Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Sfinţii de la PD-L şi criminalii de la PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce ani de zile a stat din mila PSD în sediul PSD din centrul Sucevei, PD-ul, care într-o noapte a primit un şut în dos de s-a dat de trei ori peste cap transformându-se în PD-L, a deschis acţiune în instanţă împotriva gazdei sale.

Apoi, PD-L-ul a înscenat sechestrarea de către PSD a unui adolescent care, cică, ar fi membru al organizaţiei de tineret a Partidului Democrat – Liberal.

Pentru că a avut curajul să deschidă gura şi să umble cu pixul peste nişte documente în văzul camerelor de televiziune, împotriva candidatului PSD pentru Primăria Sucevei s-a făcut plângere penală pentru calomnie. Asta în condiţiile în care calomnia nu mai are nici o legătură cu „penalul”, ci doar cu „civilul”. Codul Civil, nu civilul aflat sub acoperire.

Un om cu capul pe umeri de la PD-L (cel puţin aşa se vede în imaginile video şi în fotografii, că are capul pe umeri) a spus că un om cu mintea rătăcită a decedat din cauza PSD-ului. Este vorba despre un fost pacient al Spitalului de Psihiatrie Costîna care a fugit din unitatea medicală şi a fost găsit mort peste câteva zile. PD-L-ul a cerut organelor abilitate (ce frumos sună, nu?) să verifice dacă nu cumva bolnavul a putut fugi din cauză că spitalul rămăsese nesupravegheat pentru că personalul participa la paranghelia prilejuită de lansarea candidaturii directorului unităţii medicale la funcţia de candidat pentru Primăria Cornu Luncii din partea PSD. Jurnaliştii care nu scriu despre toţi caii verzi care aleargă pe pereţii PD-L în timpul conferinţelor de presă sunt muştruluiţi un pic.

După principiul sănătos, pardon, cu origini sănătoase “Cine nu-i cu noi e împotriva noastră”, PD-L-ul vede la tot pasul duşmani. PD-L-ul a ameninţat că dacă va crede de cuviinţă va face şi alte plângeri penale pentru calomnie. Repet, asta în condiţiile în care calomnia nu mai are nici o treabă cu “penalul”, ci doar cu “civilul”.

În aceste condiţii, toţi cei care-şi permit să critice mai aspru PD-L-ul au următoarele variante: să intre în PD-L şi să urmeze politica înţeleaptă a acestui partid pentru a-şi da seama că până atunci au greşit, să se dea singuri în judecată pentru calomnie sau să se arunce în faţa unei maşini conduse de unul dintre criminalii de la PSD.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfinţii de la PD-L şi criminalii de la PSD.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Sfinţii de la PD-L şi criminalii de la PSD3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Futui trimis de
( 8 apr 2008, 12:42:21
****i in BARBA de prosti inginfati
2.   F.B. trimis de
( 8 apr 2008, 13:16:15
Domnule Sorin Avram, admir obiectivitatea cu care tratati si analizati aspectele socio-politice existente la nivel de judet. Chiar daca exista 'personulitati' politice locale care nu va agreaza tocmai pentru inteligenta d-voastra si pentru 'biciurea' cu condeiul, pe care o merita cu prisosinta, Dumnezeu sa va ajute! O faceti cu profesionalism si fara obedienta, precum o fac unii colegi de breasla. Cine are spirit de observatie deceleaza aceste nuante.
3.   Deja-i prea mult ... trimis de
( 8 apr 2008, 15:26:49
....cum ar spune Stolo,Berceanu ,Frunzaverde si alti ca ei,care duc o campanie de intimidare murdara ,ofensiva si fara scrupule,aruncind cu bani sau zoaie peste tot.Singurul lucru la care se pricep,cred ei de minune,dar vor avea surpriza s-0 ia-n bot de la suceveni,unde desfasoara cea mai cumplita teroare prin acest Fluture paranoic,obsedat de putere si innebunit de teama de a nu ramine fata -n fata cu o justitie ,care pina la urma,va trebui" sa vada",chaci, " orbirea "ei interesata nu poate tine la nesfirsit. N-ati observat cum le place sa afirme ca politica-i curva si justitia oarba spre a-si justifica faradelegile si lipsa de caracter ?!.Oamenii s-au saturat de comandourile acestor neica -nimeni,momiti cu bani si functii ce tabarasc in toate catunele incercind sa prosteasca lumea ,amagind cu promisiuni nerusinate pe cei putini care nu s-au prins inca.N-au doctrina,n-au planuri de perspectiva reale,n-au obraz,n-au nimic sfint,dar au tupeu de pirati iesiti la furat....
4.   Politica ?... trimis de
( 9 apr 2008, 17:38:43
D-le Sorin Avram, te-am ascultat de citeva ori la TV.

Ai uneori niste comentarii care ma fac sa cred ca nu prea esti sanatos; Te deranjeaza pensionarii care merg la spectacole gratuite, pensionarii care circula cu autobuzele, etc.

Acum te deranjeaza si cei veniti din mediul rural.

Te mai deranja si santierele celor din Iasi, pe care-i trimiti "la ei in Moldova"

Ce ai dpmnule ? Ai parerea ca te tragi din vreo spita imparateasca ? Ti se pare ca esti chiar asa destept incit toti ceilalti sunt niste "nimicuri" fata de tine?

De unde atita ura in tine, copile ?

5.   Politica-i asta ? trimis de
( 9 apr 2008, 17:43:01
Cu ' taranii" pe care-i desconsideri atat de mult, ai facut-o de oaie. Chiar a-i uitat mirosul de tara ? Tu de unde te tragi tarane ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei