Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Alianţa PSD – PNL funcţionează şi face abuzuri  la nivelul oraşului Gura Humorului.

Astfel, şeful Secţiei Drumuri Judeţene Gura Humorului, unitate subordonată Consiliului Judeţean Suceava, care este printre altele şi consilier local PNL, încearcă să intimideze candidaţii de primar PDL din zona Gura Humorului, ameninţându-i că nu va efectua lucrări de întreţinere pentru drumurile judeţene care trec prin comunele pentru care aceştia candidează.

PDL protestează împotriva acestui mod de a face campanie electorală, respectiv prin folosirea unui serviciu public ca instrument de şantaj împotriva intereselor cetăţenilor.

Cerem public domnului Gavril Mârza să-şi exprime poziţia în acest caz, cu atât mai mult cu cât surse bine informate susţin că o parte din utilajele secţiei Drumuri Judeţene ar fi închiriate de la firma fiului şefului acestei secţii.

Biroul de presă PDL Suceava
Deputat Romică Andreica
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 4064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect trimis de
( 8 apr 2008, 12:31:37
Foarte bine, aceste catele in calduri, din ferma lui Flutur, trebuiesc stranse de pe spatiile publice si cazate in adaposturi speciale deoarece au devenit pericol public. Poate asa nu mai auzim trompeta lui Fluturas. In pustie cu ei.
1.1  RE: Corect trimis de
( 8 apr 2008, 13:21:55
domnu' milici ... ciocu mic si coltu'n perna
1.2  RE: Corect trimis de
( 8 apr 2008, 23:16:51
pune poza actuala ,andreica nu aista de acum 10 ani !ti-e rusine cum arati tradator si pupincurist al mafiotului de flutur !
2.   Poza de arhiva trimis de
( 8 apr 2008, 16:58:01
asta e o poza veche,cand tov.andreica nu era deputat. acum e mult mai gras( de,traiul bun ),are nasul mult prea sus.etc. pur si simplu i-a fost rusine cu infatisarea lui actuala,de mafiot care nu a facut nimic pt. orasul pe care il reprezinta.
3.   Asa alinata! trimis de
( 8 apr 2008, 17:38:37
Nu mai vindeti castraveti la "alegatori". Caz concret alinanta de la Moara intre PD-L si PSD facuta de "naselu" si "tauru"+"cuscru"
4.   PD-L trimis de
( 8 apr 2008, 20:00:04
comunicatele astea de presa ale PD-L'ului sunt vrajeala'n forma pura...ar face orice,ar zice orice numai ca oamenii sa'i voteze cu credinta c'o sa traiasca mai bine (sau anu' asta vor scoate altceva ?! ma rog...)
5.   Mori de ciuda retard trimis de
( 8 apr 2008, 20:40:12
si-au dat seama si distrusii din pedel ca nu au nici o sansa sa guverneze , nici sa-l rastoarne pe marza de pe tron si au inceput sa se teama. nu va temeti !inca 4 ani de opozitei va "intaresc". o sa ramaneti singuri dupa ce pleaca de la voi fluturasii si pasarelele migratoare dupa esecul pe care il veti inregistra la alegeri. sa va vad atunci cat de arogati va veti intoarce cu coada intre picioare de unde ati plecat.
6.   Tradatorii pling cind vad inceputul sfirsitului trimis de
( 8 apr 2008, 22:16:47
cei mai multi si de rang tradatori sunt in zona gura humor unde disperati primarii psd si pnl s-au vopsit repede in portocaliu poate mai ramin la ciolan.au gasit ce merita in loc de cinste si onoare sunt priviti si in pdl ca cei mai mari tradatori ai zonei.au inceput sa se vaite poate le sare cineva in ajutor.il vor gasi in urna la vot cind le vom da la toti in bot sa nu se mai vinda ca iuda.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei