Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

Dr. Motan clarifică poziţia spitalului vizavi de construirea unui supermarket Plus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă, dr. Doina Ganea Motan, a răspuns ieri afirmaţiilor făcute sâmbătă de consilierii judeţeni suceveni din PSD şi PNL, care au declarat că nu sunt de acord cu înfiinţarea unui supermarket în curtea acestei unităţi, arătând că nu vor aviza o cerere făcută de conducerea spitalului în acest sens. Printr-un comunicat de presă, dr. Motan a explicat că doreşte să informeze opinia publică asupra realităţii privind demersurile întreprinse în ceea ce priveşte Centrul de Sănătate Mintală Copii şi Centrul de Sănătate Mintală Adulţi care, conform legislaţiei în vigoare, trebuie să fie amplasate separat de spital, ca structuri intracomunitare.

Medicul a explicat că fosta conducere a spitalului, reprezentată de Costică Dăscăliuc, a făcut prima solicitare către Consiliul Judeţean Suceava în vederea aprobării alocării unei suprafeţe de 500 m. p. teren din curtea unităţii pentru construcţia celor două centre în luna noiembrie a anului trecut. Doctorul a arătat că, la respectiva cerere, CJ a răspuns că va promova un proiect de hotărâre prin care să rezolve pozitiv solicitarea spitalului. Spitalul a revenit cu aceeaşi solicitare pe 13 noiembrie, adresa fiind semnată tot de Costică Dăscăliuc.

După ce i-a urmat fostului manager la conducere, pe data de 28 februarie 2008, dr. Motan a revenit asupra solicitării către CJ privind construirea unei clădiri pentru cele două centre, iar în această lună, pe data de 17, a depus studiile de oportunitate şi fezabilitate pentru acest obiectiv.

Medicul a precizat că spitalul a respins încă de anul trecut intenţia SC Plus de a construi în incinta unităţii o clădire cu destinaţie comercială pe suprafaţa de 4.800 m. p. şi un bloc cu 12 garsoniere pentru medicii rezidenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Motan clarifică poziţia spitalului vizavi de construirea unui supermarket Plus.
 Vizualizări articol: 2392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Dr. Motan clarifică poziţia spitalului vizavi de construirea unui supermarket Plus2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dubios, nu? trimis de
(18 mar 2008, 11:36:11
Initial se refuzase oferta Plus, deoarece spitalul trebuie sa aiba un minim de spatiu verde. Acum ni se spune ca se construieste ceva acolo, totusi. Pai asta oricum �nseamna sa se reduca spatiul verde, nu, doamna doctor? Sau e cum banuiesc eu...tot cu un market ne alegem?
2.   Spital trimis de
(18 mar 2008, 12:06:49
si care e problema ? nu mai au unde sta ciorile prin copacii aia ialti vechi si sinistri ?

Nu vedeti ca spitalul nu are bani cu ce sa va trateze ? Eu spun ca nu e asa de grav sa dea ceva teren pt sc. plus ca sa iaba parte din profit si acel bloc de garsoniere.

Acel parc e mare gol si mau are si un lacas de cult care nu prea ajuta cu nimic.
2.1  RE: Spital trimis de
(18 mar 2008, 19:16:56
Unde ai vazut tu supermarket in curtea spitalului?In ce orase mai sunt ca ma duc si eu....
3.   Care rezidenti????? trimis de
(18 mar 2008, 13:01:13
as vrea sa stiu si eu despre care rezidentii este vorba?pt ca majoritatea rezidentilor saracii sunt obligati sa efectueze specializarea in centrul universitar.deci de unde atatia rezidenti la suceava?sau se spune ca va fi un bloc pt ei si de fapt vor locui acolo alte persoane?
3.1  RE: Care rezidenti????? trimis de
(18 mar 2008, 15:10:05
Corect !
4.   Pt. Sucevean trimis de
(18 mar 2008, 13:04:21
Ce fel de sucevean esti tu, daca vrea ca tot orasul sa fie un super-mega-hiper market si sa fim inconjurati de betoane.Asa neingrijit cum e parcul este mult mai placut decat un market imens la care vin sute de masini zilnic, blocand si traficul din zona respectiva, care este orcum ingrozitor uneori.In ce priveste locasul de cult e clar ca nu te ajuta pe tine cu nimic.Intreaba insa zecile de bolnavi care beneficiaza cu adevarat de acea biserica.Incearca sa participi la o slujba religioasa si ai sa vezi diferenta.Oricum, aprobarile pt. acest magazin nu se lasa fara spagi imense. Asa sa iti ajute Dumnezeu
4.1  RE: Pt. Sucevean trimis de
(18 mar 2008, 15:34:12
este necesar si un bordel pentru acest spital,ca doar doamna doctor are grija de toti....mai putin de bolnavi...hai de ce nu acceptati....un rezident daca reuseste sa prinda un loc in spital.... nu poate..decat cu ajutorul celui de sus...pentru ca e o minitorizare la doamna gorcea de nu-ti vine sa crezi....adica la asp ..pacat de noi care ne-am rupt coatele la rezidentiayt
5.   Trepadusii si-au batut loc de oras! trimis de
(18 mar 2008, 15:39:33
Pacat ca, ,,gospodarii de ieri '' ,trepadusii ce au fost la conducere, si-au batut joc de cartierele orasuluiconfusedtrazi inguste ,blocuri multe(dormitoare de campanie) FARA PARCURI etc. ...oras monoton unde nu-ti vine a te plimba din cauza mizeriei lasate de oameni puturosi.... Trebuie multe de facut ca orasul nostru sa fie atragator cit de cit!! De s-ar reface toate trotuarele si strazile . Trebuie o echipa DE OAMENI GOSPODARI,BINE INTENTIONATI, SA NE FACA SI NOUA UN ORAS CIVILIZAT ,EUROPEAN.
6.   Sa le faca magazine multe,multe... trimis de
(18 mar 2008, 16:48:21
xsa aiba unde isi cheltui spagile doctorii si asistentele.la spitalul vechi e stat in stat si asta de cand era madam motanita sefa de sectie.recent am fost internata acolo i-am dat 100 ron d-nei dr MONTIA la internare si m-a tratat ca si cum nu i-as fi dat nimic.dupa cateva zile a venit la mine cu buzunaree pline de bani ca sa-mi arate ca e nevoie sa-i mai dau....de parca nu as plati asigurari de sanatate...m-am lasat pagubas si m-am dus la BETEZDA.LA SPITALUL VECHI NUMAI NU-TI BAGA MANA IN BUZUNAR SI DACA NU LE DAI TE LASA SA MORI SI MEDICII SI ASISTENTELE CEL PUTIN LA SECTIE LUI MADAM MONTIA.SA VA FIE RUSINE..NUI VA MAI AJUNGE....MACAR SPUNETI CAT E TARIFUL CA SA STIE CEI CARE NU AU BANI SA STEA ACASA SA MOARA.SA NU-I OMORATI VOI.

NENOROCITILOR. MAI BINE TE-AI OCUPA DE ASTA MOTANITO.

7.   Ca la noi la nimeni trimis de
(18 mar 2008, 17:04:52
e adevarat ce au scris toti inaintea mea mai bine s-ar ocupa de bolnavii din spital,ca-i vai de ei!!!!!trebuie sa stai ore in sir la usile cabinetelor ca sa rezolvi ceva,e DEZASTRU CE SE INTAMPLA OAMENI BUNI.Platesc oamenii pt servicii medicale si ei isi bat joc...e Teroare
8.   Sunt asigurari de sanatate private de calitate trimis de
(18 mar 2008, 20:10:31
la stat degeaba dati ca fara spaga mori
9.   Noul manager trimis de
(18 mar 2008, 20:26:00
in sfarsit are spitalul un ...manager "competent" , adica stie sa....STOARCA DE BANI chiar si de la cei cu-n picior in gropa si voi deja ati inceput sa faceti....fete ca nu va convine.
10.   Fara bun simt trimis de
(18 mar 2008, 22:08:31
o nesimtita care nu merita sa stea printre oameni dr motan .
11.   Nesimtitii trimis de
(19 mar 2008, 16:19:48
peste tot sunt persoane care cer spaga... de pilda laspitalul siret e odoctorita care nu primeste niciodata nimic mai rar... oameni de calitate cr mai.. in schimb e o asistenta o canalie face injectii copiilor ca unor animale mai mult cere bani pe fata sai fie rusinica.ce vrea sasi recupereze banii ce ia dat spaga sa termine scoala ei de 2 bani? vreti sa stiti cine e? intrebati orice parinte care a avut copilul internat si o nimeriti din prima.felicitari dnei doctor si RUSINE asistentei DNA DOINA cica e doamna...ha ha pe naiba e ocalica vrea sa traiasca de pe urma copiilor .merita un flagrant ce ziceti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte