Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Ilie: Nu credeam că Dinamo poate să ne bată în acest campionat

Marţi, 6 Mai 2008 (14:13:23)

 Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu se aştepta ca formaţia antrenată de Marius Lăcătuş să piardă partida disputată duminică, în faţa rivalei Dinamo, echipă ce nu a arătat nimic în acest sezon.
  "Nu credeam că Dinamo poate să ne bată vreodată în acest campionat, în care n-a oferit nimic, dar am pierdut. Oricum, jucătorii trebuie felicitaţi pentru parcursul din acest retur. Am fost acuzaţi înainte de diverse meciuri, cum a fost şi cu Dinamo, dar cum am pierdut, gata, au încetat speculaţiile. Tot ce s-a spus şi s-a scris înainte de meciul cu Dinamo, că meciul e rezolvat, a făcut rău, e posibil să le fi dat jucătorilor şi o stare de relaxare. Nu cred că am dezamăgit suporterii în acest retur. Dacă în tur şi în meciurile din Liga Campionilor prestaţiile nu au fost foarte bune, în retur Steaua a arătat că este o forţă în acest campionat", a subliniat managerul Stelei.

Ilie se declară pesimist înaintea ultimei etape a Ligii I, afirmând că titlul a fost câştigat deja de CFR Cluj după înfrângerea "roş-albaştrilor" cu Dinamo, deoarece Universitatea Cluj este deja în vacanţă şi sunt şanse mici să încurce liderul.

"Ce şanse să mai avem? Putem vorbi eventual de şansa CFR-ului, pentru că şansele Stelei sunt foarte mici. În fotbal e posibil orice, dar cred că U Cluj a plecat în vacanţă de mult. Bine, nu ştiu cum s-au pregătit ei pentru acest meci şi dacă rivalităţile dintre cele două echipe sunt chiar aşa, dar nu prea cred. Am pierdut campionatul pe mâna noastră. Într-o proporţie foarte mare, campionatul s-a terminat. Am recuperat 11 puncte, am luat două puncte avanas, dar am pierdut campionatul în penultima etapă, cu Dinamo", a spus Ilie.

Oficialul stelist a menţionat că echipa "roş-albastră" are un mare merit în realizarea unei competiţii acerbe la vârful clasamentului. "Meritul Stelei este că s-a ajuns să facă o competiţie foarte disputată în acest retur. Distanţa faţă de CFR era foarte mare, iar planurile noastre erau să obţinem locul doi. Că am ajuns în situaţia de a ne lupta pentru titlu, este meritul jucătorilor şi al antrenorilor. Obiectivul lui Lăcătuş este îndeplinit, suntem pe un loc de Liga Campionilor. Ar fi fost foarte frumos să sărbătorim miercuri şi titlul, şi 22 de ani de la momentul Sevilla, dar din păcate, asta e. Nu că nu e posibil, numai că sunt şanse mici, eu cred că CFR a câştigat deja campionatul", a comentat el.

Adrian Ilie a comentat şi declaraţia făcută de căpitanul Mirel Rădoi la finalul derbiului cu Dinamo, jucătorul stelist spunând că după opt ani petrecuţi la Steaua îşi doreşte să plece în străinătate, spunând că jucătorul a vorbit la supărare. "A fost o declaraţie făcută la supărare, dar te poţi aştepta ca Mirel să facă un Campionat European foarte bun şi să primim oferte fabuloase de la echipe foarte puternice. Rădoi e un jucător foarte important pentru Steaua, dar şi jucătorii valoroşi precum Mirel au dreptul să joace într-un campionat puternic, mai ales dacă e în vârf de formă, iar eu îi doresc ca la Euro să fie într-o formă foarte bună", a spus Ilie.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, CFR Cluj se află pe primul loc, cu 73 de puncte, urmată de Steaua, cu 72 de puncte. Miercuri, în etapa a XXXIV-a a Ligii I, Steaua întâlneşte pe teren propriu pe Gloria Buzău, în timp ce echipa CFR Cluj va juca în deplasare cu Universitatea Cluj.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Ilie: Nu credeam că Dinamo poate să ne bată în acest campionat.
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Ilie: Nu credeam că Dinamo poate să ne bată în acest campionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei