca moral nu este ce se-ntampla [implicatiile penale trebuind a fi dezvaluite odata, ca e prea de tot!], nu e nici eficient! Se va putea oricand demonstra acest lucru, daca ar vrea sa analizeze cazul cei din Ministerul Finantelor. Extrem de grav e faptul ca toti cei vizati au o totala lipsa de reactie!
5.   Mafia de la Hteria Romana trimis de
( 6 mai 2008, 17:56:33
Nu mai jucati !!

Cotizati ca fraierii in fundul botosanencei ...

Cea mai mare tzeapa de cand grecii si-au adus jucariile , iar fraierii de romani fara creier cotizeaza !
6.   Asta e trimis de
( 6 mai 2008, 22:01:15
Daca nu va convine jucati la PARILOTO (pariuri sportive) ...pt. ca banii tot la mine ajung.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei