Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dică: Vrem să câştigăm în Giuleşti, dar şi un egal ne-ar avantaja

Marţi, 18 Martie 2008 (16:01:54)

Atacantul stelist Nicolae Dică a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa "roş-albastră" îşi doreşte să câştige meciul cu Rapid din etapa a XXIV-a a Ligii I, însă a adăugat că şi un rezultat de egalitate ar avantaja formaţia din Bulevardul Ghencea.
  "Ne dorim victoria în Giuleşti, dar şi un egal ar fi bun, am lăsa Rapidul la două puncte în spate. Nu ne-am dori ca Rednic să fie demis de la Rapid. Eu zic că e un derbi, joacă locul doi cu locul trei. Am făcut jocuri destul de bune, am ajuns pe doi, am auzit comentarii că Steaua nu joacă nimic, că se apără... Am văzut şi alte meciuri şi n-am văzut echipe care să aibă atâtea ocazii. Probabil unii sunt supăraţi după victoria cu Unirea. Singuri împotriva tuturor. Probabil v-aţi plictisit să vedeţi numai Steaua în Liga Campionilor şi vreţi şi alte echipe", le-a spus Dică, râzând, jurnaliştilor.

Nicolae Dică a afirmat că meciul cu Rapid este foarte important pentru echipa sa. "Toate au fost importante, dar acum dacă învingem vom fi la cinci puncte în faţa Rapidului şi putem ocupa mai uşor locul doi la final. Nu pot spune că suntem favoriţi, la derbiuri ambele echipe au şanse egale. E normal să fii concentrat, să dai tot, depinde de ziua pe care o prinzi. Echipa care va fi mai în formă va câştiga. Va fi mai greu decât cu CFR, jucăm şi în deplasare, plus că întotdeauna am avut meciuri grele cu ei. Am făcut foarte multe egaluri cu Rapid, de puţine ori am reuşit să câştigăm. Importantă e victoria, nu contează cine înscrie", a spus el.

Atacantul stelist a adăugat că portarul Dani Coman este un atu pentru Rapid. "Aţi văzut ce greu ia gol. Mă bucur că a trecut peste accidentări, Rapid era mult mai în spate fără el. Îi doresc succes în toate meciurile, e prietenul meu, am copilărit împreună. Dacă va fi sănătos, va apăra bine mereu. Sper însă să câştigăm noi, să facem un joc bun de apărare şi să nu luăm gol. A zis domnul Copos că retrage echipa dacă greşesc arbitrii? Nu ştiu dacă ar trebui să se întâmple asta, un arbitru e om şi greşeşte, important e să nu fie intenţionat. Şi până acum, dacă au fost greşeli au fost neintenţionate. Şi la Craiova-Rapid a fost o greşeală fatală şi n-a spus nimeni nimic. Nu trebuie gândit aşa, să scoţi echipa de pe teren", a spus Dică.

Nicolae Dică a declarat că şi Rapid a avut meci greu în etapa trecută şi este prima etapă intermediară, deci nu se pune problema de oboseală. "Nu contează dacă marcăm din acţiune sau din fază fixă, poate fi şi un autogol, poate fi şi 1-0 şi e bine. Să avem multe ocazii, să dea gol Rapid şi să pierdem ar fi mai bine? Dacă au marcat străinii până acum înseamnă că s-au făcut transferuri bune şi sunt valoroşi. Nu cred că era mai bine să fi câştigat Rapid la Craiova în perspectiva meciului cu noi. Pe noi şi un egal ne-ar avantaja", a spus Dică, adăugând că preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, l-a felicitat pentru victoria din meciul direct.

Jucătorul stelist nu înţelege de ce Steaua este ţinta atacurilor altor cluburi. "S-a spus că la Steaua joacă Gigi Becali. Nu, la Steaua joacă fotbaliştii. În ultimii ani Steaua a adunat puncte, datorită nouă şi a Rapidului prima echipă din România joacă direct în Liga Campionilor. Nu ştiu care echipe au mai făcut asta. Steaua a făcut performanţă în Europa, am eliminat echipe foarte bune în Cupa UEFA, am adus echipe ca Real Madrid şi Arsenal la Bucureşti. Nu ştiu de ce spun unii că Steaua n-a făcut nimic. După rezultatele din Europa, Steaua şi Rapid ar merita să joace în Liga Campionilor. Deocamdată, CFR e pe primul loc, noi pe doi, şi nu ştiu dacă în ordinea asta merită cele două echipe să termine, dar dacă noi şi CFR suntem în frunte, înseamnă că am avut cel mai bun joc", a comentat Dică.

El a precizat că Poli Timişoara a jucat foarte bine în ultima vreme, are un antrenor valoros şi suporteri mulţi. "Este o candidată pentru locul doi. Dacă noi învingem în Giuleşti, iar Poli pierde la Vaslui, noi suntem favoriţi la locul doi. Dacă vom fi aproape în clasament la meciul direct, va fi un joc foarte dificil. Totodată mi-aş dori ca Poli Iaşi să joace cu Dinamo aşa cum a făcut-o cu noi. În viaţa unei echipe sunt şi momente mai grele, şi noi am avut. Anul trecut au fost campioni, acum pot pierde cupele europene. Sunt alte echipe mai valoroase care trec prin momente dificile, cum e AC Milan, câştigătoarea Ligii Campionilor", a spus fotbalistul stelist.

Întrebat ce părere are despre faptul că jucătorii sud-americani ai Stelei l-au comparat cu Zidane, Dică a răspuns: "Trebuie să îmi mai cadă părul. Mă bucur că sunt apreciat, prin joc am reuşit asta, dar e departe comparaţia cu Zidane. Cum mă înţeleg cu ei? Vorbesc engleza, spaniola, româna, în toate limbile..."

Dică a menţionat că ar trebui să se vorbească mai puţin de arbitraj: "Au fost şi unele greşeli. Soluţia? Să nu se mai greşească. Dacă eşti în tribună şi nu eşti arbitru, nu greşeşti. Şi arbitrii străini au făcut greşeli şi nu s-a făcut atâta tam-tam".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dică: Vrem să câştigăm în Giuleşti, dar şi un egal ne-ar avantaja.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dică: Vrem să câştigăm în Giuleşti, dar şi un egal ne-ar avantaja0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte