Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: PDL are 50.000 de oameni implicaţi în campanie şi poate obţine cel mai bun scor

Marţi, 8 Aprilie 2008 (14:51:10)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, marţi, că PDL are angrenaţi în campania electorală aproximativ 50.000 de oameni, pe lângă membrii de partid, şi a arătat că democrat-liberalii sunt în măsură să facă cel mai bun scor electoral în locale, de după Revoluţia din 1989.
  Referindu-se la strategia de campanie, Gheorghe Flutur a precizat că "pionii pe care construieşte PDL campania sunt candidaţii" şi că în campanie sunt implicate aproximativ 50.000 de persoane, pe lângă membrii de partid.

"Avem candidaţii pentru consiliile locale, consiliile judeţene, primării. Ei sunt principalii, dar fiecare are staff de campanie în spate. Cred că este vorba despre 50.000 de oameni care sunt direct implicaţi în campanie, şi ceilalţi membrii de partid. Am dat treabă fiecăruia”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a declarat că lansarea candidaţilor în alegerile locale a venit după o pregătire care a inclus comandarea de sondaje de opinie, dar şi o selecţie pe criterii de eficienţă.

"S-a ţinut cont de sondajele de opinie, dar şi de forţa candidaţilor şi de dorinţa de a continua proiectele începute", a spus Flutur, adăugând că această campanie electorală se va baza mult pe "teritoriu, o campanie din uşă în uşă, în mediul rural".

În opinia vicepreşedintelui PDL, acest partid "este în măsură acum să facă cel mai bun scor al unui partid politic în locale de după Revoluţie, dacă va tura motoarele la maxim".

Flutur a admis că, pentru PDL, Bucureştiul este cel mai importat, iar modalitatea în care îi vor convinge pe locuitorii Capitalei să îl voteze pe Vasile Blaga va fi "pas cu pas".

"Avem prima şansă. Vasile Blaga este un om foarte puternic, foarte bun organizator, în care cred foarte mult", a mai spus Flutur, precizând că şansa lui Blaga este aceeaşi, indiferent de candidatul PSD.

PDL a lansat, marţi, oficial, candidatura lui Vasile Blaga la Primăria Capitalei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PDL are 50.000 de oameni implicaţi în campanie şi poate obţine cel mai bun scor.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: PDL are 50.000 de oameni implicaţi în campanie şi poate obţine cel mai bun scor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha, ha, ha! trimis de
( 8 apr 2008, 15:03:44
"S-a tinut cont de sondajele de opinie, dar si de forta candidatilor si de dorinta de a continua proiectele �ncepute" - minti de ingheata apa d-le Flutur! La Dolhasca ati scos in fata un PAPAGAL !!!!!!!!! Doar pt. ca are bani ca sa-si faca campanie nu-i de ajuns!!!!!! Si sa va mai zic una: am incercat sa ma inscriu in PDL-ul vostru la Dolhasca, iar primele intrebari au fost: daca stiu chestii facute de PSD-isti in cei 8 ani de haladuiala in primarie, daca am cu ce sa sustin organizatia (financiar!), daca am de gind sa contest deciziile super candidatului Daicu si multe alte aberatii! Ma asteptam sa fiu invitat la discutii (dar nu ai cu cine!!!), sa-mi prezint ideile, si alte lucruri normale pentru un partid ce se vrea a fi "democrat-liberal" ! Dezamagire totala produceti la Dolhasca!!!! Doar daca veti "aranja" voturile, veti castiga alegerile!
1.1  RE: Ha, ha, ha! trimis de
( 8 apr 2008, 15:29:39
Nu trebuie sa ne lasam dusi in eroare de afirmatii de genul ' avem 50000 de oameni' .Amintiti -va ca in 2007 acelasi Flutur pe atunci membru PLD spunea ca in urma sondajului are 25 la suta iar cind s-au facut sondaje aveau 4 la suta. Daca nu credeti cautati in presa din 2007. Ceea ce stiu este ca acesti PD-listi sunt rai si acri ,vezi bataia de la Mihoveni unde un cetatean a fost batut de viceprimarul in functie, la bataie fiind de fata si primarul,care este vice presedinte al organizatiei judetene PDL si care a facut ceea ce i place ; A RIS Acest personaj este unul din cei 50000 ?
2.   Flu.. trimis de
( 8 apr 2008, 15:20:55
E tare Flutur..ar trebui sa stie domnul senator ca degeaba el se implica daca la Suceava oamnenii din functiile de conducere se folosesc de numele lui pentru a da pe unii afara si pe altii sa-i duca cu zaharelu.

E bun asa....munciti in continuare si scapati de cei care sunt numai de fatada cu dvs...
3.   Fluturele Val de mor trimis de
( 8 apr 2008, 15:56:58
Pai dupa '89 scorul in alegeri obtinut de partidul de atunci FSN era de aproape 90% si era obtinut din simpatie, ceea ce nu inteleg este de unde are flutur atatia bani sa plateasca inca 50000 de oameni pentru campanie in afara de membri de partid, ca la astia numai daca le dai o apa minerala pe zi si un sandwich tot te costa un euroi pe cap de militant. La cate zile dureaza campania....cam ce suma se aduna, asta in afara de alte mici cheltuieli pentru ziare, televiziune, afise, galeti,fulare, stegulete, pelerine, cizme si basti .

Sau poate astia nu mai pot de dragul lui flutur si o fac benevol.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei