Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deputaţii jurişti vor discuta sesizarea PRM privind fraudarea Parlamentului de către Buruiană

Marţi, 8 Aprilie 2008 (16:00:24)

Conducerea Camerei a decis, marţi, ca membrii Comisiei juridice să analizeze un raport întocmit de chestorul Miron Ignat cu privire la sesizarea PRM privind fraudarea Parlamentului de către deputatul Daniela Buruiană cu suma de 100.000 de euro.
  "La capitolul diverse au fost mai multe probleme, printre care un raport cu privire la doamna Daniela Buruiană, care a fost trimis către Comisia juridică pentru a se analiza situaţia ei cu absenţele, cu banii încasaţi şi alte asemenea probleme", a declarat, la finalul şedinţei Biroului Permanent, secretarul Camerei Gelil Eserghep (PRM).

PRM a sesizat Parchetul ICCJ, la începutul lunii februarie, pentru anchetarea penală a deputatului Daniela Buruiană, acuzând-o de escrocarea Parlamentului României şi a Parlamentului European cu peste 100.000 de euro şi a solicitat declanşarea unei anchete parlamentare privind "fraudele sistematice" ale acesteia.

Reprezentanţii PRM Brăila au acuzat-o, ulterior, pe Daniela Buruiană, aleasă în 2004 pe listele PRM şi care a demisionat din acest partid în decembrie 2007, că şi-ar fi însuşit ilegal 100.000 de euro, bani destinaţi organizării cabinetului parlamentar de la Brăila.

La rândul său, deputatul independent Daniela Buruiană a respins acuzaţiile PRM Brăila potrivit cărora şi-ar fi însuşit ilegal 100.000 de euro. Ea a declarat în 7 februarie că biroul parlamentar pe care l-a avut în Brăila a fost amenajat şi l-a folosit până şi-a dat demisia din PRM, când nu a mai putut folosi cabinetul parlamentar de la sediul partidului.

Potrivit afirmaţiilor sale, acuzaţiile care i-au fost aduse sunt jignitoare pentru instituţia Parlamentului, în condiţiile în care fiecare parlamentar se justifică, lunar, cu acte şi documente, iar pesonalul parlamentar are obligaţia de a respinge actele care nu au suport legal, mai ales că există instituţii care exercită controlul financiar asupra activităţii Parlamentului, respectiv Curtea de Conturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputaţii jurişti vor discuta sesizarea PRM privind fraudarea Parlamentului de către Buruiană .
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputaţii jurişti vor discuta sesizarea PRM privind fraudarea Parlamentului de către Buruiană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Invers trimis de
( 8 apr 2008, 16:35:43
Toti deputatii prm sunt patrioti , cinstiti si incoruptibili pina ce ...il parasesc pe "tribun" ! Dupa care, in mod automat, devin tradatori, necinstiti, corupti, plus metehne personale. Vadim o fi el megaloman, dar nu e prost. El nu sesizeaza paradoxul acesta repetat care nu mai functioneaza nici macar in cazul alegatorilor din mahalale care formeaza baza sa electorala???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei