Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gabriel Stan: Este cea mai rapidă numire din cariera mea

Marţi, 18 Martie 2008 (18:02:08)

Antrenorul Gabriel Stan a declarat, marţi, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat ca noul tehnician al formaţiei UTA Arad, că aceasta este cea mai rapidă numire din cariera sa, totul rezolvându-se în mai puţin de 24 de ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Este cea mai rapidă numire din carieră, pentru că de regulă aveam la dispoziţie câteva zile. Am fost contactat ieri, la ora 17.30, şi azi, la 13.30, am fost la Arad. Am şi avut o discuţie de jumătate de oră cu domnul Barbu, să-mi dea câteva date tehnice. A fost destul de amabil, chiar dacă era supărat. Am fost suprins şi onorat, pentru că UTA este unul din simbolurile din campionatul românesc, chiar dacă în ultima perioadă a căzut într-un con de umbră. Am fost pe acest stadion de câteva ori ca adversar, când eram jucător, când UTA avea marea echipă care a câştigat ultima dată campionatul", a declarat Gabi Stan, care a precizat că nu a negociat încă durata şi valoarea contractului cu finanţatorul Nicolae Bara.

Gabriel Stan îi va avea ca antrenori secunzi la UTA Arad pe Roland Nagy şi Dan Ţapoş.

Preşedintele executiv al grupării UTA, Adrian Alexandrescu, a declarat în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că fostul tehnician al echipei Marin Barbu va rămâne angajat în cadrul clubului, urmând să îndeplinească alte atribuţiuni.

"Am luat hotărârea cu domnul finanţator Bara Nicolae de a face o schimbare în colectivul tehnic prin aducerea domnului Gabriel Stan în funcţia de antrenor al echipei, fostul antrenor, Marin Barbu, urmând să rămână în cadrul clubului cu alte atribuţiuni. Au fost mai multe discuţii şi am ajuns la domnul Stan. Sper că am făcut o alegere bună", a spus Alexandrescu.

Finanţatorul clubului UTA Arad, Nicolae Bara, a anunţat, marţi, că tehnicianul Marin Barbu a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale echipei din ultima perioadă. Ultimul meci pentru Marin Barbu la conducerea echipei UTA a fost înfrângerea, cu scorul de 0-2, suferită în deplasare, în faţa formaţiei Poli Ştiinţa Timişoara. Marin Barbu a fost instalat în funcţia de antrenor la UTA Arad la jumătatea lunii octombrie a anului trecut şi şi-a condus echipa de pe bancă în 12 meciuri în Liga I. UTA a câştigat în această perioadă două meciuri, patru partide le-a încheiat la egalitate şi şase le-a pierdut.

După 23 de etape, UTA ocupă locul 16, retrogradabil, cu 19 puncte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriel Stan: Este cea mai rapidă numire din cariera mea.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gabriel Stan: Este cea mai rapidă numire din cariera mea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte