Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vlas vrea să plece de la Farul

Marţi, 8 Aprilie 2008 (16:03:51)

Portarul Adrian Vlas a declarat, marţi, că a avut o discuţie cu antrenorul Ion Marin, căruia i-a transmis că nu mai doreşte să continue la FC Farul din vara acestui an, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Aştept să se termine campionatul, să ne salvăm de la retrogradare şi apoi vreau să plec. I-am comunicat deja acest lucru antrenorului Ion Marin. Dacă se va mai apela la serviciile mele, voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a pune umărul la salvarea echipei, acesta fiind principalul obiectiv. Apoi, voi cere conducerii să fiu lăsat să îmi caut o altă echipă. Sper să găsesc înţelegere în cadrul conducerii şi să fiu lăsat să plec fără a se cere în schimbul meu o sumă exagerată. Sunt de 16 ani la acest club şi consider că mi-am făcut datoria pentru această echipă. Motivul pentru care vreau să plec este acela că mi s-a pus în cârcă înfrângerea de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu şi mi s-a reproşat faptul că nu dau pase bune la atacanţi pentru a înscrie. Am 26 de ani şi exceptându-l pe Tătăruşanu, sunt cel mai tânăr portar din Liga 1“, a spus Vlas pentru MEDIAFAX, care mai are contract cu Farul până în 2011.

În replică, antrenorul Ion Marin consideră că un jucător profesionist nu poate pleca doar pentru că este de 16 ani la echipă, iar acest lucru trebuie să îl discute cu cei din Consiliul de Administraţie, nu cu antrenorul. "Adrian Vlas nu trebuie să discute cu mine dacă pleacă sau nu. Este sub contract cu Farul şi doar Consiliul de Administraţie poate decide dacă poate pleca. Vlas şi-a renegociat contractul cu Farul vara trecută şi i-a fost dublat contractul. I-am reproşat nesiguranţa de la partida cu CFR Cluj, nesiguranţă care a continuat şi etapa următoare în meciul cu Pandurii Târgu Jiu. În faza acordării penaltiului pentru Pandurii, Vlas nu a fost echilibrat, a provocat acel 11 m. A greşit şi ca atare l-am schimbat în meciul următor. I-am spus că degajările sale nu sunt precise aşa cum se exersează la antrenament, aşa cum noi le dorim“, a spus Ion Marin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlas vrea să plece de la Farul .
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlas vrea să plece de la Farul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei