Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Avertisment

Afacerile din Şcheia, afectate de starea DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNG, Ghiţă Ignătescu, a atras atenţia autorităţilor judeţene că starea Drumului Naţional 17, din apropierea pasarelei din Şcheia, afectează activitatea firmelor de pe platforma industrială din această comună.

Ignătescu a solicitat Prefecturii, dar şi Companiei de Drumuri Naţionale să dispună luarea unor măsuri urgente în vederea reabilitării drumului de intrare în municipiul Suceava.

„Este o situaţie jalnică, un adevărat dezastru. Dacă nu se face ceva, este posibil ca majoritatea firmelor din zona industrială Şcheia să dea faliment. Şi asta pentru că nimeni nu face nimic pentru a reabilita porţiunea de drum naţional aflată în zona pasarelei din Şcheia”, a declarat preşedintele PNG Suceava.

Ignătescu a spus că din cauza stării „dezastruoase” a DN 17, firmele din Şcheia sunt în imposibilitatea de a se mai aproviziona cu materie primă sau cu mărfuri, sau de a-şi desface produsele. Mai mult, spune el, o mare parte dintre firmele respective îşi pierd clienţii, în condiţiile în care aceştia refuză să se mai deplaseze cu maşinile în zona respectivă.

„Să ajungi din Suceava şi până în Şcheia, în zona industrială, este un adevărat calvar. Este o pată neagră pentru municipiul Suceava, pentru că această intrare este distrusă în totalitate, şi mai mult, atunci când plouă se formează adevărate piscine. Ne lăudăm că suntem un oraş european, dar avem impresia că din cauza acestei porţiuni de drum parcă suntem undeva în Africa”, a mai spus Ghiţă Ignătescu.

El a arătat că în urma ploilor din ultimele zile, drumul care trece pe sub pasarele din Şcheia a fost impracticabil, constituind o adevărată capcană pentru maşinile care tranzitau această zonă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Afacerile din Şcheia, afectate de starea DN 17.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Afacerile din Şcheia, afectate de starea DN 174.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intra in faliment givas? uraaaaaaaaaaaa trimis de
( 8 apr 2008, 12:25:15
de te-as vedea falimentar ca numai produse expirate am avut nesansa sa cumpar de acolo. chiar daca am facut reclamatie la opc nimic nu s-a solutionat. cred ca si cazul cu alea 10 tone de peste cu tenii ai reusit sa-l musamalizezi. inca ceva , de cand tirurile cu numar de sv. --. giv au dreptul sa circule prin centrul sucevei ?
2.   Uita-te la el trimis de
( 8 apr 2008, 13:14:17
taranu de daca o facut putin handbal si o vandut produse expirate s-o imbogatit si face ca Becali politica (politica buzunarului) de ce nu a venit ignatescu cu un proiect pentru populatie si cere sa nu-i scada lui vanzarile. Dar doamna Oanea de ce nu verifica pe taran cum tine marfa in remorci frigorifice insalubre din 1980 si de ce nu-l obliga sa aiba marfa toata in camere frigorifice si dna de ce nu verifica cum se spala bani cu el si banca transilvania sa se vada cum cere credit pentru spatii si apoi le inchiriaza chiar bancii (ajungand spaga la d-na Latis la peste 20.000 de euro de spatiu) si de verificat cate spatii sunt asa si sumele vehiculate si se intra subincidenta spalarii de bani dar unde sunt controalele adevarate???????????????
3.   Usurel ca incepe campania trimis de
( 8 apr 2008, 13:26:34
pun pariu ca va intra la dat socoteala in campanie. nu-l lasa astia sa traiasca ca un parazit pe spinarea noastra. este foarte adevarat ceea ce spune sucevean. am vazut si eu remorcile din parcul givasului de langa darex. e inadmisibil ca noi sa mancam produse tinute in rahaturile alea de remorci, in plus, este un noroi pana la genunchi acolo. ca sa urci in remorca, trebuie sa urci cu tot noroiul ala pe picioare si pun pariu ca nu sunt spalate de cel putin 10 ani remorcile alea, nu mai vorbesc de dezinfectare. sper ca domnul dulgheru si doamna oanea sa nu-l mai tina in brate pe acest afacerist ce se joaca cu sanatatea noastra. auzi domnule nerusinare..ii da firma faliment ca nu se face drumul spre givas. la munca , nu la intins mana. sper sa ploua cu controale la firma ta.
4.   Aiurea trimis de
( 8 apr 2008, 18:44:39
cred ca primarul Vienei cand a intrat in Suceava a zis ca e cutremur.intrarile in oras sunt varza,dar daca nu aveti masina...normal ca stati si carcotiti toata ziua.La munca cu voi
5.   Exista... trimis de
( 9 apr 2008, 02:00:39
...o solutie. O aprovizionare cu ajutorul transportului feroviar ar rezolva foarte bine problema! Trebuie doar cativa ingineri si oameni de suflet care sa realizeze un mai bun management al companiilor atat de... "flamande" de marfa.
6.   Cine e GIVAS? trimis de
(10 apr 2008, 20:23:42
Produse expirate

http://www.***********

Managment de succes

http://www.***********
Cititi articolelel respective si JUDECATI singuri!
7.   Amanunte trimis de
(10 apr 2008, 20:26:25
"Astfel, la depozitul firmei GIVAS din municipiul Suceava au descoperit 13,25 tone peste oceanic congelat, care �n masa gastrointestinala continea tenii cu lungimi cuprinse �ntre 2,5 si 3 centimetri." Sursa-Obiectiv de Suceava

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei