Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vlas: CFR Cluj nu mai poate pierde titlul de campioană

Marţi, 18 Martie 2008 (19:46:26)

Portarul echipei Farul Constanţa, Adrian Vlas, a declarat, marţi, că formaţia CFR Cluj nu mai poate pierde titlul de campioană a României, chiar dacă în ultimele trei etape a obţinut doar patru puncte din nouă posibile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "CFR Cluj nu mai poate pierde titlul de campioană chiar dacă a pierdut cinci puncte în ultimele etape. Au cel mai bun joc din ţară, cel mai bun lot şi merită să fie campioni. Noi mergem la Cluj să luăm măcar un punct şi cred că vom reuşi acest lucru dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Dinamo. Nu ne este teamă de CFR Cluj pentru că ei au pierdut în acest an, iar noi nu. Au o echipă foarte puternică, cu mulţi jucători de valoare, dar nu îmi este frică de nimeni în mod deosebit", a spus Vlas.

Adrian Vlas a afirmat că în cazul unui rezultat favorabil al echipei Farul, CFR Cluj nu va pierde avansul de puncte pe care îl are faţă de Steaua, deoarece aceasta se va încurca în partida cu Rapid. "Dacă vor pierde sau vor face egal cu noi, clujenii nu vor pierde din avantajul de puncte faţă de Steaua pentru că probabil Steaua va fi învinsă de Rapid. Nu suntem interesaţi să fim stimulaţi financiar de alte echipe ce se află în lupta pentru titlu. Jucăm doar pentru noi, avem nevoie de puncte nu de bani în acest moment. Dacă ne vom salva de la retrogradare, vom fi răsplătiţi de conducerea clubului nostru, nu de altcineva", a completat Vlas.

Partida CFR Cluj - Farul Constanţa, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, se va dsiputa, miercuri, cu începere de la ora 20.45.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlas: CFR Cluj nu mai poate pierde titlul de campioană .
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlas: CFR Cluj nu mai poate pierde titlul de campioană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte