Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afişaj

PD-L critică afişajul ilegal practicat de PSD şi PNL

Marţi, 6 Mai 2008 (13:53:20)

Democrat liberalii resping acuzele lansate de liberali şi de social democraţi la adresa lor, cum că au transformat lipirea afişelor „într-o luptă de stradă” şi că celelalte partide nu mai au loc pe panouri din cauza afişelor PD-L. Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Suceava, primarul în exerciţiu Ion Lungu, a declarat că a gestionat corect problema afişajului electoral, pe raza municipiului existând un număr de 30 de panouri de afişaj, suficiente în opinia lui. Lungu crede însă că problemele care mai apar sunt provocate de faptul că nu se respectă disciplina de afişaj. El a respins iniţiativa liberalilor de a împărţi panourile electorale pe partide. Ion Lungu i-a acuzat la rândul său pe PNL-işti şi pe PSD-işti că afişează în locuri nepermise. El a venit cu fotografii în care a arătat că PSD a acoperit cu afişe roşii buncărele de gunoi din municipiul Suceava. Lungu a prezentat o poză în care în centrul afişelor PSD trona un afiş galben pe care scria „PLASTIC- reciclează acum”. „Să înţeleg că afişorii i-au aruncat la gunoi pe domnul Mîrza şi pe domnul Donţu şi ne recomandă să-i reciclăm acum?”, a glumit Lungu. „Cei de la PNL sunt mai îndrăzneţi. Visează la mai mult, se caţără pe copaci, pe stâlpi. Dacă mergeţi în Burdujeni-sat o să-i vedeţi pe toţi stâlpii, pe toţi copacii”, a spus Lungu. Primarul a precizat că PD-L a afişat doar în locurile special amenajate şi a făcut un apel la o campanie de afişaj civilizată. Lungu a mai spus că a dat dispoziţie poliţiştilor comunitari să păzească panourile de afişaj şi să aplice amenzi celor care lipesc afişe pe copaci, stâlpi, buncăre de gunoi sau în alte locuri nepermise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L critică afişajul ilegal practicat de PSD şi PNL.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
PD-L critică afişajul ilegal practicat de PSD şi PNL2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu ma cu.rat trimis de
( 6 mai 2008, 16:30:55
domnule lungu iti aduc dovezi cu peste 500 de poze cu locuri nepermise afisajului si in care sunt lipite postere cu PD-L si flutur si lungu ... ma provoci? iti demonstrez? oricum iti pregatesc o surpriza ... una "vesela"
1.1  RE: Eu ma cu.rat trimis de
( 6 mai 2008, 20:26:09
SI CE DACA ?! Noi suntem veseli oricum deoarece electoratul ne prefera , s-a saturat de voi at�tia ani. Sunteti pe topogan. Hihohahic.....
2.   Afisaj ilegal ?? al cui oare??? trimis de
( 6 mai 2008, 23:15:19
lungu este genul de om care practica - hotul striga hotii - a impinzit suceava cu afise electorale amplasate peste tot locul ( evident in locuri in care nu ar trebui sa fie deoarece nu sint amenajate pentru campanie electorala)

daca este publicitate sint curios curtea de conturi ce spune despre banii care ar trebui incasati pentru afisaj si biroul electoral despre amplasarea ilegala a acestora

imbecil si lungu asta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei