Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neagoe: Nici vorbă să fi fost meciul nostru cu Steaua unul prietenesc

Marţi, 18 Martie 2008 (17:58:59)

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat, marţi, că meciul formaţiei sale cu Steaua, terminat cu victoria "roş-albaştrilor", scor 1-0, s-a jucat corect, contrazicându-l pe Marian Iancu care a afirmat că a fost o partidă aranjată, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Iancu să-şi vadă de ale lui. Nici vorbă să fi fost meciul nostru cu Steaua unul prietenesc. Am avut ghinion, am dominat Steaua, dar scorul a fost mincinos. Nu ştiu câte echipe au făcut un meci la fel de bun ca al nostru împotriva Stelei. Iancu să nu uite ce a fost în tur cu noi. Dar aşa e la ei, când pierd spun că sunt dezavantajaţi de arbitraj şi văd numai aranjamente. Să nu ne amestece pe noi în atacurile astea că nu ne interesează. Păi Buzăul la ce program are îşi permitea să ne dea nouă meciul? Să fim serioşi", a spus Eugen Neagoe.

Tehnicianul echipei Pandurii se plânge de situaţia jucătorilor indisponibili pentru partida cu Ceahlăul, din etapa a XXIV-a. "Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Ambele echipe îşi vor dori victoria pentru că nu sunt într-o situaţie bună în clasament. Vreau să câştigăm. Avem mari probleme de lot. Mândrean nu şi-a mai revenit după operaţia făcută în iarnă. Liviu Mihai va trebui să se opereze săptămâna aceasta la genunchi, a fost diagnosticat cu ruptură de menisc. Anilton a suferit şi el o entorsă la genunchi la un antrenament. Vancea şi Iordache au răcit şi urmează un tratament, şi nu ştiu dacă vor juca. În oraş este o viroză respiratorie, iar cei doi s-au îmbolnăvit. Vasilache are o contractură musculară, iar Stângă o entorsă la gleznă. Şi Djakpa are probleme, îl doare gâtul şi a fost diagnosticat cu torticolis. Echipa medicală face eforturi mari să recuperăm măcar câţiva dintre aceştia. Aceste absenţe ne creează mari probleme de efectiv", a mai spus Neagoe.

Eugen Neagoe este mulţumit de delegarea arbitrului Augustus Constantin la partida Ceahlăul - Pandurii. "Din punctul meu de vedere, Augustus Constantin este un arbitru bun, sper să prindă o zi bună şi să fie inspirat în ceea ce face. Dacă va face o greşeală, înţelegem, dar la nivelul şi valoarea acestui arbitru am convingerea că nu vor exista probleme. Noi cerem doar să fim arbitraţi corect. Ceahlăul nu trece printr-o perioadă bună. Din câte ştiu eu şi ei au câştigat un punct în ultimele cinci etape. Şi ei vor dori victoria şi nu ştiu dacă s-ar mulţumi cu un egal. E un meci tensionat, de mare luptă. Sper să repetăm evoluţia bună din meciurile cu Steaua şi Gloria. Eu îmi doresc să facem jocuri frumoase, nu închise. De când sunt eu la Pandurii am jucat pe atac, nu ne-am închis şi nu au fost meciuri urâte", a explicat Neagoe.

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte Ceahlăul Piatra Neamţ miercuri, ora 19.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I, în deplasare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neagoe: Nici vorbă să fi fost meciul nostru cu Steaua unul prietenesc.
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neagoe: Nici vorbă să fi fost meciul nostru cu Steaua unul prietenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte