Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci

  • 250g pastramă de oaie
  • 250g cubuleţe prăjite de pâine
  • 3 ouă
  • 4 linguri caşcaval ras
  • 250g urdă/ telemea
  • 200ml lapte
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri muştar
  • 250g spanac/ conopidă/ broccoli
  • 250g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 30g unt

Fierbeţi pastrama tăiată în felii, timp de 20 – 25 de minute, apoi scurgeţi-o de apă.

Căliţi ceapa curăţată şi tăiată mărunt, în unt. Adăugaţi ciupercile tăiate în felii şi conopida defăcută în bucheţele (spanacul tăiat sau bucheţelele de broccoli).

Lăsaţi vasul la foc mic să se călească ingredientele.

În alt vas amestecaţi laptele cu ouăle bătute, muştarul, urda, jumătate din caşcavalul ras, pastrama şi cubuleţele de pâine. Turnaţi acest amestec peste amestecul cu ciuperci. Omogenizaţi. Puneţi compoziţia obţinută într-o tavă unsă, presăraţi cu restul de caşcaval şi puneţi tava la cuptor, până când preparatul se rumeneşte uniform (minimum 40 de minute).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci.
 Vizualizări articol: 9123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte