Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andone: Putem câştiga acest campionat cu cinci puncte avans

Marţi, 8 Aprilie 2008 (17:32:13)

Antrenorul CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marţi, că formaţia sa poate câştiga titlul la cinci puncte diferenţă de poziţia a doua, cu condiţia ca echipa sa să joace aşa cum trebuie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Putem câştiga acest campionat cu cinci puncte avans. Putem să ne distanţăm, dacă lucrurile sunt normale şi dacă noi jucăm. Nu mă interesează ce fac alţii. Programul nostru e greu", a subliniat tehnicianul clujean.

Ioan Andone a făcut mai multe consideraţii referitoare la partida din etapa precedentă, pierdută de CFR, pe propriul teren, în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2. "Noi ne-am bătut singuri. Ei nu au avut un şut pe spaţiul porţii şi au condus cu 1-0. Cred că intră în Guiness Book. E vina noastră, a mea, a jucătorilor. Am avut un gol clar la Semedo cu Pandurii. Era 2-1 în minutul 70. Am fi reuşit să egalăm. Acelaşi arbitru (n.r. - Lucian Dan) nu-l dă pe Lovin afară în meciul Steaua - UTA, la scorul de 1-1. E normal să produci dezamăgire după ce am condus 20 de etape clar campionatul şi nu ajutaţi de arbitri. Lucrurile pot să revină. Sunt foarte optimist pentru că tot noi am ajuns pe locul 1. Trebuie să ne menţinem pe locul 1. Apar diferite zvonuri, dar sunt alimentate. Noi suntem corecţi aici şi nu ne plac lucrurile necurate", a spus Andone. Tehnicianul echipei CFR a precizat că vineri trebuie să se prezinte la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, unde va fi judecat pentru unele declaraţii date după meciul cu Dinamo.

Andone a vorbit şi despre partida pe CFR o va juca joi la Urziceni, cu Unirea, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. "Am văzut declaraţiile lui Mihai Stoica conform cărora noi suntem favoriţi şi că ei se mulţumesc cu un punct. Niciodată să nu credeţi asta. Şi el şi Dan Petrescu sunt foarte ambiţioşi şi nu întâmplător au ajuns pe primele locuri. Au condiţii foarte bune şi e foarte multă muncă ce se depune la Urziceni. Ştim ce ne aşteaptă. Cum i-am bătut în tur putem să-i batem şi în retur. Nu mi-e teamă şi sunt convins că vom câştiga. Vom avea altă faţă la Urziceni decât în prima repriză a meciului cu Pandurii. Dan Petrescu e adeptul lui Zdenek Zeman, cu care a lucrat. E adeptul fotbalului englezesc. Îi cunosc pe cei de la Urziceni, mulţi mi-au fost şi elevi. Punctul lor forte e organizarea jocului. Joacă bine mingea, sunt o echipă foarte scurtă", a afirmat el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andone: Putem câştiga acest campionat cu cinci puncte avans.
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andone: Putem câştiga acest campionat cu cinci puncte avans0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei