Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parchetul ICCJ cere Camerei un exemplar din moţiunea "Anulaţi taxa de primă înmatriculare"

Marţi, 8 Aprilie 2008 (15:01:15)


Parchetul ICCJ a solicitat Camerei Deputaţilor să îi trimită un exemplar al moţiunii simple a PDL "Anulaţi taxa de primă înmatriculare", adoptată de Cameră în 19 februarie, conducerea Camerei hotărând, marţi, ca această cerere să fie analizată de jurişti.
  "A sosit o sesizare de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Această sesizare a fost trimisă Departamentului Juridic pentru un punct de vedere, pentru că nu suntem încă lămuriţi dacă afectează sau nu imunitatea noastră parlamentară, deşi ni se solicită nişte date care se găsesc totuşi pe site-ul Camerei sau peste tot pe unde ar căuta un exemplar al moţiunii simple «Anulaţi taxa de primă înmatriculare»", a susţinut secretarul Camerei Gelil Eserghep (PRM).

Eserghep a precizat că Parchetul doreşte să ştie şi dacă această moţiune a fost transmisă Guvernului şi altor autorităţi, solicitând Camerei Deputaţilor copii ale adreselor respective.

În 5 martie, PDL a depus, miercuri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, plângerea penală împotriva premierului Călin Popescu Tăriceanu, pentru că acesta nu a respectat decizia luată de Parlament prin adoptarea moţiunii simple de anulare a taxei auto.

Semnatarii plângerii consideră că premierul a încălcat articolele 246 şi 248 din Codul Penal, anume abuz în serviciu împotriva intereselor persoanelor şi abuz în serviciu împotriva intereselor publice, întrucât nu a respectat decizia luată de Parlament prin adoptarea moţiunii simple referitoare la taxa auto.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parchetul ICCJ cere Camerei un exemplar din moţiunea "Anulaţi taxa de primă înmatriculare".
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parchetul ICCJ cere Camerei un exemplar din moţiunea "Anulaţi taxa de primă înmatriculare"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tariceanu Citroeneanu trimis de
( 8 apr 2008, 16:11:23
Tariceanu isi bate pur si simplu joc de cetatenii Romaniei, sfidandu-i la modul grosier...e de necrezut cum un politician cococat atat de sus in ierarhia politica a tarii poate sa dea flit atat de pervers milioanelor de alegatori...disperarea dupa vanzari de CITROEN-uri il face pe acesta sa piarda contactul cu Terra iar ceea ce ma lasa cu gura cascata este : cum de nu isi da seama ca va veni vremea la un moment dat sa raspunda pentru comportamentul sau oribil fata de cetateni?! Nu credeam sincer ca PD-L chiar va depune in justitie plangerea penala de care s-a pomenit cu ceva vreme in urma la televizor...nu de alta dar toti politicienii, cred, au servit mancare (a se citi afaceri super-profitabile) impreuna si nu credeam ca or sa se calce pe bataturi totusi.

Dupa scandalul ambulantelor CITROEN bagate pe gat Ministerului Sanatatii cu ceva vreme in urma si postarea lui (Tariceanu) ca premier apoi, i-au dat probabil acestuia senzatia ca este infailibil si poate acum sa rada de
2.   Tariceanu Citroeneanu 2 trimis de
( 8 apr 2008, 16:19:38
romani, marea lor majoritate dintre ei aflati sub greaua lovitura a starii economice precare si care cauta sa isi aduca de afara cate un autovehicul care sa le dea cat mai putine batai de cap, deci mai calitative...

Astept cu nerabdare sa vad cum evolueaza treburile cu cercetarea penala...am 99% convingerea ca o sa fie cu rezultat dupa expresia veche ``ca-n gara`` dar totusi sunt foarte curios...

Desi FORD anuntase clar ca nu taxa auto ii determina daca sa vina sau nu in Romania, Tariceanu si astazi continua sa declare pe unde poate ca datorita acestei taxe FORD a poposit cu productia pe meleagurile romanesti. Insistentele cu care premierul de azi cauta sa se justifice sunt penibile si il coboara si mai mult in grotesc.

Tot Citroeneanu` declara ca aceasta taxa auto mentine locurile de munca de la Dacia. Ei, nu stiam ca trebuie sa platesc taxa50 milioane lei vechi pentru o masinuta din 2000, pentru ca cei de la RENAULT astazi sa dea flit muncitorilor care munc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei