Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vor să-i închidă gura!

Liderul de sindicat de la Poliţia de Frontieră, victimă a abuzurilor şefilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incomod. Liderul de sindicat de la Poliţia de Frontieră a devenit un ghimpe pentru şefii instituţiilor cu sediul la Rădăuţi. După ce a confirmat în presă abuzurile comise de şefii acestei structuri, agentul Florin Rădăcină a fost luat în vizor, iar efectele nu au întârziat să apară. Începând cu 1 aprilie, liderul sindical a fost mutat la un alt compartiment. Totul s-a făcut însă prin încălcarea legilor în vigoare, dispoziţia de schimbare a raporturilor de serviciu fiind luată în timp ce agentul Florin Rădăcină era în concediu medical şi fără a i se cere acordul.

Avertisment la adresa democraţiei. Pentru că nu a vrut să facă jocurile şefilor şi a continuat să-şi apere colegii în instanţă şi în presă, preşedintele Biroului Teritorial Suceava al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, agentul Florin Rădăcină, a fost sancţionat de conducere.

Începând cu 1 aprilie, în timp ce se afla în concediu medical, liderul sindical a fost mutat la un alt compartiment. Această modificare s-a făcut fără acordul agentului Rădăcină, încălcându-se astfel prevederile Legii 54/2003, legea sindicatelor.

Potrivit articolului 10, aliniatul 1, din legea menţionată, „În timpul mandatului şi în termen de 2 ani de la încetarea mandatului, reprezentanţilor aleşi în organele de conducere ale organizaţiilor sindicale nu li se poate modifica sau desface contractul individual de muncă pentru motive neimputabile lor, pe care legea le lasă la aprecierea celui care angajează, decât cu acordul scris al organului colectiv de conducere ales al organizaţiei sindicale”.

De asemenea, în luarea acestei decizii a fost încălcat şi raportul de serviciu semnat între reprezentanţii sindicatelor şi cei ai Ministerului Internelor şi Reformei în Administraţie.

„Această modificare a raportului de serviciu este o încălcare flagrantă a legii, motiv pentru care intenţionez să depun o plângere penală împotriva celor care au dispus-o. Probabil că totul este o consecinţă a faptului că am luat atitudine împotriva abuzurilor comise în această instituţie. Eu văd totul ca pe un mijloc de presiune asupra sindicatului”, a declarat agentul Florin Rădăcină.

 

Zeci de abuzuri comise împotriva poliţiştilor de frontieră

În aceeaşi situaţie, de a suporta abuzurile şefilor, sunt şi alţi poliţişti angajaţi ai Direcţiei Poliţiei de Frontieră Rădăuţi şi ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Din informaţiile pe care le deţinem, numai din 2007 încoace s-au comis zeci de abuzuri. O parte dintre poliţiştii de frontieră care au avut de suferit au preferat să pună capul în pământ şi să tacă. Alţii au mers mai departe şi nu au avut decât de câştigat.

Este şi cazul agentului şef principal Gheorghe Chira, care a depus plângere penală împotriva directorului DPF Rădăuţi, comisarul şef Ion Pop. Chira a obţinut câştig de cauză în instanţă, Curtea de Apel Suceava solicitând procurorilor să înceapă urmărirea penală pentru abuz în serviciu împotriva comisarului şef Ion Pop.

 

Protecţia muncii, o problemă fără importanţă la Poliţia de Frontieră

Un alt caz de nerespectare a normelor de protecţie a muncii, semnalat de cotidianul „Monitorul de Suceava” în luna februarie a acestui an, a fost rezolvat abia după apariţia în presă a articolului care prezenta riscurile la care erau supuşi lucrătorii din Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Mai exact, era vorba despre o tonetă, amplasată la comanda şefilor Poliţiei de Frontieră, chiar în mijlocul drumului european 85. Toneta fusese amplasată pe marginea drumului, numai că suprafaţa de teren respectivă a ajuns în proprietatea preotului Mihai Fediuc. Acesta a cerut conducerii Poliţiei de Frontieră să-şi ridice toneta, iar şefii acestei instituţii nu au găsit altă soluţie decât să o mute în mijlocul drumului european, fără a se gândi nici o secundă la securitatea agenţilor care lucrau acolo.

În ziua în care „Monitorul de Suceava” a publicat articolul referitor la această încălcare a normelor de protecţie a muncii, şefii Poliţiei de Frontieră s-au sesizat, iar toneta a dispărut în scurt timp de pe drumul european 85.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul de sindicat de la Poliţia de Frontieră, victimă a abuzurilor şefilor.
 Vizualizări articol: 5817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 20 voturi
Liderul de sindicat de la Poliţia de Frontieră, victimă a abuzurilor şefilor4.5520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Are dreptate trimis de
( 8 apr 2008, 13:08:33
Asa cum stim toti, abuzurile savarsite de Pop,Robu, Cornea, Finaga, Floristean etc. vor fi aspru pedepsite de instantele judecastoresti pentru a nu se mai crea vreodata vreun precedent...Pop, de ce ai "fugit" aseara la Bucuresti?! Sau te-a chemat varul tau la raport la ministru? "Criza" mangeriala impusa datorita managementului tau dictatorial si fara fundament juridic/afara cu tine si cu toti acolitii tai!
1.1  RE: Are dreptate trimis de
( 8 apr 2008, 13:55:34
ai uitat de Patrauceanu, Fediuc, Butincu si multi alti
2.   Zeci de abuzuri comise �mpotriva politistilor de f trimis de
( 8 apr 2008, 14:28:10
Dar de abuzurile care le fac politistii de frontiera ,mai ales in zona punctelor de trecere a frontierei nu spuneti nimic?**(zona PCTF Siret)..Sau acelea nu se pun..?
3.   Adevarat trimis de
( 8 apr 2008, 14:45:30
este adevarat,acelasi lucru se regaseste si la IPJ Suceava de 3 ani.urmeaza TODIRUT SI ONEA toata clica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.1  RE: Adevarat trimis de
( 8 apr 2008, 20:40:45
Te cam doare capul draga MIMI dar nu se va intampla cum zici tu.Pune mana si munceste daca tot ai multe semne de exclamare.
4.   Uite popa nu e pop trimis de
( 8 apr 2008, 14:45:53
poate ca multi cititori se mira cum de directorul politiei de frontiera domnul pop,a reactionat rapid la cerintele "domnului" popa si a pus initial chiscul in mijlocul drumului national.nu va mirati oameni buni.domnul director pop a ajuns din maramures la radauti cu ajutorul pilelor pe care le are la directia politiei de frontiera din bucuresti.n-a fost numit aici ca sa faca pureci multi,numirea aici ca director este ca o rampa de lansare spre o functie mai mare,lucru ce va urma curand avand sprijinul varului sau de la bucuresti.avand in vedere aceste lucruri.este de inteles ca domnul director bate fierul cat e cald,ca sa adune cat mai multe beneficii pana cand varul domniei sale il va plasa la un loc mai caldut.cum sa adune domnul director cat mai multe beneficii? pai cea mai sigura si cea mai avantajoasa cale este cea a traficului cu tigari,care se probuce atat prin punctul de trecere a frontierei siret cu complicitatea unor subordonati ai domnilui director,cat si prin zona verde.
5.   Florinel trimis de
( 8 apr 2008, 14:47:18
florinel sa-ti dea dumnezeu sanatate ca tu ne mai aperi dar in goana asta sa-ti aperi colegi ai uitat sa mai treci pe la tata f....
6.   Kioshk trimis de
( 8 apr 2008, 14:53:17
dada, au ras shefii de "toneta lui Radacina", ca doar nu stateau ei in ea, ca intr-o cutie de conserve pe mijlocul shoselei. Da cand i-a dat la ziar, au ridicat-o urgent! Ce sefi protectori. Fu.te.i Florine, nu-i lasa!
7.   Iara despre PFR? trimis de
( 8 apr 2008, 15:01:09
rupeti tacerea
8.   MESAJ PENTRU POLITISTUL BUCOVINEAN trimis de
( 8 apr 2008, 15:07:23
http://www.trilulilu.ro/Nycku/

PENTRU TOTI ANGAJATII IJPF SUCEAVA!!!dedicatie de la Primul Boxer din judet.
9.   Simpatie trimis de
( 8 apr 2008, 15:10:25
Un lucru e cert .Respectivul lider de sindicat atrage cu acest prilej foarte multa simpatie ,apreciere si ....voturi .Un lider de sindicat care sufera deoarece apara niste oameni (care l-au ales sa-i reprezinte )nu are cum sa nu-si intareasca pozitia (functia). Lumea nu uita .
10.   POP IOAN trimis de
( 8 apr 2008, 15:10:45
http://www.trilulilu.ro/Nycku/ banatenesc
11.   Se stie trimis de
( 8 apr 2008, 15:14:15
este pe trilulilu.ro - "folclor banatenesc" canta POP

http://www.trilulilu.ro/Nycku/
12.   Undei spaga trimis de
( 8 apr 2008, 15:32:46
Florine te folosesti de scandaluri in ziare si sindicat ca sa -ti APERI interesele. Lucrezi in vama de 15 ani . Nu-ti ajunge? De ce nu vrei sa lucrezi la 8 ore? BA BAIATULE pentru ca nu-ti mai vine spaga de la cetateni care trec prin vama.

Tu esti corect ? ****totul pe artera dupa tine nici vaca nu mai are ce linge.

RUSINE DIN PARTEA TAAAAA
12.1  RE: Undei spaga trimis de
( 8 apr 2008, 15:50:35
E meserias. Ii numeri pe degete pe cei care cunosc meserie si lucreaza acolo.De la o singura mana bineinteles.In rest .................

13.   NEPASARE trimis de
( 8 apr 2008, 15:34:04
ii doare in coor si pe POP si pe slugile FEDIUC si ROBU de Sindicat si Drepturile Politistilor, de asta l-au si f,u,t,u,t pe ala, sa-i arate ca ei sunt STAPANI si peste sindicat si peste tot.Numai Judecatorii pot sa-i mai dea dreptate, ca Sistemul e putred pana suuus la MARELE MOTZY.
14.   Murin trezestete trimis de
( 8 apr 2008, 15:37:43
sotia lui Murin,si el un pesepsit al lui robu si pop,se afla in aceeasi situatie,a fost mutata la vicov in timp ce se afla in concediu medical cu 1 martie,ia verificati la mru.Mai sunt acolo la mru niste specimene,pascal,haj,tudor care cand te duci acolo cu o problema parca ar fi pe tarlaua la parintii lor ,au o atitudine sfidatoare,parca mergi sa le furi ceva,parca lumea nu stiu cum au ajuns acolo,vine 'revolutia"fratilor cel mult pana in toamna.Tot respectul pt dna Placinta ,nu si pentru sotul dnei care a fost tare pervers,dupa ce a stat la izvoare si si-a facut o pensie grasa si-a batut joc de oamenii aia,rusine barbosule,mai tii minte cand ai venit de la sighet erai ca un mat plouat,scuze dna Placinta ,dar ati stat cu un sarpe in casa,cu ghilimelele de rigoare.
14.1  RE: Murin trezestete trimis de
( 8 apr 2008, 22:59:59
Fara ghilimele tot un sarpe ramane, sa aiba parte de bucurii cate a stiut sa ofere si sa aiba parte de pensie cat a avut Toma Caragiu.........
15.   Pt INCA UN ABUZ trimis de
( 8 apr 2008, 17:57:32
Eu sunt cel despre care ai scris, ca am o atitudine sfidatoare si ca parca as lucra pe tarlaua parintilor mei, si cred ca ar trebui sa-ti fie macar putin, rusine...

Si ca sa vezi ca nu sunt cel descris de tine, am si onoarea de a-ti raspunde.

Nu te cunosc si probabil tu pe mine, cu atat mai putin, pt.ca nu-mi amintesc sa fii venit cineva in birou, cu o problema de orice natura, iar eu sa-l fi repezit sau sa-i vorbesc urat, din contra, am incercat intotdeauna sa ajut, atat cat am putut. Asa ca fii convins, ca pot sa stau cu capul sus, in orice situatie si nu are de ce sa-mi fie rusine cu mine.

Nu stiu daca tu poti spune acelasi lucru despre tine. Pentru ca daca ar fi asa, ti-ai scrie numele in clar, asa cum am facut-o eu, si nu doar niste cuvinte grele, scrise la tastatura, sub forma anonimatului!
16.   Buricatule trimis de
( 8 apr 2008, 18:04:04
De ce faci scandal mai perversule? AHA ca pleci din VAMA si pierzi spaga. Tu iti aperi colegii de la stransul banilor. Tu faci calectarea banilor ,tu faci impartela la tura. Bibicule lasa-te de spaga si apucate de sindicat nu asa cum te prefaci.

ORATURULE NU PROSTI LUMEA , IN SPATELE TUTUROR SCANDALURILOR APARUTE ESTE DOAR INTERESUL TAU, SA NU FI DERANJAT SI LUAT LA INTREBARI DE CORUPTIE. De ce nu spui nimic de T.I.R-LE CARE ZBURAU CU TIGARI PE TURA TA CIND ERAI SEF DE GRUPA. ai uitat? CUM A VUIT TOATA VAMA DE AFACERILE TALE CU TIGARI SI NU SA SCRIS IN ZIARE? ACUM AI DEVENIT OMUL CORECT? ORCUM MAI MULT PERVERS. CUM EXPLICI CA CELE DOUA TIR-uri PLINE CU TIGARI AU FOST PRINSE PE TURA TA,DAR NU DE COLEGII TAI SAU DE TINE . NU-SI PUNE NIMENI INTREBAREA? ACUM APARI PE CAL ALB SI VORBESTI DE CORECTITUDINE. tu si dreptatea. NE FACI DE RAS. CEI CARE CITESC NU TE CUNOSC , ALTFEL NU AVEAI NICI O SANSA. DINTR-UN OM CORUPT NU POATE IESI UN OM CORECT IN CATEVA ZILE. SA-I FIE RUSI
17.   Da trimis de
( 8 apr 2008, 18:24:37
i-a zis-o bine lingaul asta a lui Pophappy Ciudat este ca Radacina cu Buliga au gasit TIRul cu tigari..HAHA. Mai documenteaza-te mai boule!
18.   Pt UN GUNOI trimis de
( 8 apr 2008, 18:57:27
SE STRANGE LATUL MIROANE(POP IOAN-adica)!!!!!!!
19.   Vacarule trimis de
( 8 apr 2008, 19:46:35
bou e cel care nu stie afacerile tale si ce ai facut- florine. Am fost pe aceasi tura in perioada CONFISCARILOR celor doua TIR-uri si cunosc totul. Felicitari si respectul pentru colegul nostru Buliga care este un om corect, insa tu care comandai si le programai aceste camioane sa nu crezi ca nu se stie ce magarii faceai . Realizarea a fost lui BULIGA care ti-a stricat afacerile tale si cu afaceristi tai. NU AI NICI UN APORT. IN TOTALITATE ESTI CORUPT. SPOVEDESTE-TE DE PACATE SI ARUNCATE PE GEAM. UN CORUPT CUM POATE AJUNGE UN LIDER DE SINDICAT ?
20.   Fedea tata! trimis de
( 8 apr 2008, 19:51:41
Fedea tata nu te apuca sudorile pe spinare cand auzi ce grozavii fac sefii tai?, nu te temi ca ai sa ramai descoperit si prins cu pantalonii in vine ?,dar de fapt de ce ma intreb, la cat esti de increzut si prost inclin sa cred ca ti se scoala si in biserica.Am mai postat odata un proverb;...FEDEO cand ai sa cazi iti va muri si umbra...

si de ai sti cata saliva este stransa petru fata ta! Alegerile nu sunt departe, va veni si timpul cand vei fii inpins de proprii tai subalterni... astept clipa ca pe ceasul mantuirii sucevenilor.DOAMNE AJUTA!
21.   Degeaba va bateti gurile pe aici!! trimis de
( 8 apr 2008, 20:58:47
Vezi popica ce urat vorbeste lumea de tine? Ai murit pe mana lui tata Fedea si bunicu Motii! Te dadeai cinstit cand ai venit si ai inceput bine pana sa iti bage limba in ureche lingaii!Uite ce bolovani si corupti ai promovat!! Nu imi aduc aminte sa fi fost pe la siret boxerule.... de cand e tata Fedea!!Iti este frica de el?hahahahaha!!Nu vezi ce abuzuri face si ce corupt e?Sa nu mai spunem de panarama aia mica de adjunct de la Siret !!!!De rasul curcilor fratilor!Sa il vedeti prin vama cand il trimite tata fetdea cum se legitimeaza ca te apuca pandaliile de ras si iti este tie ca om rusine de el!!! au urlat ziarele cat de corupt a fost tata fedea si tu il pui sef de sector frate? Ia spaga grea acuma si urla subordonatii ca nu mai pot de abuzurile lui si tot nimic nu faci!!?Cred ca vrei sa vina la tine acasa si sa ia spaga boxerule si poate atunci o sa faci ceva binenteles !daca nu e tata moti ca de altfel o iei in freza!!!Nu vezi ca tata moti conduce directia?Dute ma la maramu de tot
22.   MA AMUZ COPIOS,,,,, trimis de
( 8 apr 2008, 21:10:06
SUNTETI MAI TARI CA, CARAGIALE.MA AMUZ DE TOT CE SCRIETI.DE CE NU VA FACETI FRATILOR ACTORI,COMEDIANTI?SUNTETI TARE CARAGHIOSI SI LASI.PSEUDONIME DE TREI LEI.MAI SCRIETI,,,,MOR DE RAS....

22.1  RE: MA AMUZ COPIOS,,,,, trimis de
( 9 apr 2008, 09:22:21
ast e tata Fedea-- Amuzantul !?
23.   Calaul trimis de
( 8 apr 2008, 21:28:44
ba prostovane buliga nu stie bine care e cabina uni tir dar sa mai gaseasca unul cu tigari nu crezi ca ceri prea mult????si pe florin voi lingailor mai lasati-l in pace ca nu prindeti nici o functie daca ve-ti fi la nesfarsit sclavi lui pop si fediuc sau a altor sefii care vin si pleaca cu desaga plina umpluta de voi lingailor care in loc sa aveti putina demnitate macar in anonimat ca in viata de zi cu zi vai si amar de capul vostru.ma ingrozeste faptul ca in p.f.r sunt numai poieti si poete in loc de niste politisti adevarati cu un dram de demnitate care macar sa poata sa-si poarte singur de grija si sa nu apeleze l-a mila sefilor si la turnarea colegilor.bafta voua poietilor in continuare numai asa puteti sa va mentineti sau sa ajungeti in ptf.uri
23.1  RE: Calaul trimis de
(10 apr 2008, 20:33:15
poate poetese, cultule
23.2  RE: Calaul trimis de
(10 apr 2008, 20:41:39
poate poetese, cultule
24.   Privim neputinciosi la.... trimis de
( 8 apr 2008, 22:05:24
Tovarasul Pop(Rapidu) impreuna cu tovarasul lui Cms sef Batin Gheorghica Laurentiu,seful I.J.P.F.Maramures,in afara de abuzurile foarte grave pe care le fac cu majoritatea personalului din unitate,privind mutarile dupa bunul lor plac,primele pe care le dau numai neamurilor si pilelor,mai controleaza si contrabanda cu tigari atat la frontiera din Sighet cat si la Halmeu.Toate le rezolva omul lor de incredere ,ag.sef Rahovan, care este ucrainian si lucreaza cu totii pe o mana.Fac angajari numai pentru pilele si neamurile lor bineinteles cu buna stiinta a sefului lor de la Bucuresti care le este cel mai bun prieten.Sotia lui Batin(Elena Udrea),sta toata ziua acasa sau in alta parte,numai la serviciu nu,si are solde de merit,premii foarte mari,la fel si celelalte rude ale lor pentru ca este plina unitatea de ele de cand au venit ei la conducere.oricum nu are cine sa-i verifice pt. ca nu se tem de nimeni .Vom vedea ce le rezerva viitorul deoarece sunt sub lupa.

25.   Jenibil trimis de
( 8 apr 2008, 22:13:47
sunteti jenant de analfabeti cu totii si va spurcati fara pic de rusine pentru niste spagi pentru care ar trebui sa faceti puscarie
26.   Calaul confuz trimis de
( 8 apr 2008, 22:15:21
bai calaule daca florin e corupt si buliga e meserias atunci toti romanii ne meritam soarta.florin e printre singurii meseriasi din punctul siret si pe deasupra isi mai apara si colegii,de aia a deranjat pe multi.buliga e un ingamfat care sta in vama numai pentru bani iar ca meserie e zero spre minus unu asa ca nu mai vorbiti aiurea despre unii si ridicati in slavi pe altii
27.   Pt. calaul trimis de
( 8 apr 2008, 22:51:18
mirosi a b.c.i.

28.   Sindicat trimis de
( 8 apr 2008, 22:53:18
Fratilor ,daca nu exista sindicatul si acest lider, lucrurile treceau neobservate ..dar.....se pare ca au un cuvant greu de spus in aceasta perioada in care comunismul inca se mai hraneste cu democratia.Cred ca a venit vremea sa se aplice "toleranta zero" si la cei de la "esalon " ! Sa vedem pana unde merge justitia... ca multe personulitati (scuze personalitati!!!) nu am vazut a fi sanctionate ...............
29.   Sunteti de risu curcilor trimis de
( 8 apr 2008, 22:56:51
In orice ziar,in urma unor articole despre politia de frontiera ,cand treci la comentarii ramai uimit:90% din comentarii sunt scrise de politisti de frontiera ,daca nu aproape toate ...mai fratilor nu stiu cum puteti fi un colectiv .asa cred eu politistii tin cu politistii,jandarmii cu jandarmii,doar politistii de frontiera se f....tot timpul .ba de pop,ba de robu acum de radacina ....mai fratilor spalati va rufele in familie ....
30.   Secarica trimis de
( 8 apr 2008, 23:01:40
nea secarica....tot meletean esti....:)

31.   Tot asa hoti ati ramas si dupa zece anii trimis de
( 9 apr 2008, 00:31:24
VA MAI ADUCETI AMINTE CAND MANCATI O PAINE CALDA PE BAZA SOLDATILOR DE ATUNCI 1998 BULANGIILOR DE LA SIRET CAND LUATI TIGARI DE LA SOLDATI APROPO CIBOTARU MAI TRAIESTE CERNODOLEA MAI ****LA PROTAPU IEPEI
32.   Comentariu trimis de
( 9 apr 2008, 09:07:59
Lasati-l pe Florin in pace, sa-si faca treaba de lider sindical, nu conteaza scopul, ci curajul de a spune lucrurilor pe nume, mai ales ca este singurul TRENULET care are curajul sa infrunte pe RAPIDUL.

Colegi p.f.r. de la Suceava, ar trebuii sa-i dam o mana de ajutor lui Florin, nu sa-l barfim !!!

Oare alti directori suceveni nu au fost buni ? ne-a trebuit moroseni, boxeri ?

ASA NE TREBUIE, CA NU SUNTEM UNITI !!! IN LOC SA STARPIM RAUL PRIN COLECTIVITATE SI UNITATE, BIRFIM PE LA SPATE SI PE CEI CARE AU CURAJUL SA INFRUNTE TAIFUNUL ! Domnilor invidiosi hai sa lasam barfa si sa ne unim pentru a starpi raul cu Radacina Florin !!
33.   Luati si voi.... trimis de
( 9 apr 2008, 10:50:53
se pare ca sunteti mai pacatosi decat noi pt ca noi am reusit sa scapam de gunoiul boxer. initierea in arta abuzurilor si-a facut-o la noi si acum a ajuns la profesionisti. daca plecati capul nu o sa i se faca mila, mai bine luptati pt demnitatea voastra. oricum noi asteptam ziua cand il vom vedea echipat in dungi ca de iertat nici vorba. tocmai ii pregatim o surpriza de care n-o sa fie prea bucuros. asa ca dati si voi tare!
34.   DREPTATE trimis de
( 9 apr 2008, 10:53:45
Florine fii tare!!''Murim mai bine-n lupta, cu glorie deplina,

Dec�t sa fim sclavi iarasi �n vechiul nost'pam�nt''COLEGII TE SUSTIN
35.   DECONT trimis de
( 9 apr 2008, 10:57:04
Chiar nu se sesizeaza nimeni din conducerea POLITIEI DE FRONTIERA sa puna ordine in gasca asta de negustori , precupete ,meschini ? Dupa cum reactioneaza , TOTI sunt lipsiti de onoare si de curajul raspunderii ! N-au ce cauta in politie ! Atentie ! aveti mari probleme de autorite a sefilor actuali , cu nerespectarea /necunoasterea legalitatii in intreaga activitate , cu oamenii de la juridic si HR si TOTUL se plateste !!! E un spectacol grotesc ,sinistru .Pacat de oamenii bine intentionati care ...tac !
36.   ''fata de serviciu'' trimis de
( 9 apr 2008, 12:15:00
singurul om care o sa-i duca dorul lui pop e o panarama care ''lucreaza'' la directie la secretariat care poarta ochelari.oare cum se numeste?stim doar ca-i spala scula la mosneag.
37.   DUPA FAPTA SI RASPLATA trimis de
( 9 apr 2008, 12:23:26
pe asta cine-l demite dupa atatea fapte marete?pe baietii aia care au adormit i-a saltat repede si i-a dat afara.Sa intelegem ca acest POP e un politist mai ''mare''?OARE NU MERITA CEL PUTIN ACEEASI SOARTA CA SI BAIETII AIA?
38.   Ha-ha trimis de
( 9 apr 2008, 12:41:19
ce aveti ma cu fata aia!!asta e meseria ei ca am auzit ca vrea sa prinda radacini acolo si se pregateste de zor acuma ca poate vine ala sef in locul lui POP isi clateste gura cu clor sa fie curatica fata.credeti ca e asa usor........
39.   PTR CONDUCEREA SIRETULUI trimis de
( 9 apr 2008, 13:44:24
Oare stiti stimati cititori cite alte faradelegi se petrec la siret in curtea aia mare,oare lui Fediuc nu ii este frica ca poate unii ar putea sa vorbeasca,cum de dracu a ajuns infractorul comandant oare cit ai sa mai priomesti spaga de la subordonati,oare cit ai sa mai iei spaga de la altii care chipurile trec prin vama,lunat vin baietii si bat la usa ca asa este moda,apropo cum se obtin salariile de merit la siret pe bani frumosi RUSINE MARE va veni si vremea ta si nu stiu pe unde ai sa scoti camasa,IRIMESCU este nevinovat este un baiat bun fara sa vrea iti face jocurile,dar toate la timpul lor va veni si timpul tau si atunci vom vedea cine va ride infractorule,cu taxa de la aunmite persoane ucraina care iti cotozeaza cum este,apropo mai invata sa te exprimi si sa scrii
40.   Un strigat de ajutor trimis de
( 9 apr 2008, 19:36:38
stimata redactie va rog faceti dv ceva si pentru maramures,sa vedeti la IJPF Maramures ce abuzuri se comit. ati auzit de comisar sef podascu acolitul lui pop rapidu.acest om este un calau isi loveste subalternii comite abuz dupa abuz,aduce jigniri si ofense subordonatilor este ceva de neimaginat.oamenii sunt adusi la serviciu pe motiv de alarma,dar nu sunt trecuti nici intr-o dispozitie zilnica,sunt trimisi in serviciu fara armament,ore suplimentare muncite,tratament de-a dreptul degradant... sunt oameni din IJPF Maramures care sustin ca nu au fost umiliti asa nici atunci cand erau militari in termen si toate acestea pentru a fi intimidati. imaginati-va ca toate aceste se intamla sub ochii conducatorilor de la IJPF MM,inspectoratul fiind la o distanta de doar 50m. ca sa nu mai vorbim de angajari.daca s-ar face un studiu si o cercetare serioasa o multime de oameni din IJPF MM SUNT RUDE INTRE EI!!! e un dezastru nu se va schimba nimic in tara asta,sa vedeti ce limbaj de badarani au..SOS
41.   Valeu trimis de
( 9 apr 2008, 23:15:53
fara
42.   ---------------- trimis de
(10 apr 2008, 00:06:49
Majoritatea care scrieti aici sunteti niste gunoaie de oameni.Mi-e mila de voi...Daca sta cineva de vorba cu voi nu mai faceti asemenea afirmatii, negati totul.Teoretic sunteti vai steaua voastra, iar in practica asemenea. Ce politisti sunteti voi? Toata ziua va vaietati si nu faceti nimic. Vorbiti de pile si relatii...Sefii vostrii au fost mai intai politisti, nu sergenti angajati; au ani de experienta si multe rezultate, insa voi sunteti prea prosti ca sa vedeti acest lucru. Puneti mana pe carte si apucati-va de munca si poate reusiti sa demonstrati cine controleaza contrabanda cu tigari de la Sighet si Halmeu. Sunt convinsa ca nu stiti de capul vostru...Niste nemernici, asta sunteti...
42.1  RE: ---------------- trimis de
(10 apr 2008, 08:37:41
macar cel care a scris cu prenumele de Teodor a avut curajul sa-si dea un prenume sau pseudonim,dar tu "zgaiba"te afli in treaba,probabil te ocupi cu "prestatii tip-felatie"!
43.   Lui TEODOR trimis de
(10 apr 2008, 00:13:03
Esti un incompetent si fiindca nu esti capabil de mai mult, refulezi in acest fel. Nemernic esti!
43.1  RE: Lui TEODOR trimis de
(10 apr 2008, 08:42:42
ca bine te-ai prezentat... esti un anonim!!! tu vorbesti,nici macar nu ai curajul sa-ti dai un prenume fictiv sau pseudonim. precis esti un ratat angajat pe baza de "desaga"!!!
44.   Pt.anonima trimis de
(10 apr 2008, 00:33:46
esti poate una dintre ***care ***********
45.   Pt EL trimis de
(10 apr 2008, 14:23:45
Daca m-ai cunoaste, nu ai mai vb asa.Si tu si acel "PETRE" - DOI INCOMPETENTI, ca altfel nu pot sa va spun. Nu toate fetele sug ....., se respecta prea mult, asta e raspunsul pt voi nemernicilor. Degeaba va dati un psudonim daca nu aveti curajul sa va dati numele si sa sustineti afirmatiile pe care le faceti. AMARATILOR!
46.   DRAGA ANONIMA trimis de
(10 apr 2008, 15:06:08
pai nu toate sug direct!mai sunt unele asa ca ''anonima'' care folosesc metoda ''prin batistuta'' nu-i asa?stim ca nu toti am facut scoala de s.e.x. asa ca tine deci suntem niste inculti.IARTA-NE!! POTI SA-TI CONTINUI ''ACTIVITATEA'' IN CONTINUARE

47.   Effect trimis de
(10 apr 2008, 15:13:55
Lasati mai baieti ca ANONIMA face treaba buna!!in timp ce s.u.g.e pri batista afla informatii f. importante de la sefi legate de trafic si altele....ce nu a invatat ea in scoala aia de 3 luni care a facut-o daca a facut-o.Daca esti si blonda macar ai o scuza daca nu s.u.g.e.o. in continuare!!
48.   Handicapatilor de mai sus trimis de
(10 apr 2008, 16:11:00
MAGARILOR! Mai bine lasati fata in pace si uitati-va la nevestele voastre. Majoritatea niste tarfe ieftine! Am citit ce v-a scris ANONIMA si are dreptate; e o fata culta si cu bun simt, nu-i asta una care umbla cu prostii, nu v-a vorbit vulgar cum i-ati vb voi. Ce v-a recomandat e chiar OK.
49.   ------------------- trimis de
(10 apr 2008, 16:32:55
"DESTEPTILOR" nici macar nu fac parte din sistemul vostru. Sunteti niste oameni fara caracter, nu stiti sa apreciati valorile, iar limbajul vostru lasa de dorit.LA SCOALA CU VOI! Poate o sa invati si voi sa va respectati atat colegii, cat si pe cei din jurul vostru...Poate veti invata sa spuneti in fata ce va deranjeaza, fara sa va ascundeti dupa tot felul de pseudonime.Sunteti demni de mila !
50.   S trimis de
(10 apr 2008, 16:47:42
asta sigur este o blonda care ii place sa suga

51.   Pt toti trimis de
(10 apr 2008, 19:04:15
Nu aveti treaba? cine n-are de lucru comenteaza.atata stiti sa comentati nesimtitilor!
52.   PT ACESTI D-NI trimis de
(10 apr 2008, 19:10:32
TOTI SUNTETI POLITISTI, OAMENI CARE REPREZENTATI O INSTITUTIE, INSTITUITE PE CARE AR TREBUI SA O RESPECTATI SI NU SA O MANJITI, DEOARECE DE AICI PAPATI...AR TREBUI CA OAMENII DE RAND SA AIBA INCREDERE IN VOI, DAR NU SE POATE PENTRU CA SUNTETI NISTE INCULTI...ASTA DEMONSTRATI SI-I MAI FACETI DE RASUL LUMII PE UNII CARE CHIAR SUNT POLITISTI MODEL. DACA NU VA CONVINE REGIMUL, DATI-VA DEMISIA! SLEAHTA DE ADUNATURI! II DISCREDITATI PE OAMENII CORECTI CARE MUNCESC IN LOCUL VOSTRU. UNII AR MERITA SA STEA LA "COADA VACII" - PUTUROSILOR, LA MUNCA NU L-A INTINS MANA.
53.   -------------- trimis de
(10 apr 2008, 19:15:57
INTELIGENTA conteaza foarte mult, oriunde ai muncii.Dar voi uraciosilor nu stiti ce inseamna. Ma faceti sa rad! Nu vedeti ca deviati de la subiect??? Asta era si ideea, insa la inteligenta voastra, nu ma mir...
54.   Pt anonima trimis de
(10 apr 2008, 19:20:50
esti o tipa fina, cu 7 ani ...,desteapta...le dai clasa fraierilor.astia is niste analfabeti care cred ca ce obtii in viata obtii prin alte mijloace decat prin munca si inteligenta.ei asa au obtinut putinul pe care il au si pe care nici macar nu il merita.........chiar is de compatimit.mai mult nu pot, nu sunt in stare!
55.   Pentru labagii din p.f trimis de
(10 apr 2008, 19:26:26
Fletii care scriu despre fetele de la p.f. sunt adevaratii sugatori din sistem. Sunt niste labagii ,niste nimicuri , niste distrusi, niste handicapati din punct de vedere sexual. Barbatii adevarati nu fac asa ceva, dar care ca-i poti numara pe degete la p.f. Stati linistiti, nu scrie o tipa frustata ( de altfel pe buna dreptate) ci un smeccher care-l doare la un metru �n fata sexului de voi labagiilor din p.f si care ar trebiu sa va mai nasteti o data ca sa futeti c�t am ****t eu p�na acum si nu sunt batr�n. Pentru toate fetele de la p.f. : va doresc o cariera frumoasa �n politie . Va pup !
56.   Pt anonima trimis de
(10 apr 2008, 19:30:52
normal.nu stiu sa raspunda...sunt buni numai la comentat nu la munca.unii nu stiu bine lb rom. dar sa comenteze de altii stiu.un om destept isi vede de viata lui, nu au timp de mizerii.
57.   -------------------- trimis de
(10 apr 2008, 19:46:36
Vedeti INTELIGENTILOR ca mai sunt si altii care au o parere asemanatoare cu a mea. Aveti o problema, asa ca nu mai stati si comentati.
57.1  RE: -------------------- trimis de
(10 apr 2008, 20:24:13
esti super desteapta,mult prea desteapta,dar tot "anonima";chiar as spune inteligenta,dar daca tot dai lectii de morala si etica si mai stii cum se munceste in sistem si pe langa toate astea sustii ca nu lucrezi in pf,de ce minunata anonima nu-ti dai numele? pt ca spui ca toti sunt fricosi si nu ar avea curajul sa spuna cea ce gandesc in fata sefilor,de ce "minunata anonima" nu-ti dai numele ca tot esti asa revolutionara? nu sunt de acord cu vb vulgare adresate tie,dar trebuie sa recunosc ca dumneata te "afli in treaba" pe aici!stii ceva minunata doamna sau domnisoara ce spunea EINSTEIN? "universul si prostia sunt nelimitate,de ultima parte sunt sigur!" nu pot sa nu ma raliez sintagmei si sa-ti sugerez "distinsa anonima" sa pui dumneata mana pe carte si sa nu dai lectii altora,pt ca sincer iti spun ai mult de recuperat! iarta-ma,dar trebuia sa-ti spun asta! dumneata esti ca si in biblie:nu vezi barna din ochii tai si vezi paiul din ochii altora! poate esti o mare patrioata!?
58.   -------------------------------------------- trimis de
(10 apr 2008, 20:13:15
da e adevarat ca si la Maramures e aceeasi situatie abuzuri , abuzuri, abuzuri, si nimeni nu ia nici o masura, oamenii nici macar nu mai sunt uniti ca si inainte, le e frica sa vorbeasca pt ca au familii, au copii si le e frica sa nu-si piarda painea cea de toate zilele, oare in ce sistem traim democratic sau totalitar?
59.   D-LUI PETRE trimis de
(10 apr 2008, 21:54:41
Sunt tot anonima - puteam sa-mi spun in orice fel si cu ce va incalzea pe dvs? Lectii am luat de la oamenii pe care i-am vazut muncind la locul de munca, adevarati profesionisti. Tot respectul pentru ei!

Mi-l citati pe EINSTEIN - aveti dreptate, sunt multi oameni prosti acolo unde munciti dvs, dar asta se datoreaza doar lor. Nu sunt obisnuiti sa invete si nici sa munceasca.Din egoim fac anumite afirmatii...Fiecare invatam pentru a fii cat mai buni la locul de munca(iar eu chiar am invatat ). Unul sau una cu " XXX" FACE AFIRMATII CA SE FAC ABUZURI, DAR NU SPUNE CONCRET CE ABUZURI. Le e teama?

De cine? Ar trebui sa le fie teama de D-zeu si-atat, dar rautatea si invidia sunt mai presus de orice...le manaca sufletul !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei