Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vânzare penală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu, n-aţi ghicit: nu e vorba despre Dinamo – Steaua, ci despre Buzău – Craiova. Luând-o cumva invers cronologic, să acordăm totuşi derby-ului spaţiul cuvenit, mai ales că între cele două meciuri există o legătură pe care numai cine chiar nu se pricepe n-a văzut-o. Aşadar, Dinamo – Steaua a fost un meci normal, cu o miză anormală: 10 milioane de euro. Sau, conform altui mod de calcul, de câte 200.000 de euro pe cap de campion. S-au dus şi ăia 200.000, au intrat pe stand-by şi milioanele care, teoretic, ar putea ajunge la Steaua, cu condiţia depăşirii turului preliminar. Fiţi cinstiţi cu dv. înşivă: chiar o vedeţi pe Steaua eliminând pe Milan, Liperpool sau Marseille? Ce a fost, totuşi, anapoda în „derby-ul etern?” Mai nimic, exceptând mult discutatul „caz Bratu”. Da, Tudor trebuia să-l elimine la simularea aia. Numai că, lucru nesesizat de nimeni în dezbaterile nocturne, trebuia eliminat în aceeaşi fază şi Mirel Rădoi. Fiindcă, la fel de clar, regulamentul şi indicaţiile FIFA prevăd „galben” şi pentru ăla care îi dă arbitrului sfaturi preţioase, de genul „dă-i galben lu’ Ăla!”, însoţite de mimarea gestului arătării cartonaşului. Putea, de altfel, să-l elimine imediat după ce înscrisese din penalti, gestul cu fanionul smuls şi îndreptat spre galerie ca o mitralieră fiind el însuşi suficient pentru „roşu” direct. Iar pentru a fi corecţi până la capăt, să arătăm că deşi nu a fost un meci dur, ar fi trebuit eliminaţi cam câte doi de fiecare parte, iar ca bonus încă vreo doi la bătălia aia generală. Nefăcând însă altceva decât să încerce să ţină echilibrul, chiar cu încălcarea regulamentului, Tudor a demonstrat încă o dată că e un arbitru slab. În plus, crispat şi preocupat să pară aspru şi serios, întrerupând jocul pentru orice rahat, spre „a-l ţine sub control”. Când îl văd aşa serios şi-ncruntat, mă umflă râsul. Pe dv. nu? Cum ziceam, la Buzău a fost cea mai jegoasă vânzare din ultimii ani. Presupun că a fost „la pachet” cu victoria Stelei de la Craiova, ambele pe banii lui Gigi. În plus, Craiova, tot „la pachet”, ar trebui să bată mâine pe Ceahlăul (contracandidata Gloriei la retrogradare) pentru ca Steaua să nu fie nevoită să-i dea meciul Gloriei Buzău. Apropo: ştiţi unde a pierdut, de fapt, Steaua titlul? Vă mai amintiţi meciul din tur cu Buzăul? Şi golul acela din lovitură liberă, de rămăsese siderat de ce a făcut chiar autorul lui? Păi, când pierzi 2 puncte la Buzău, ce Liga Campionilor îţi mai trebuie!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânzare penală.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vânzare penală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa vedem trimis de
( 6 mai 2008, 12:15:55
Sa vedem daca se adevereste prognoza ta,am auzit-o ieri la radio Top cand ai spus aceste lucruri.Bafta multa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei