Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Borbely: Primele proiecte pentru Programul Transfrontalier de Cooperare România-Ungaria, din iunie

Marţi, 18 Martie 2008 (17:57:47)

Ministrul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice, Laszlo Borbely, a declarat că primele proiecte pentru Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria ar putea fi depuse în luna iunie pentru licitaţie, deoarece judeţele din cele două ţări au deja experienţă în elaborarea de proiecte comune.
  "Programele PHARE CBS care au pornit în 2000 - 2001 au înseamnat 23 de milioane de euro în această zonă, care a cuprins aceleaşi judeţe (patru din România şi patru din Ungaria – n.r.). Nu numai că există experienţă de ani de zile între autorităţile locale, sunt şi secretariatele care au funcţionat şi au pregătit proiecte. Acum s-a lărgit orizontul şi acum proiectele care nu au putut fi valorificate în programul PHARE, vor putea fi aplicate prin acest program de cooperare transfrontalieră", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, Borbely.

Potrivit sursei citate, primele proiecte pe Programul Transfrontalier de Cooperare România - Ungaria ar putea fi aplicate în luna iunie pentru că o primă variantă a ghidului de eligibilitate va fi publicată din timp.

"Sperăm ca până la sfârşitul lunii iunie, să pornim deja aplicaţiile, colegii din minister au comitetul de monitorizare implementat, cu toate regulile, şi vor posta pe site-ul secretariatului o primă variantă a ghidului de egibilitate, ca să putem lansa primele licitaţii până la finalul semestrului unu", a afirmat Laszlo Borbely.

Bugetul Programului Transfrontalier de Cooperare România - Ungaria este de 275 de milioane de euro, sumă ce poate fi accesată în perioada 2007 - 2013.f

Ministrul Laszlo Borbely a participat, marţi, la Timişoara la lansarea Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria 2007 - 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Borbely: Primele proiecte pentru Programul Transfrontalier de Cooperare România-Ungaria, din iunie.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borbely: Primele proiecte pentru Programul Transfrontalier de Cooperare România-Ungaria, din iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte