Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul David cere acţiuni ferme din partea Poliţiei pentru creşterea siguranţei cetăţeanului

Marţi, 18 Martie 2008 (17:39:17)

Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, a cerut, marţi, şefilor inspectoratelor judeţene de poliţie să acţioneze ferm pentru prevenirea şi combaterea violenţei stradale, evoluţia fenomenului urmând să constituie un indicator de apreciere a activităţii acestora
  "Violenţa stradală trebuie să înceteze. Modul cum veţi gestiona această problematică va constitui un indicator de apreciere al activităţii dumneavoastră mai presus de orice evaluare trimestrială, semestrială sau anuală", a susţinut ministrul Cristian David, în cadrul unei videoconferinţe cu şefii structurilor judeţene de Poliţie.

Ministrul a cerut acţiuni concrete din partea Poliţiei pentru eliminarea cerşetoriei şi prostituţiei stradale, dar şi a altor fapte din sfera criminalităţii organizate, cum ar fi taxele de protecţie, şantajul şi intimidarea.

"Nu vreau să percepeţi aceasta ca pe o presiune suplimentară de sus în jos. Este o presiune ce vine de jos, de la oameni, de la cei care au nevoie de reacţie promptă, fermă şi eficientă din partea Poliţiei. Dacă astfel de situaţii sunt cunoscute şi tolerate, nu voi avea nicio ezitare de a lua cele mai drastice măsuri acolo unde este cazul", a mai spus ministrul David.

Referindu-se la apropiatele alegeri locale, ministrul Cristian David a cerut şefilor structurilor judeţene de Poliţie să nu cedeze presiunilor politice, "să nu existe nicio formă de implicare politică şi să asigure, prin echidistanţă, climatul de ordine şi normalitate în perioada de campanie, dar şi în ziua alegerilor".

"Alegerile desfăşurându-se pentru autorităţile locale, este firesc ca la nivel local să fie intensitatea cea mai mare pe care o campanie electorală o presupune. De aceea, vă cer să aveţi în vedere pregătirea poliţiştilor până la nivelul şefilor de posturi de poliţie pentru ca aceştia să poată fi în măsură să asigure cadrul normal de legalitate, echidistanţă şi neimplicare politică", a cerut ministrul ministrul.

În încheiere, ministrul Internelor şi Reformei Administrative a cerut conducerii Poliţiei Române o planificare eficientă a resurselor şi a acţiunilor pentru perioada viitoare care, începând cu luna aprilie va presupune numeroase misiuni ocazionate de summit-ul NATO, alegerile locale, Campionatul European de Fotbal şi începerea sezonului estival.

Ministrul David, a convocat, marţi dimineaţă, o videoconferinţă la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la care au participat, alături de conducerea Poliţiei Române, inspectorii şefi ai inspectoratelor judeţene de poliţie şi şefii poliţiilor municipale şi orăşeneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul David cere acţiuni ferme din partea Poliţiei pentru creşterea siguranţei cetăţeanului.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul David cere acţiuni ferme din partea Poliţiei pentru creşterea siguranţei cetăţeanului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte