Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Predoiu cere respectarea disciplinei bugetare de către instanţe

Marţi, 18 Martie 2008 (18:00:10)

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a insistat - în cadrul unei întâlniri informale cu preşedinţii curţilor de apel - asupra necesităţii respectării disciplinei bugetare în scopul bunei funcţionări a tuturor instanţelor.
  La sediul Curţii de Apel Bucureşti, a avut loc marţi o întâlnire de lucru informală la care au participat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lidia Bărbulescu, alţi judecători membri ai CSM, precum şi preşedinţii curţilor de apel din ţară, a informat, printr-un comunicat, Biroul de presă al Ministerului Justiţiei.

În cadrul şedinţei au fost discutate probleme curente ale execuţiei bugetare pe anul în curs, precum şi aspecte legate de proiecte de acte normative sau completări ale legislaţiei referitoare la activitatea administrativă din cadrul instanţelor de judecată.

"Ministrul a insistat, în acest context, asupra necesităţii respectării disciplinei bugetare în scopul bunei funcţionări a tuturor instanţelor. Astfel, ministrul a informat preşedinţii curţilor de apel asupra demersurilor pe care le-a făcut de la preluarea mandatului pentru deschiderea, în regim de prioritate, a creditelor bugetare necesare achitării obligaţiilor restante ale instanţelor (care ţin de buna funcţionare a acestora), în special a taxelor pentru timbre poştale şi a onorariilor pentru avocaţii din oficiu", se arată în comunicatul sursei citate.

La rândul lor, preşedinţii curţilor de apel l-au informat pe ministrul Justiţiei despre problemele de ordin administrativ rămase nesoluţionate de-a lungul timpului şi care ar putea afecta activitatea instanţelor.

"Cătălin Predoiu i-a asigurat pe cei prezenţi de faptul că aceste probleme se vor afla pe agenda ministrului, potrivit priorităţilor impuse de natura şi importanţa acestora", mai spune ministerul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Predoiu cere respectarea disciplinei bugetare de către instanţe.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Predoiu cere respectarea disciplinei bugetare de către instanţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte