Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Apel PD-L la decenţă şi respect faţă de electorat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni, prin vocea vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a partidului, Vasile Ilie, cer candidaţilor şi oamenilor politici să trateze cu decenţă şi respect electoratul, atrăgând atenţia că o atitudine contrară ar conduce la un absenteism masiv la alegerile locale din iunie.

Vasile Ilie constată cu surprindere că, pentru unele partide politice, atacul la persoană a devenit cea mai importantă armă electorală, recomandându-le să se concentreze pe latura constructivă a politicii, astfel încât oamenii să înţeleagă ceva şi să voteze în cunoştinţă de cauză.

„Cer tuturor candidaţilor şi oamenilor politici din judeţul Suceava ca în campania electorală în care intrăm şi în care marea majoritate au intrat deja, deşi oficial nu este declarată, să acorde decenţa şi respectul faţă de populaţia judeţului prezentând, cei care au fost la putere, ce au făcut în această perioadă de timp, iar ceilalţi programele şi proiectele de dezvoltare a localităţilor sau a judeţului pe care vor să le pună în practică în cazul câştigării alegerilor.

Am constatat cu surprindere în ultima vreme că unele partide şi candidaţi se ocupă doar cu atacul la persoană, crezând că în acest mod vor putea păcăli populaţia să-i voteze. E timpul să arătăm respect faţă de oameni şi să venim cu lucruri care se regăsesc pe agenda lor”, a declarat Vasile Ilie, care deţine şi calitatea de preşedinte al Comisiei PD-L de elaborare a strategiei de dezvoltare a judeţului Suceava pentru perioada 2008-2012.

El a subliniat că strategia PD-L este conturată deja şi urmează a fi dezbătută cu oamenii de afaceri, cu societatea civilă reprezentată de organizaţiile nonguvernamentale, de la care se aşteaptă propuneri pentru completarea ei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apel PD-L la decenţă şi respect faţă de electorat.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Apel PD-L la decenţă şi respect faţă de electorat4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca e nou e de bine trimis de
( 8 apr 2008, 11:37:19
dominilor din PDL daca veniti cu figuri noi la alegeri veti castiga ...daca apare iar BARBA,.MONA cea de fier,URICEC....VIOREL SEREDENCIUC....VETI PIERDE ......sunteti figuri ce au latrat cand nu a trebuit...care au acuzat pe cel ce poate va fi ales primar.....fratilor anul acesta sa nu va vedem pe liste la locale.....
2.   Ha ha ha trimis de
( 8 apr 2008, 11:56:38
...cine vorbeste de atacurile la persoana...chiar cei care le fac....RUSINE!!
3.   Tactica Fluturelui trimis de
( 8 apr 2008, 12:24:39
Auzi cine vorbeste. Dupa ce au inceput o campanie plina de murdarie si vazand cum lumea s-a cam lamurit, vin acuma si cer corectitudine. Chiar nu mai este loc de bun simt in acest partid plin de gunoaie, scursuri ale societatii. In 2004 ati avut exact acelasi discurs, violent, plin de aberatii, ati ajuns la putere dar curve fiind, liberalii v-au pus cu botul pe labe. Acum vreti iarasi dar lumea s-a lamurit si o sa va voteze la pastele cailor, sau al gainilor. Voi ati inceput, cu maretele realizari basesciene trambitate de Flutur si o sa primiti ceea ce meritati, un sut in fund, mieluseilor in blana de fiara turbata.
4.   Vai de voi trimis de
( 8 apr 2008, 13:40:56
Nu aveti persoane credibile, competente, pregatite profesional si cu un profil moral corespunzator pentru a convinge electoratul sa va aleaga. Sunteti slabi, bulversati de problemele existente in interiorul partidului (concubinajului), care deja este prafuit.

Consilierul PDL ar trebui sa intre in actiune, daca se pricepe. Nu aveti sanse, sincer.
4.1  RE: Vai de voi trimis de
( 8 apr 2008, 14:05:45
"Nu aveti sanse" ai zis. Eu as vrea sa aflu in fata cui consideri ca nu au sanse cei din PDL.
5.   Traitzi bine? trimis de
( 8 apr 2008, 16:21:12
Domnilor,din cate imi aduc aminte,dumneavoastra ati fost la putere...Si ce ati facut?...Numic!Absolut nimic,in afara de cateva tzepe,pe ici pe colo...Chiar nu va e rusine?Ne credetzi prosti?Va anuntam pe aceasta cale,ca de data asta nu mai merge cu vrajeala aia de 2 bani: "Sa traitzi bine!"...Romanii au inteles repede ca in afara de papagal ...nu aveti ce sa le oferitzi...
6.   Praf in ochi trimis de
( 8 apr 2008, 16:36:54
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta,dar voi cei din PD-L a-ti adus tara asta in starea in care este.Mai ales domnul Flutur care se lauda ca a facut si a dres in Suceava.Intr-adevar a facut , a terminat de taiat padurile si acu l-a apucat dragostea de Bucovina.....RUSINE domnule Flutur.A-ti face bine daca a-ti candida pe la Vaslui ca presedinte de consilui judetean ca pe aia poate ii ve-ti pacali nu pe noi.
7.   Vorba multa saracia omului trimis de
( 8 apr 2008, 16:45:30
Domnilor din PD-L sunte-ti niste papagali care repeta acelasi lucruri in campaniile electorale la fiecare patru ani.A-ti fost si la guvernare si nu a curs lapte si miere in nici un judet din tara.Pe domnul Flutur la apucat dorul de casa si a venit si pe la noi, fraierii de locuitori a-i Sucevei, acu cand are nevoie de noi,cand vrea sa ajunga iar sus si sa uite cine la votat???Cu parere de rau o spun dar,cu doua vorbe si trei minciuni nu faci mare lucru.E vremea ca sa coborati cu picioarele pe pamant si sa deveniti realisti si sa observati ca de fapt nu a-ti ajutat deloc Romania cand a-ti fost la guvernare,ci mai tare a-ti bagat-o in gaura.Nu pot sa nu-mi aduc aminte sloganul
8.   GHETOU trimis de
( 8 apr 2008, 16:55:31
Astia de la pd-l vorbesc de respect si de onoare cu o seninatate ceva de speriat...ne-am saturat de vorbele voastre bai, mai trece-ti si la fapte.M-am saturat sa va aud tot reprosand celorlati politicieni de la alte partide ba ca nu au facut nimic,ba ca au furat,ba ca nu stiu ce mai fac...Macar astia au nu au promis dar au facut totusi cate ceva,putin dar bun, ce crede-ti ca voi daca ve-ti veni la guvernare, consiliu judetean si primarii,ve-ti face mara branza????Ma indoiesc...Daca ve-ti guverna tot ca si in 2004-2007 Romania sigur ajunge un ghetou.SUNTE-TI NISTE MINCINOSI CARE PROMITE-TI MAREA CU SAREA SI NU FACE-TI NIMIC.

9.   Sa traiti bine! trimis de
( 8 apr 2008, 17:31:36
In 2004 ati pacalit poporu' cu "Sa traiti bine!" si s-a vazut cine a trait bine. Asa ca acum mai s...ti voi p..la, ca nu mai tine.
10.   Asa tarziu ? trimis de
( 8 apr 2008, 19:52:33
,,e timpul sa aratam respect pentru oameni''..hahaha, pai domnule,pana acum portocalii ce'au aratat ? hahaha..frate, sa nu se supere pe mine careva da' fraer tare e Vasile Ilie asta...pai cum sa zici asa ceva ? pana acum ai arata dispret oamenilor ? asta vrei sa spui ?...hahaha nu'l ,,prinde'' politica p'asta , sa ratacit cumva ? ...
11.   Hahaha trimis de
( 8 apr 2008, 20:32:09
dupa ce au huzurit 4 ani in primarie ca niste legume , consilierii retardati PD si-au luat haina noua de PDL-isti si ies din nou la ciolan , ce sa-i faci daca s-au obisnuit cu binele? lungule te-ai dus la pierzanie cu asa oameni.
12.   Campanie PD-Laturi trimis de
( 8 apr 2008, 21:34:14
Zice Vasilica Iliuta,seful campaniei electorale apartidului iesit de sub bereta matrozului : cei care au fost la putere,sa arate ce au facut,iar ceilalti,care n-au fost la putere,ce au de gind sa faca,in cazul cistigarii alegerilor ,fara a observa ca gruparea sa are o mare problema: nu se incadreaza nici in prima nici a doua categorie. Au fost vreo trei ani la virful puterii,acum in esaloanele doi si trei ,dar mai ales in teritorii ocupa nenumarate posturi cheie si colac peste pupaza blonda,sau tichie peste chelie il au pe omul cu cea mai mare putere in stat,mincatorul de spanac si adversari pe paine,oricind se-nfoaie ce-a mai ramas din mai in el.Chiar semnatarul ipocritei chemari la normalitate,ocupa un asemenea post,fara a fi fost curentat cum ar fi meritat ,de cei aflati ,cu forme (si toate consecintele erodarii ),la guvernare.Nu mai vorbesc de incalcarea cu buna stiinta ,fara alte consecinte ,a intrarii in campanie,inainte de deschiderea ei(valabil si pentru altii).Zt !
12.1  RE: Campanie PD-Laturi trimis de
( 9 apr 2008, 10:03:46
Vasile Ilie asta n-a fost cumva vajnic PCR-ist?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei